Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dale cooper
#26 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
Mislim da bi legalizacija prostitucije u BiH bila jedna od boljih stvari koja bi
se desila ovoj zemlji (naravno pod uslovom da se sve zakonski uredi kao
u recimo u Holandiji). Bilo bi puno manje seksualno frustriranih muškaraca
(a i žena, jer ne sumnjam da bi bilo onih koji bi i njima pružali usluge, i žena koje
bi te usluge koristile), a punila bi se i državna blagajna.
se desila ovoj zemlji (naravno pod uslovom da se sve zakonski uredi kao
u recimo u Holandiji). Bilo bi puno manje seksualno frustriranih muškaraca
(a i žena, jer ne sumnjam da bi bilo onih koji bi i njima pružali usluge, i žena koje
bi te usluge koristile), a punila bi se i državna blagajna.
- insomnia78
#27 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
Samo udri Mehaga i babo je tako
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- CaneBos
#28 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
Pa sad..opet dolazimo na razliku izmedju seksa i vodjenja ljubavi. Kod prostitutke znas sta neces dobiti, dakle ti koji im idu, znaju i sta traze. Ima tu sporadicnih slucajeva, tipa ispunjenje neke fantazije ili perverzije do koje ne moze doci ovako ili cista radoznalost, ili onih s malo vremena a valja im dje metnut'..i na kraju onih koji plutaju u ovisnosti od takve vrste seksa.irac300 wrote:Ona definitivno ne zna kako razmišlja muškarac. Možemo mi glumatati i prosipati neki lažni moral ovdje, al' stanje na terenuje bitno drugačije.
Helem..
- berenice
#29 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
Ja sam se osvrnula samo na ovo što je @radiša napisao... tako da... radije me ne svrstavaj me u idealiste, iako bih i sama možda voljela da idam takvo utopijsko razmišljanje.uglavnomja wrote:Berenice, izvini ali oprosti, sa duznim stovanjem prema tvom naivnom idealistickom pogledu na svijet .... Veze ti nemas
Last edited by berenice on 20/07/2014 12:22, edited 2 times in total.
- Zatamnjena stakla
#30 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
Ima l' ko kakav prijedlog?
-
Santi
#31 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
Bolje da posećuju prostitutke nego da ženama pričaju bajke dok ne dobiju seks ili da ih siluju ako nisu vični obrlaćivanju naivnih žena. Takođe, čitala sam negde da prostitutke kažu da su im klijenti uglavnom muškarci koji nisu privlačni. Da takvi mogu dobiti seks besplatno, sigurna sam da ne bi plaćali za usluge.
- berenice
#32 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
Nisam ti ja od onih koji prosipaju lažni moral, ali to sada nije ni bitno. Sigurno si i pročitao da sam napisala da je prostitucije oduvijek bilo i biće na ovaj ili na onaj način. To je tako i svjesna sam toga, ali kažem da nema potrebe za legalizacijom (što opet nema veze sa temom, ali eto).irac300 wrote:Ona definitivno ne zna kako razmišlja muškarac. Možemo mi glumatati i prosipati neki lažni moral ovdje, al' stanje na terenuje bitno drugačije.
Prostitucija je nešto kao zalječenje rane, za koju bi najbolje bilo da nikada nije nastala. To je već malo dublji psihološki problem.
Sad nam je ovdje potreban forumaš @mufljuz, da vam on kaže koju
- berenice
#33 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
Otkud znaš, možda nikada nisu ni pitali neku. Da su pitali, sigurno bi nekad i dobili. Biti "ružan" nije nikakav razlog za nemanje "onoga"Santi wrote:Bolje da posećuju prostitutke nego da ženama pričaju bajke dok ne dobiju seks ili da ih siluju ako nisu vični obrlaćivanju naivnih žena. Takođe, čitala sam negde da prostitutke kažu da su im klijenti uglavnom muškarci koji nisu privlačni. Da takvi mogu dobiti seks besplatno, sigurna sam da ne bi plaćali za usluge.
