Muskarci kojima se divimo

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

:lol: Joj, Salko, svi ti se divimo, samo stipu supljikanu... :lol:
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

Minnela wrote:jedino Salko na ovom dunjaluku s godinama mladji :-) :D
e to je vec nesto...hvala ti na komplimentu...

ps. tajna je u vampirskom nacinu zivota... :P
Lace

Post by Lace »

Salko sto je u vodu skako wrote:
Lace wrote:
Salko sto je u vodu skako wrote: pa stariji normalno kad je slika starija...slika je od prosle godine... :lol: :lol: :lol:
ma rodi maka pametno :D
ne rece ti meni..jesam li se dobro popravio??? moram li se jos malko popraviti??? :P
javi se sa slikama za par godina...do tada sjedi i popravljaj se :D
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

Latinica wrote::lol: Joj, Salko, svi ti se divimo, samo stipu supljikanu... :lol:
ko je taj stipo??? :P :P :P
StLouis

Post by StLouis »

Salko sto je u vodu skako wrote:
Lace wrote:
Salko sto je u vodu skako wrote:evo vidi kako sam ovde bio mrsav...

Image
i stariji :D
pa stariji normalno kad je slika starija...slika je od prosle godine... :lol: :lol: :lol:
:D :D :D :D :D dobra ti ova...ma jesi, straiji si :lol: :lol: :lol:

slika me podsjeca na jednog pofesora njemackog jezika :D
Chischo

Post by Chischo »

Salko sto je u vodu skako wrote:evo vidi kako sam ovde bio mrsav...

Image
ovaj isti onaj lik-profa sto su ga ona djeca maltretirala u hrvatskoj u onoj skoli...
tech10

Post by tech10 »

Image
tech10

Post by tech10 »

Image
Zhaba

Post by Zhaba »

stickitout

Post by stickitout »

Image
Image

Gospodin Paolo Bettini, Olimpijski, Svjetski, Italijanski sampion.
Zadnju pobjedu u 2006. je posvetio bratu koji je poginuo u saobracajnoj nesreci samo 7 dana ranije. Uprkos velikom emocionalnom bolu uspio je naci snage i motivacije i placuci proci kroz cilj kao pobjednik.....pogledajte i sami....

http://www.youtube.com/watch?v=VCJCOe5Q ... ed&search=

nesto vise o Paolu

http://en.wikipedia.org/wiki/Paolo_Bettini

Porodicni covjek i ljubitelj zivotinja....

http://www.paolobettini.it/

Moj duboki naklon ovoj muskarcini :D
debela

Post by debela »

divicu se onima koji se prijave na temu http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=100

:lol:
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Muskarac kojim se dicim :D:D

Image
Last edited by horns&drums on 06/01/2007 17:54, edited 1 time in total.
sojka

Post by sojka »

pa slabo im se divimo djevojke.. :? :P

Divim se mom ocu.
Zatim se divim dobrim ljudima od najobicnijeg pekara koji pravi hljeb boli glava do vrhunskih umjetnika.
Sogan

Post by Sogan »

Homer Simpson for President!

Image

His Platform and More:

Everyman Homer Simpson would be the ideal candidate for President of the United States, it was reported today by local Springfield news anchor Kent Brockman. Simpson detailed his would-be platform after downing several cans of Duff beer at his favorite watering hole, Moe's Tavern.

Simpson has yet to name his running mate, but it is rumored to be either Barney, Moe, Lenny or Carl. It is unlikely Homer would choose Krusty the Clown, given Krusty's failed bid for the presidency in 1992. Vowing to make a change, Simpson revealed the following campaign platform:

Homer Simpson's Campaign Platform

- A friend to one, a friend to all. (Except Flanders.)

- There is nothing to fear except fear itself. Oh... and fear of the voices... the constant voices telling me to do things... bad things.

- I promise there will be fewer nuclear disasters with me as your President than with me as your nuclear safety inspector.

- I will fill the pot holes, help the pot heads and eat the pot pies.

- I will put a man on Mars within the decade. That man will be Flanders. And he will not return.

- No big government, just big waist sizes.

- Children are the future. That's why they must be stopped today.

- I will make the trains run on time. On second thought, coal might be better. I will make the trains run on coal.

- I will legalize the hunting of sisters-in-law.

- Repeal all taxes... make Sweden pay for everything.

:D
porCelaiN

Post by porCelaiN »

BONO VOX.. legenda od čovjeka.. jedan od rijetkih kojeg slava i lova nisu iskvarili..
"S vremenom, Bono je izrastao u izvrstan vokal i tekstopisca ali za razliku od ostalih rock zvijezda, svoje vrijeme i novac odlučuje trošiti na humanitarne pothvate te svoju slavu iskoristiti u humanitarne svrhe (Live Aid, Conspiracy Of Hope-Amnesty International Tour, Free Burma, jubillee 2000, NetAid, Children of Chernobil, DATA, Red Campaign).

Danas je Bono nekima više poznat kao borac protiv ekstremnog siromaštva i politički aktivist nego kao glazbenik, što je stvar koju mu često predbacuju mnogi, uz obaveznu opasku da bi bolje bilo da se bavi samo glazbom. Unatoč tome, Bono Vox je i dalje jedna od najzapaženijih i najutjecajnijih osoba u rock glazbi."
Saraswati

Post by Saraswati »

Sogan wrote:Homer Simpson for President!

Image

His Platform and More:

Everyman Homer Simpson would be the ideal candidate for President of the United States, it was reported today by local Springfield news anchor Kent Brockman. Simpson detailed his would-be platform after downing several cans of Duff beer at his favorite watering hole, Moe's Tavern.

