što je rec fuš robafatamorgana wrote:Pikaju li se i rupe na čarapama, muškim u mom slučaju?sikstinajn wrote:imate li šta u ormaru od erotskog rublja?
samostojeće, korzet, tangice tanke kao končić za čišćenje zuba, gaće sa dvije rupe i tako to....

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
što je rec fuš robafatamorgana wrote:Pikaju li se i rupe na čarapama, muškim u mom slučaju?sikstinajn wrote:imate li šta u ormaru od erotskog rublja?
samostojeće, korzet, tangice tanke kao končić za čišćenje zuba, gaće sa dvije rupe i tako to....

Naravno. Gaća s rupama nemamsikstinajn wrote:imate li šta u ormaru od erotskog rublja?
Meni na granici kazu........nisam ti ocin pasos traziodale cooper wrote:Ja ne znam nikoga da valja na tim slikama. Sve sami grob slatke duše.Zoya wrote:Samo slici iz pasoša treba vjerovati ili iz vozačke
Zovite me lepi.spreca wrote:Meni na granici kazu........nisam ti ocin pasos traziodale cooper wrote:Ja ne znam nikoga da valja na tim slikama. Sve sami grob slatke duše.Zoya wrote:Samo slici iz pasoša treba vjerovati ili iz vozačke![]()
Dvoje, od jeseni troje.Anestezija wrote:ćao žene kol'ko djece 'školate
...bičarke su gore na kub, hajd znaj kakav garib vreba ispod kilo pudera, ko da je kroz odžak proletila, kad trepuške skinu, obrišu obrve...skinu tri brusa da bi napravile sisu...pa ekstenzije kosurine...ona grmi jebote, a kad ustvari vidiš plakao bi...alijagoro wrote:Za dosta cura se kaze da nisu lijepe uzivo u poredzenju sa facebook-om,jel i vi to govorite za muskarce,razocarate li se?
Hopkooooooooooooooooooooho oponopono wrote:...bičarke su gore na kub, hajd znaj kakav garib vreba ispod kilo pudera, ko da je kroz odžak proletila, kad trepuške skinu, obrišu obrve...skinu tri brusa da bi napravile sisu...pa ekstenzije kosurine...ona grmi jebote, a kad ustvari vidiš plakao bi...alijagoro wrote:Za dosta cura se kaze da nisu lijepe uzivo u poredzenju sa facebook-om,jel i vi to govorite za muskarce,razocarate li se?
...frajer, ko frajer... jebaji ga...
Ja najviše volim ujutro pogledat............ho oponopono wrote:...bičarke su gore na kub, hajd znaj kakav garib vreba ispod kilo pudera, ko da je kroz odžak proletila, kad trepuške skinu, obrišu obrve...skinu tri brusa da bi napravile sisu...pa ekstenzije kosurine...ona grmi jebote, a kad ustvari vidiš plakao bi...alijagoro wrote:Za dosta cura se kaze da nisu lijepe uzivo u poredzenju sa facebook-om,jel i vi to govorite za muskarce,razocarate li se?
...frajer, ko frajer... jebaji ga...
...ooo Edolino...edo_79 wrote:Hopkooooooooooooooooooooho oponopono wrote:...bičarke su gore na kub, hajd znaj kakav garib vreba ispod kilo pudera, ko da je kroz odžak proletila, kad trepuške skinu, obrišu obrve...skinu tri brusa da bi napravile sisu...pa ekstenzije kosurine...ona grmi jebote, a kad ustvari vidiš plakao bi...alijagoro wrote:Za dosta cura se kaze da nisu lijepe uzivo u poredzenju sa facebook-om,jel i vi to govorite za muskarce,razocarate li se?
...frajer, ko frajer... jebaji ga....... hajd da popušimo po je'nu perverzni stvoru najdraži
![]()
...jok, prije kihnem-pišnem...Anestezija wrote:jel vama kad se desi onaj osjecaj kad hoces kihnut da bude bolji od orgazma,samo sto kratko traje
narod je neuk!annoy wrote:Zar je dotud doslo da se gace ne mogu skinut nego s rupama

znaš već kako to ide.annoy wrote:to ne može bit higijenski
Kako ne... Jedna rupa za jednu nogu, druga za drugusikstinajn wrote:narod je neuk!annoy wrote:Zar je dotud doslo da se gace ne mogu skinut nego s rupama
nikada nisu čuli a naročito vidjeli
gačose s dviie rupe.![]()
preporučio bih Vam da pokažete malo emocija.pukepuke wrote: Kako ne... Jedna rupa za jednu nogu, druga za drugu
alijagoro wrote:Hocete li ici gledati 50 nijansi?
Pa smrtno se uvrijedila, nema šta drugo bit!BAN---KAI wrote:Pitanje za dame koje me vec duže vrijeme muci. Tice se placanja u vezi
U svakoj vezi u kojoj sam bio nekako postane navika da ja sve placam, ne znam jel to do mene ili te cure ne misle da trebaju platiti.
Šta vi mislite o tome? Placanje kafe, kina, itd...
Btw bivsoj sam spomenuo da mi to smeta i da nije fer jer stalno placam i raskinula je samnom![]()
Trebao si koji put zaboraviti novčanik da vidiš kakva će reakcija biti.BAN---KAI wrote:Pitanje za dame koje me vec duže vrijeme muci. Tice se placanja u vezi
U svakoj vezi u kojoj sam bio nekako postane navika da ja sve placam, ne znam jel to do mene ili te cure ne misle da trebaju platiti.
Btw bivsoj sam spomenuo da mi to smeta i da nije fer jer stalno placam i raskinula je samnom![]()
dale cooper wrote:Trebao si koji put zaboraviti novčanik da vidiš kakva će reakcija biti.BAN---KAI wrote:Pitanje za dame koje me vec duže vrijeme muci. Tice se placanja u vezi
Pa dobroo platila je neke stvarikiki-miki wrote:Ma treba ponekad i ona platiti