-
mali_Mujo
#34 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
lijepo je promjeniti pa makar i koštalo koju marku 
- sarajlija80
#35 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
berenice wrote:Otkud znaš, možda nikada nisu ni pitali neku. Da su pitali, sigurno bi nekad i dobili. Biti "ružan" nije nikakav razlog za nemanje "onoga"Santi wrote:Bolje da posećuju prostitutke nego da ženama pričaju bajke dok ne dobiju seks ili da ih siluju ako nisu vični obrlaćivanju naivnih žena. Takođe, čitala sam negde da prostitutke kažu da su im klijenti uglavnom muškarci koji nisu privlačni. Da takvi mogu dobiti seks besplatno, sigurna sam da ne bi plaćali za usluge.Druga stvar što su lijeni...
Santi weote@ je objasnio objasnila
berenice@ mogu ono trziti alinece dobiti od koje hoce,a svi znamo da seks hocemo da imamo sa privlacnom osobom , svi tezimo necemu ljepsem oba spola .
- irac300
#36 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
Nisam mislio da ti prosipaš lažni moral, ti si iznijela svoje mišljenje. Samo sam htio ukazati da muškarci ne razmišljaju na taj način, jer jednostavno biologija nas je napravila različitim po pitanju sexa. Sad, legalizirati ili ne je skroz druga vrsta problema, nešto slično kao s eutanazijom, uvijek će biti ljudi koji su za i protiv.berenice wrote:Nisam ti ja od onih koji prosipaju lažni moral, ali to sada nije ni bitno. Sigurno si i pročitao da sam napisala da je prostitucije oduvijek bilo i biće na ovaj ili na onaj način. To je tako i svjesna sam toga, ali kažem da nema potrebe za legalizacijom (što opet nema veze sa temom, ali eto).irac300 wrote:Ona definitivno ne zna kako razmišlja muškarac. Možemo mi glumatati i prosipati neki lažni moral ovdje, al' stanje na terenuje bitno drugačije.
Prostitucija je nešto kao zalječenje rane, za koju bi najbolje bilo da nikada nije nastala. To je već malo dublji psihološki problem.
Sad nam je ovdje potreban forumaš @mufljuz, da vam on kaže koju
Ovo za ''zaliječenje rana'' ne pije vodu, jer opet ti kažem, većina muških ne ide prostitutkama da liječi rane, nego da ima sex, sex bez obaveza, drugačiji sex, sex zbog promjene...uglavnom uvijek je u pitanju sex, a ne emocija.
- lua
#37 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
Ja ne znam nikog (tj. vjerovatno se ili stide ili stvarno ne idu) da posjećuje prostitutke u BiH. Fazon je što znam dosta raje što ode 'vako malo na kakvo druženje van granica i omasti brk. Nemam ništa protiv, nek' umače ko đe hoće. Nije moj lični problem.
Samo damama ostavite bakšiša, da ne bude da se džaba slomiše.
I da: jesam za legalizaciju prostitucije. Em iz medicinskih razloga kako za onoga/onu što se prostituira, tako i za korisnika "krajnje" usluge, a isto k'o i za sve druge "poroke" i "ilegalije" dobro će puniti budžet.
I da: jesam za legalizaciju prostitucije. Em iz medicinskih razloga kako za onoga/onu što se prostituira, tako i za korisnika "krajnje" usluge, a isto k'o i za sve druge "poroke" i "ilegalije" dobro će puniti budžet.
- dječak sa šibicama
#38 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
Kako ono... zakonski... prodavacice ljubavi? 
Ja bi umro od smijeha kad bi mi "prodavacica ljubavi" pocela sa sprehom, ono "oh kako ti je veliki, oh kako si ti dobar u krevetu, najbolji do sada"... ovo me podsjeti na prodavace magle, "vi ste najbolja publika na svijetu" ono kad Cola ili Merlin kazu sa bine na svakom koncertu ali u 100 razlicitih gradova.
Ja bi umro od smijeha kad bi mi "prodavacica ljubavi" pocela sa sprehom, ono "oh kako ti je veliki, oh kako si ti dobar u krevetu, najbolji do sada"... ovo me podsjeti na prodavace magle, "vi ste najbolja publika na svijetu" ono kad Cola ili Merlin kazu sa bine na svakom koncertu ali u 100 razlicitih gradova.