Simpson has yet to name his running mate, but it is rumored to be either Barney, Moe, Lenny or Carl. It is unlikely Homer would choose Krusty the Clown, given Krusty's failed bid for the presidency in 1992. Vowing to make a change, Simpson revealed the following campaign platform:

- There is nothing to fear except fear itself. Oh... and fear of the voices... the constant voices telling me to do things... bad things.

- I promise there will be fewer nuclear disasters with me as your President than with me as your nuclear safety inspector.

- I will put a man on Mars within the decade. That man will be Flanders. And he will not return.

- I will make the trains run on time. On second thought, coal might be better. I will make the trains run on coal.

Ovo te kupilo... priznaj :D
Arminovski

Post by Arminovski »

Image
Sogan

Post by Sogan »

Saraswati wrote:
Sogan wrote:Homer Simpson for President!

Image

His Platform and More:

Ovo te kupilo... priznaj :D
To me je kupilo :D a ovo uvjerilo:

Code: Select all

... the constant voices telling me to do things... bad things.
Saraswati

Post by Saraswati »

Sogan wrote:... the constant voices telling me to do things... bad things.
Davno sam ja dijagnozu uspostavila... :D
Arslan_

Post by Arslan_ »

Bog na nebu, Atif na zemlji.

Image
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 10/02/2009 15:03, edited 1 time in total.
bedifferent12

Post by bedifferent12 »

Nancy Drew wrote:Pauletić donirao više od milijun kuna nagrada iz Kviskoteke

Robert Pauletić pobjednik je superfinala Kviskoteke.
Osvojio je nagradu od milijun kuna, ali zadržati je odlučio samo Kviska.

:shock: :shock: :shock:

'On mi ionako više vrijedi od milijardu kuna', izjavio je na kraju emisije Pauletić.
Kvisko je uz ostale dobio počasno mjesto u njegovom stanu.
'Naravno, svi kviskići, a sad ih imam ukupno 8, imaju počasno mjesto u mome stanu, na polici iznad trosjeda u dnevnom boravku. Ako bi 'nedajbože' izbio požar, prvo bih spašavao djecu, pa kviskiće, pa ženu, ha-ha', našalio se pobjednik superfinala Kviskoteke.
Robert Pauletić na drugoj je igri sinoćnje Kviskoteke ostvario bodovnu razliku od stotinjak bodova. Već je u tom trenutku bilo jasno kako će Splićanin pobjediti u superfinalu.
Njegovi protivnici, iako vrhunski znalci, teško su dolazili do izražaja u konkurenciji s Pauletićem.
Drugo mjesto osvojio je Tomislav Ćurin iz Zagreba podrijetlom s otoka Hvara, dok je treće mjesto osvojio Mladen Barać iz Slatina s otoka Čiova.

Da živi u stilu 'Znanje je in', te da ima veliko srce, Pauletić je dokazao donacijom cjelokupnog u humanitarne svrhe kompletnog osvojenog iznosa.
'Dosad osvojenih 170.000 kuna odavno sam podijelio dječjim domovima u Splitu, Osijeku, Dubrovniku, Puli i Lekeniku kod Zagreba. Ovih milijun kuna rasporedit ću tako da pola milijuna dobivaju djeca iz domova, i to direktnom uplatom na štedne knjižice koje ću im otvoriti, a preostalih pola milijuna razdijelit ću za zdravstvo, kulturu i male sportske klubove u Dalmaciji', kaže Pauletić.

Robert Pauletić svoju je pobjedu u Kviskoteci usporedio s osvajanjem Mount Everesta, a posvetio ju je najpoznatijem hrvatskom alpinistu Stipi Božiću.
O ljubavi prema znanju Pauletić je već u nekoliko navrata govorio u javnosti. U posljednje vrijeme u Hrvatskoj se sve više govori o razvoju 'zemlje znanja', no mladima je često teško približiti strast prema učenju.
'Neka ne gledaju glupe reality-show emisije, niti isprazna talk-show brbljanja, jer ni jednim ni drugim ništa ne dobivaju, samo zatupljuju mozak. Na televiziji neka gledaju što više zanimljivih dokumentarnih emisija i, naravno, Kviskoteku! Kad je o kompjuterima i internetu riječ, manje igrica, više Wikipedije. I neka uvijek stjecanje znanja doživljavaju kao zabavu i relaksaciju, ne kao napor i obavezu', poručio je jedan od najpoznatijih hrvatskih znalaca generacijama koje dolaze.
Enigmat i putopisac iz Splita na žalost brojnih obožavatelja najavio je kako se ovom pobjedom oprašta od nastupa u kvizovima.
'Ne znam što bih više uopće radio na kvizovima. Gledajte, Kviskoteka je majka svih kvizova, a superfinale je vrh Kviskoteke. Pobjeda u superfinalu Kviskoteke je nešto najviše što kviz-natjecatelj može poželjeti. Ja ionako nikad u životu nisam nastupao ni u jednom drugom kvizu osim u Kviskoteci. Povlačim se u trenutku najveće sreće, ovu pobjedu sam zaista dugo čekao' objasnio je Pauletić svoju odluku
.
ovom ce najbolje biti da spasava zivu glavu kad ga se zena docepa!
:-) :angry:
pinkzelena

Post by pinkzelena »

Image
striker

Post by striker »

Image

Kapa do poda za ovog čovjeka :thumbup:
Post Reply