jednako cesto kao i onUvijekVijeran wrote:Koliko cesto uradite nesto lijepo/romanticno da pokazete momku da vam je stalo do njega? Ili vam je draze da on radi takve stvari..?
da, sto da ne?pici wrote:dali se seksate po ovoj vrelini...hvvaallaaa
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
jednako cesto kao i onUvijekVijeran wrote:Koliko cesto uradite nesto lijepo/romanticno da pokazete momku da vam je stalo do njega? Ili vam je draze da on radi takve stvari..?
da, sto da ne?pici wrote:dali se seksate po ovoj vrelini...hvvaallaaa
O, pa gdje si ti?kiki-miki wrote:NiceTomahawk11 wrote:Inace, kakve ste mi?
Pametnokiki-miki wrote:
Odmaram od foruma i uzivam
neste vi meni vise uzivat.. u rudnikDom naroda PSBiH danas o omogućavanju slanja žena u rudnike
Ma nasla nekog pa se distancirala a ako ne bude islo bit ce tema sta da radim kad se desi to i toTomahawk11 wrote:Pametnokiki-miki wrote:
Odmaram od foruma i uzivam
Ne razumijem taj izbor. Zasto i zbog cega bi se neka zena odlucila za posao rudara?MOSALJOZE wrote:Šta mislite o ženama rudarima?
Solidno nije dovoljno dobro.Euridika wrote:
Sasvim solidno, kakav si ti Toma? Šta se radi?![]()
Da, nije dovoljno dobro, ali nažalost nije baš odlično. Šta da se radi... biće bolje...Tomahawk11 wrote:Solidno nije dovoljno dobro.Euridika wrote:
Odlicno je vec bolje![]()
Radi se...posao....pa onda obaveze raznorazne....pa krevetac....i onda keep rollin'
Bitno da ima i goreEuridika wrote: Da, nije dovoljno dobro, ali nažalost nije baš odlično. Šta da se radi... biće bolje...![]()
I kod mene, slično, posao, kuća, obaveze... nastavi niz...
Malo nejasno pitanje, je li podrazumijevaš da je moglo biti poziva na kavu i bez signala? Recimo da je otprilike pola poziva bilo na osnovu signala, a pola "na rizik"alijagoro wrote:Koliko muskaraca vas je izvelo na kafu odnosno koliko se veza izrodilo,na osnovu vasih datih signala?
Često, svakih nekoliko dana neka sitnica. A svatko voli da ga malo pripazeUvijekVijeran wrote:Koliko cesto uradite nesto lijepo/romanticno da pokazete momku da vam je stalo do njega? Ili vam je draze da on radi takve stvari..?
Jašta radi, samo se što manje dodirujemo, ne mogu podnijeti da se netko tare o mene kad je ovako vruće.pici wrote:dali se seksate po ovoj vrelini...hvvaallaaa
Izvrsno Toma! Hoda se, druži se, evo na koncert večeras, još samo da je desetak stupnjeva hladnije, lakše bi sve bilo... Zlo mi dođe kad moram ručak praviti. Ali bit će nešto i za temu o kuhanju, džaba kad sam poguzijaTomahawk11 wrote:Inace, kakve ste mi?
Mislim da smo na drugoj temi došli do zaključka da su žene izdržljivije od muškaracaMOSALJOZE wrote:Šta mislite o ženama rudarima?
Da si ti živa i zdrava, puna Njemačka naših periguza. Ja lično znam 10-ak koji to rade.Euridika wrote:Naravno, imam svakodnevni seks... handre me svi šefovi i šefići, a bude i ovih bez funkcija.![]()
![]()
O rudarima više nemam pozitivno mišljenje (argumentovano).![]()
I, da, nije to za žene, ali nije ni za muške, sad najveći dio posla rade mašine.
Nešto kontam, kad već nude ženama da budu rudari, zašto muški ne počnu raditi i čisto ženske poslove? Za početak, nek rađaju, odgajaju, doje i sl.A kad to završe, nek postanu spremačice, vaspitačice u vrtićima, medicinske sestre (ne, ne, ne medicinski tehničari koji slikaju za RTG ili vade krv, već sestrice koje peru i kupaju pacijente, poturaju noše pod guzicu i sl.).
Ma ovdje neiživljene duše se podsmjehuju tim ljudima, kao pere govna babiVelkoski wrote:pa jaran zarađuje 2.5 milje eura mjesečno od toga
pet puta više nego ja na svom poslu ovdje![]()
Drago mi je to cutipukepuke wrote: Izvrsno Toma! Hoda se, druži se, evo na koncert večeras, još samo da je desetak stupnjeva hladnije, lakše bi sve bilo... Zlo mi dođe kad moram ručak praviti. Ali bit će nešto i za temu o kuhanju, džaba kad sam poguzija
Jest u Njemačkoj, ali ovdje jok. A čak i u Njemačkoj je mnogo više žena u ovom poslu, nego muškaraca. Ali nije poenta na ovom primjeru, već što generalno nema smisla za neke vrste poslova očekivati da ih rade žene, ako su to primarno muški poslovi, i obratno da muškarci rade poslove koji su po prirodi više ženski. Izuzeci postoje, svakako.irac300 wrote:Da si ti živa i zdrava, puna Njemačka naših periguza. Ja lično znam 10-ak koji to rade.Euridika wrote:Naravno, imam svakodnevni seks... handre me svi šefovi i šefići, a bude i ovih bez funkcija.![]()
![]()
O rudarima više nemam pozitivno mišljenje (argumentovano).![]()
I, da, nije to za žene, ali nije ni za muške, sad najveći dio posla rade mašine.
Nešto kontam, kad već nude ženama da budu rudari, zašto muški ne počnu raditi i čisto ženske poslove? Za početak, nek rađaju, odgajaju, doje i sl.A kad to završe, nek postanu spremačice, vaspitačice u vrtićima, medicinske sestre (ne, ne, ne medicinski tehničari koji slikaju za RTG ili vade krv, već sestrice koje peru i kupaju pacijente, poturaju noše pod guzicu i sl.).
Izvini, ali ne rade.supercali wrote:Euridika muskarci sve gore nabrojano u tvom postu rade osim radjanja i dojenja jer je to fizicki bioloski i na bilo koji drugi nacin nemoguce
Upravo.Juni wrote:Ja eto svi muškarci rade u rudniku.Većina ih nije podigla ništa teže od kasike i ne znaju promijeniti ni sijalicu,ali se argument rudnika poteze u raspravi je li ili nije normalno da svak sebi ubacu prljave gaće u mašinu, sluga ručak, odvede dijete doktoru, u obdeniste...