Muskarci nakon 30te

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Matzan

#351 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Matzan »

ho oponopono wrote:
Matzan wrote:

Mogu, ko konj. :D
...ajde blago tebi, koristi te cari sto si frajer...upri ko sivonja...meni ostaje samo da kitu u snovima jurim... :pisnula: i :pisnuo:

Više sam mislio na ono kad su pitali nekog postarijeg profesora može li jo gooziti,

a ovaj odgovori da može k'o konj. Zijanili se ovi što su pitali, a on objasni:

"Jedanput godišnje i to kad mi šta dovedu." :mrgreen:
esmasaric

#352 Re: Muskarci nakon 30te

Post by esmasaric »

pukepuke wrote:Hm, kako sam ja skužila, do 30. bi da imaju prijateljice s povlasticama (u množini) i da krešu i lijevo i desno i u sredini, a nakon 30. bi se lagano moglo i ženiti al' onda se povećalom traži neka koja nema veliku kilometražu.
Seks tak-tak, oko 35. dozrijevaju.
Govorim isključivo iz vlastitog iskustva, ne na temelju članaka iz Cosmopolitana.
:thumbup:
pukepuke

#353 Re: Muskarci nakon 30te

Post by pukepuke »

Ma treba temi promijeniti ime u "Ograničenih sam stavova, tim se dičim". O nekim godinama pametuju ljudi koji im nisu ni blizu, o roditeljstvu se prepiru ljudi koji djece nemaju, o braku znaju sve ali u braku nikad nisu bili...
nightvision

#354 Re: Muskarci nakon 30te

Post by nightvision »

pukepuke wrote:Ma treba temi promijeniti ime u "Ograničenih sam stavova, tim se dičim". O nekim godinama pametuju ljudi koji im nisu ni blizu, o roditeljstvu se prepiru ljudi koji djece nemaju, o braku znaju sve ali u braku nikad nisu bili...
sta ti mislis o ovome "razvedena sam, imam dijete i sexa k'o u prici"? :lol:
Šveđanin

#355 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Šveđanin »

Cartmane wrote:Nakon 30-e, kada vec budem ekonomski samostalan, odbijati cu sve one alapace i karakondzule koje su mene odbijale u dvadesetim. A ganjati ce, jer je bioloski sat nemilosrdan prema zenama. No, neka i dalje bale za onim losim momcima, onim propalicama koji su im u 20-im bili toliko privlacni. A ja? Ja cu ganjati novopecene 18-godisnjakinje i 19-godisnjakinje koje ce biti zeljne zrelog muskarca.
U ovom postu se osjeti ogorcenje.. :( :|
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#356 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Zviz »

58% zena u DK dobije prvo djete sa 30+ godina.
Cartmane

#357 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Cartmane »

Šveđanin wrote:
Cartmane wrote:Nakon 30-e, kada vec budem ekonomski samostalan, odbijati cu sve one alapace i karakondzule koje su mene odbijale u dvadesetim. A ganjati ce, jer je bioloski sat nemilosrdan prema zenama. No, neka i dalje bale za onim losim momcima, onim propalicama koji su im u 20-im bili toliko privlacni. A ja? Ja cu ganjati novopecene 18-godisnjakinje i 19-godisnjakinje koje ce biti zeljne zrelog muskarca.

Šta ćeš prjatelju. To je nažalost moja stvarnost i stvarnost mnogih mladih muškaraca u dijaspori.
Cartmane

#358 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Cartmane »

Zviz wrote:58% zena u DK dobije prvo djete sa 30+ godina.

Šta ćeš im, kada qrac vole više nego kruha se najesti.
pukepuke

#359 Re: Muskarci nakon 30te

Post by pukepuke »

nightvision wrote:
pukepuke wrote:Ma treba temi promijeniti ime u "Ograničenih sam stavova, tim se dičim". O nekim godinama pametuju ljudi koji im nisu ni blizu, o roditeljstvu se prepiru ljudi koji djece nemaju, o braku znaju sve ali u braku nikad nisu bili...
sta ti mislis o ovome "razvedena sam, imam dijete i sexa k'o u prici"? :lol:
A čuj, neki dan čuh priču kako se tako jedna vratila roditeljima, oni joj odgajaju dijete, a ona "se seksa k'o u priči". Očito je moguće. Osobno ne odobravam, jer znam što je majčinstvo i ja osobno ne mogu muškaca staviti ispred djeteta.
E sad, ako želiš biti predana majka, a razvedena si, teško da seksa ima k'o u priči, naprosto ne možeš stići ako radiš, a želiš se posvetiti i djetetu ali je sasvim moguće da ga ima, zašto ne, a i treba ga biti. Nije dobro ni kad se žena u potpunosti posveti roditeljstvu i zaboravi da je, pored toga što je majka, i žena , kad-tad se na neki način manifestira nezadovoljstvo i frustracija. Sretna mama, sretno dijete.
Uglavnom, nikakve veze s naslovom teme...
palestinka

