Bolje i sam sa sve mackama nego sa nekim koga ne volisDinostula wrote:Meni su nadraze one zenske koje zivot citav nesto probiraju,nijedan nije dovoljno dobar za njih i na kraju krepaju same sa 50 macaka u stanu.
Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Zejnep
#2401 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
- Bloo
- Globalna šefica
#2402 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
a što ona njega nije pitala?Tomahawk11 wrote:
Kad već pitamo, hajde mi objasni ovo:
djevojka bila u dugoj vezi s momkom. Da mu se osveti, uda se za propalicu i klošara i dobije dijete s njim. Naravno, zajebe samu sebe, nikog drugog. Evo i razlog osvete: nije je zaprosio kad je ona očekivala, tj. nije više mogla čekati.
problem riješen
ne znam šta se ima čekati..neki običaji ovo ono?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2403 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ehh...ko da ne znaš kakvi su ljudi...ništa nije tako jednostavno....tj. život je japanska....ovaj, indijska saFunica.Bloo wrote:a što ona njega nije pitala?Tomahawk11 wrote:
djevojka bila u dugoj vezi s momkom. Da mu se osveti, uda se za propalicu i klošara i dobije dijete s njim. Naravno, zajebe samu sebe, nikog drugog. Evo i razlog osvete: nije je zaprosio kad je ona očekivala, tj. nije više mogla čekati.
problem riješen![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#2404 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
sve je jednostavno, samo mi bespotrebno komplikujemoTomahawk11 wrote:Ehh...ko da ne znaš kakvi su ljudi...ništa nije tako jednostavno....tj. život je japanska....ovaj, indijska saFunica.Bloo wrote:a što ona njega nije pitala?Tomahawk11 wrote:
problem riješen![]()
ako ti se neko sviđa i dugo ste zajedno, fino pitaj lika hoš da mi se vjenčamo...i ako pobjegne, onda definitivno nije za tebe
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2405 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Teoretski, da.Bloo wrote:
sve je jednostavno, samo mi bespotrebno komplikujemo
ako ti se neko sviđa i dugo ste zajedno, fino pitaj lika hoš da mi se vjenčamo...i ako pobjegne, onda definitivno nije za tebe
Praktično, ne.
Jer ljudi. LJUDI.
Sve se mora iskomplikovati. Sve. Inače bi život bio jedna velika utopija.
Svi bi bili do te mjere hepi da bi se od muke počeli drogirati
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#2406 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
I ja tako kad prolazim pored auto salonaBellica wrote:s
Zato jer ne idu svake cipele uz svaku haljinu, mora se kombinovati boja, model...jednostavno kad vidim neke u izlogu odmah se zaljubim I tako veliki broj puta I tako nastane kolekcija
- Bloo
- Globalna šefica
#2407 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
neke stvari treba keep simpleTomahawk11 wrote:Teoretski, da.Bloo wrote:
sve je jednostavno, samo mi bespotrebno komplikujemo
Praktično, ne.
Jer ljudi. LJUDI.
Sve se mora iskomplikovati. Sve. Inače bi život bio jedna velika utopija.
Svi bi bili do te mjere hepi da bi se od muke počeli drogirati
ostalo je lako sjebavati
- Dinostula
#2408 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ako osoba ne moze naci nekoga za 30,35 ili 40 godina vala onda ne znam stvarno.Zejnep wrote:Bolje i sam sa sve mackama nego sa nekim koga ne volisDinostula wrote:Meni su nadraze one zenske koje zivot citav nesto probiraju,nijedan nije dovoljno dobar za njih i na kraju krepaju same sa 50 macaka u stanu.
Problem je sto prosjecna djevojka ne zna sebi postaviti granicu sta moze i koga moze imati.
Vidio sam 1000 primjera gdje zensko ne nesto posebno lijepo ili atraktivno vapi i umire za likom koji je iznad njenog prosjeka.
Pa i ja bi brate mili Angelinu Jolie (kad je imala jedno 22-23 godine
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2409 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Treba, aj agri.Bloo wrote:
neke stvari treba keep simpletupa međuljudske odnose
ostalo je lako sjebavati
Ali, praksa nam govori drugačije.
Često zavisimo od onih koji komplikuju.
Jbg
- amar1994
#2410 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
i onda te naguziDinostula wrote:Ako osoba ne moze naci nekoga za 30,35 ili 40 godina vala onda ne znam stvarno.Zejnep wrote:Bolje i sam sa sve mackama nego sa nekim koga ne volisDinostula wrote:Meni su nadraze one zenske koje zivot citav nesto probiraju,nijedan nije dovoljno dobar za njih i na kraju krepaju same sa 50 macaka u stanu.
Problem je sto prosjecna djevojka ne zna sebi postaviti granicu sta moze i koga moze imati.
Vidio sam 1000 primjera gdje zensko ne nesto posebno lijepo ili atraktivno vapi i umire za likom koji je iznad njenog prosjeka.
Pa i ja bi brate mili Angelinu Jolie (kad je imala jedno 22-23 godineali dzaba kad nema) nego nadjes sebi neku koja je prema tvojim mogucnostima.