#360 Re: Muskarci nakon 30te

Post by palestinka »

.
Last edited by palestinka on 06/02/2016 18:11, edited 1 time in total.
shandrprcSA

#361 Re: Muskarci nakon 30te

Post by shandrprcSA »

...k'o vino :oops:
Šveđanin

#362 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Šveđanin »

Cartmane wrote:
Šveđanin wrote:

Šta ćeš prjatelju. To je nažalost moja stvarnost i stvarnost mnogih mladih muškaraca u dijaspori.
Nije mnogih mladih muskaraca u dijaspori vec samo pojedinaca, sudeci po onome sto ja vidim..
nightvision

#363 Re: Muskarci nakon 30te

Post by nightvision »

pukepuke wrote:A čuj, neki dan čuh priču kako se tako jedna vratila roditeljima, oni joj odgajaju dijete, a ona "se seksa k'o u priči". Očito je moguće. Osobno ne odobravam, jer znam što je majčinstvo i ja osobno ne mogu muškaca staviti ispred djeteta.
E sad, ako želiš biti predana majka, a razvedena si, teško da seksa ima k'o u priči, naprosto ne možeš stići ako radiš, a želiš se posvetiti i djetetu ali je sasvim moguće da ga ima, zašto ne, a i treba ga biti. Nije dobro ni kad se žena u potpunosti posveti roditeljstvu i zaboravi da je, pored toga što je majka, i žena , kad-tad se na neki način manifestira nezadovoljstvo i frustracija. Sretna mama, sretno dijete.
U tom slucaju ona ne uziva u majcinstvu vec se pustila s lanca. O tome ja govorim. Htio - ne htio, necega se moras odreci. Moze i otac traziti starateljstvo nad djetetom u tom slucaju. Nije bogom dato da ga mati mora odgajati.
Matzan

#364 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Matzan »

nightvision wrote:
pukepuke wrote:A čuj, neki dan čuh priču kako se tako jedna vratila roditeljima, oni joj odgajaju dijete, a ona "se seksa k'o u priči". Očito je moguće. Osobno ne odobravam, jer znam što je majčinstvo i ja osobno ne mogu muškaca staviti ispred djeteta.
U tom slucaju ona ne uziva u majcinstvu vec se pustila s lanca. O tome ja govorim. Htio - ne htio, necega se moras odreci. Moze i otac traziti starateljstvo nad djetetom u tom slucaju. Nije bogom dato da ga mati mora odgajati.
Jbg, neće pi*ka mlijeka već :izet: :izet:
nightvision

#365 Re: Muskarci nakon 30te

Post by nightvision »

Matzan wrote:Jbg, neće pi*ka mlijeka već :izet: :izet:
:lol: :thumbup:
Euridika
Globalna šefica

#366 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Euridika »

A jest ova tema postala mizogina, da Bog mili sačuva... :roll:
Prvo bili argumenti ko je seksualno sposobniji u poznim godinama, pa ko ne može nikako... A sad su na tapeti razvedene žene...
Kako ste krenuli, još ćete zabraniti da zrak dišemo... :-)

@nightvision
Opredijeli se koju stranu zastupaš... Ako ideš u smjeru genetskih predodređenosti, onda je uloga majke da odgaja dijete (kako zna i umije). Ako prihvataš moderni koncept porodice (po meni jedini ispravan), tada i očevi imaju podjednaku ulogu u odgoju djeteta, a samim tim i sve odgovornosti koje roditeljstvo povlači za sobom, pa nema skakanja iz kreveta u krevet k'o zečić... :thumbup:
Dr Kova

#367 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Dr Kova »

Otto_13 wrote:Kontam citajuci ove komentare haman cim napunimo tridesetu najbolje nas je ubit . Odmah u kakav potok i motkom po glavi .
:thumbup: :thumbup:
Euridika
Globalna šefica

#368 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Euridika »

Otto_13 wrote:Kontam citajuci ove komentare haman cim napunimo tridesetu najbolje nas je ubit . Odmah u kakav potok i motkom po glavi .
Jel se odnosi samo na muškarce ili i na žene? :D
Ja sam po forumskim kriterijima već odavno trebala biti ohlađena... :lol:

Pusti forum i glupa naklapanja... Nego, dokle su pripreme za svečani dan (ili je već bio :?... izgubila sam orijentir u vremenu :|)?
pirmin

#369 Re: Muskarci nakon 30te

Post by pirmin »

Matzan wrote:
Više sam mislio na ono kad su pitali nekog postarijeg profesora može li jo gooziti,

a ovaj odgovori da može k'o konj. Zijanili se ovi što su pitali, a on objasni:

"Jedanput godišnje i to kad mi šta dovedu." :mrgreen:
Ovaj?

https://youtu.be/LB5e35AsIi0

:mrgreen:
Cartmane

#370 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Cartmane »

Šveđanin wrote:Nije mnogih mladih muskaraca u dijaspori vec samo pojedinaca, sudeci po onome sto ja vidim..
Sudeci po onome što ja vidim svakodnevno, radi se o stotinama. Nemoj relativizirati već priznaj da je seksodus goreci problem 21. vijeka uzrokovan od radikalnim feminizmom.To što na tebe ne utice ne znači da problem zaista ne postoji.
Last edited by Cartmane on 09/11/2015 13:17, edited 1 time in total.
Euridika
Globalna šefica

#371 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Euridika »

Otto_13 wrote:
Euridika wrote:
Jel se odnosi samo na muškarce ili i na žene? :D
Ja sam po forumskim kriterijima već odavno trebala biti ohlađena... :lol:

Pusti forum i glupa naklapanja... Nego, dokle su pripreme za svečani dan (ili je već bio :?... izgubila sam orijentir u vremenu :|)?
Ma i za jedne i za druge. Nije jos bio svecani dan ima jos malo slobode . Al tu je to primaklo se . Sad je vec trema lagano .
Drži se! Bude to dobro. :thumbup:
Euridika
Globalna šefica

#372 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Euridika »

Otto_13 wrote:Naravno da bude dobro . Ja kad nesto odlucim i hocu to onda dam sve od sebe da budem najbolji . Najbolji babo najbolji muz i zar ima nesto vece i jace kad te tvoje dijete zovne babo

A onda kad bude: Babo, babo, babo... Brat/sestra mi ne da igračku... smeta mi... gladan/gladna sam...
Dernek! Ali, onaj pozitivni! Samo živci odu... :sad:

Euridika
Globalna šefica

#373 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Euridika »

Otto_13 wrote:
Euridika wrote:
Otto_13 wrote:Naravno da bude dobro . Ja kad nesto odlucim i hocu to onda dam sve od sebe da budem najbolji . Najbolji babo najbolji muz i zar ima nesto vece i jace kad te tvoje dijete zovne babo

A onda kad bude: Babo, babo, babo... Brat/sestra mi ne da igračku... smeta mi... gladan/gladna sam...
Dernek! Ali, onaj pozitivni! Samo živci odu... :sad:

Ma ja imam celicne zivce . Neka bona samo nek oni meni budu zivi i zdravi babo ce kupit sve , igrati se sa njima , crtati , bojati , setati i uzivati u svakom trenutku toga
E moj Otto, nema živaca koje djeca ne mogu potrgati. Ali, nema ni veće sreće od jednog osmijeha na njihovim licima ili jednog poljupca i zagrljaja. :thumbup:
Fudo387

#374 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Fudo387 »

almir90 wrote:
Fudo387 wrote:a i u glavi mu se desavaju neke neobjasnjive kombinacije pa
pocinje razmisljati o potpuno nebitnim stvarima, recimo prati politiku, cita novine, gleda dnevnik..
.drugim rijecima, postane qrac od ovce i
teski bezveznjakovic. :D
Kod mene sad ovako, ne znam da li treba da se pođem zabrinjavati? :lol: I to pored svih razmišljanja kako doći do boljeg biznisa, bolje auto, kuću, odmor. :lol:
To je to, gotov si.
Sto si bio normalan, bio si.
nightvision

#375 Re: Muskarci nakon 30te

Post by nightvision »

Euridika wrote: @nightvision
Opredijeli se koju stranu zastupaš... Ako ideš u smjeru genetskih predodređenosti, onda je uloga majke da odgaja dijete (kako zna i umije). Ako prihvataš moderni koncept porodice (po meni jedini ispravan), tada i očevi imaju podjednaku ulogu u odgoju djeteta, a samim tim i sve odgovornosti koje roditeljstvo povlači za sobom, pa nema skakanja iz kreveta u krevet k'o zečić... :thumbup:
Zastupam stranu koja ce raditi za dobrobit djeteta. Nije majka bas uvijek najbolji izbor za roditelja i ne zasluzuje svaki put da dobije starateljstvo nad djecom samo zato sto je zena. Isto kao sto nije istina da ce razvedeni muskarac iskakati iz kreveta u krevet. To je urbani mit koji se kao adut cesto upotrebljava protiv muskaraca u brakorazvodnim parnicama u smislu da muskarac ne moze biti dobar roditelj jer je previse zaokupljen sexualnim avanturama. Yeb'o to, zene su tri put gore od muskaraca po tom pitanju, glavu dajem. I to donju. :skoljka:
Post Reply