- Bloo
- Globalna šefica
#2411 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
ima druga isto toTomahawk11 wrote:Treba, aj agri.Bloo wrote:
neke stvari treba keep simpletupa međuljudske odnose
ostalo je lako sjebavati
Ali, praksa nam govori drugačije.
Često zavisimo od onih koji komplikuju.
Jbg
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2412 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ko zna, svijet je maliBloo wrote: ima druga isto to![]()
osim ako ti je i žirant istovremeno
- sheilak
#2413 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
ovo obicno kazu muskarci i bez jednog i bez drugog.pecpec wrote:Zene zele kitu i pare.sheilak wrote:Ma znaju zene sta zele. Ali se zadovoljavaju necim polovicnim dok ne dobiju ono sto zaista zele.kokuz_sa wrote:Zene ne znaju sta zelje..to je problem br.1Da ubiju vrijeme.
- sheilak
#2414 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
a ovo obicno kazu muskarci koje nece ni jedna pa prekoravaju zene da snize kriterije da ih napokon jedna uzme.Dinostula wrote:Ako osoba ne moze naci nekoga za 30,35 ili 40 godina vala onda ne znam stvarno.Zejnep wrote:Bolje i sam sa sve mackama nego sa nekim koga ne volisDinostula wrote:Meni su nadraze one zenske koje zivot citav nesto probiraju,nijedan nije dovoljno dobar za njih i na kraju krepaju same sa 50 macaka u stanu.
Pa i ja bi brate mili Angelinu Jolie (kad je imala jedno 22-23 godineali dzaba kad nema) nego nadjes sebi neku koja je prema tvojim mogucnostima.
jer sto bi inace i jedno musko brinulo se sto ce neka ili bilo koja zena ostati sama? iz altruizma?
ili ono, kad odbijes nekog lika, a on te krene napadati da imas previsoke kriterije
Jel vi kontate koliko vam to ocajno zvuci kad pricate ovako? iz svake rijeci izvire povrijedjen ponos i odzvanja "ocaj, ocaj, ocaj"
- spreca
#2415 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
ja se jedva odbranim od zena...neznam sta im je is tasu to vidjele na menisheilak wrote:
a ovo obicno kazu muskarci koje nece ni jedna pa prekoravaju zene da snize kriterije da ih napokon jedna uzme.
jer sto bi inace i jedno musko brinulo se sto ce neka ili bilo koja zena ostati sama? iz altruizma?Isto kao kad bi zene rekla, koju niko nece, sta se onaj kur*i, ostat ce sam, a samo da snizi kriterije...wtf
ili ono, kad odbijes nekog lika, a on te krene napadati da imas previsoke kriterijepa sta to o njemu govori kad napada zensku da snizi kriterije da bi ga uzela?
Jel vi kontate koliko vam to ocajno zvuci kad pricate ovako? iz svake rijeci izvire povrijedjen ponos i odzvanja "ocaj, ocaj, ocaj"
- sheilak
#2416 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
animalnu privlacnost te miris cevapa kako mami kroz hladni ruski snijeg.spreca wrote:ja se jedva odbranim od zena...neznam sta im je is tasu to vidjele na menisheilak wrote:
a ovo obicno kazu muskarci koje nece ni jedna pa prekoravaju zene da snize kriterije da ih napokon jedna uzme.
jer sto bi inace i jedno musko brinulo se sto ce neka ili bilo koja zena ostati sama? iz altruizma?Isto kao kad bi zene rekla, koju niko nece, sta se onaj kur*i, ostat ce sam, a samo da snizi kriterije...wtf
ili ono, kad odbijes nekog lika, a on te krene napadati da imas previsoke kriterijepa sta to o njemu govori kad napada zensku da snizi kriterije da bi ga uzela?
- spreca
#2417 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
nisu samo u pitanju ruskinje....jos gore je kad dodjem kucisheilak wrote:
animalnu privlacnost te miris cevapa kako mami kroz hladni ruski snijeg.
- Zejnep
#2418 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Eno, ja o ljubavi on o kriterijimaDinostula wrote:Ako osoba ne moze naci nekoga za 30,35 ili 40 godina vala onda ne znam stvarno.Zejnep wrote:Bolje i sam sa sve mackama nego sa nekim koga ne volisDinostula wrote:Meni su nadraze one zenske koje zivot citav nesto probiraju,nijedan nije dovoljno dobar za njih i na kraju krepaju same sa 50 macaka u stanu.
- supercali
#2419 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Zejnep imas li muskarca?
- Zejnep
#2420 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Jokjasupercali wrote:Zejnep imas li muskarca?
- supercali
#2421 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Sta cekamo ajde na kafuZejnep wrote:Jokjasupercali wrote:Zejnep imas li muskarca?
- Zejnep
#2422 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Hajde. Gdje? U kolko?supercali wrote:Sta cekamo ajde na kafuZejnep wrote:Jokjasupercali wrote:Zejnep imas li muskarca?
- supercali
#2423 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Prelazimo lagano na pp
- Zejnep
#2424 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi mapost) vol.2
Ja sam za transparentnost 
- Zejnep