-
broj dva
#39 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
Trafking i seksualno robstvo su kriminalna djela i zlo, i jedini razlog sto ja licno nisam koristio usluge prostitutki.
A u nekom scenariju gdje zena (ili muskarac, ima i toga) slobodnom voljom prodaje seksualne usluge ne pada mi na pamet da osudjujem ni prostitutku ni musteriju, jednostavno ne vidim nista nemoralno ili lose u tome.
A u nekom scenariju gdje zena (ili muskarac, ima i toga) slobodnom voljom prodaje seksualne usluge ne pada mi na pamet da osudjujem ni prostitutku ni musteriju, jednostavno ne vidim nista nemoralno ili lose u tome.
-
rekla-kazala
#40 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
@ Bernice posmatraj stvari malo šire.,
Prostitutka prodaje proizvod zvani sex, ona ne prodaje ljubav niti laže nekog da mu prodaje ljubav.
Mušterija, kupac sexa također zna šta plaća i šta dobiva i po kojoj cijeni.
Ni sa moralnog ni sa pravnog aspekta ne vidim nikakvu prevaru ni podvalu.
Sponzoruše pa i pojedine supruge prodaju maglu, lažnu ljubav a cijena je nedefinisana, uzet će ti sve ako može.
Tako da ne vidim problem u tome što se neka žena odluči da čisti WC-e za sitnu lovu a druga kaže ne, raširi malo noge i uzme dobru lovu.
Prostitutka prodaje proizvod zvani sex, ona ne prodaje ljubav niti laže nekog da mu prodaje ljubav.
Mušterija, kupac sexa također zna šta plaća i šta dobiva i po kojoj cijeni.
Ni sa moralnog ni sa pravnog aspekta ne vidim nikakvu prevaru ni podvalu.
Sponzoruše pa i pojedine supruge prodaju maglu, lažnu ljubav a cijena je nedefinisana, uzet će ti sve ako može.
Tako da ne vidim problem u tome što se neka žena odluči da čisti WC-e za sitnu lovu a druga kaže ne, raširi malo noge i uzme dobru lovu.
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#41 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
Poznam havera isto-imenjaka on je par godina hodao sa jednom, a nije znao, da ona nudi usluge... nego nekom slucajnoscu kako vec, skonta preko nekoga i nije htjeo da vjeruje dok nije na nekoj internet stranici vidio kao ono slike sa cenzurom glave te po tijelu ili kako vec prepozno je 
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#42 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
dječak sa šibicama wrote:Kako ono... zakonski... prodavacice ljubavi?
Nije to samo na tim prostorima haha... bio sam na koncertima raznoranih UK bandova i isto su lupatali...
-
muzicar_iz_parka
#43 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
Miš je miš pa ne ide uvijek u istu rupu.
- Dr.medicine
#44 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
dobro sta nije pokupioZviz wrote:Poznam havera isto-imenjaka on je par godina hodao sa jednom, a nije znao, da ona nudi usluge... nego nekom slucajnoscu kako vec, skonta preko nekoga i nije htjeo da vjeruje dok nije na nekoj internet stranici vidio kao ono slike sa cenzurom glave te po tijelu ili kako vec prepozno je
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#45 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
to su nenormalne žene koje razbijaju monopol onih normalnih 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#46 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
meni su najbolje ove po striptiz klubovima...otpleše svoje dojde ti za stol, malo se faĆamo, mazimo i onda soba radi šHa Hoćeš...samo plati rećeti da si najj supermen...mene je jedna ukrajinka sjebala kad me pita jesili oženjen i voliš li svoju ženu
...de .BA bona nisi mi psiHijatar 
- radiša
#47 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
Trebo je jednostavno nazvat i zakazat dejt u kakvoj motelskoj-hotelskoj sobi,sve bi mu bilo jasno kad bi se pojavila.Zviz wrote:Poznam havera isto-imenjaka on je par godina hodao sa jednom, a nije znao, da ona nudi usluge... nego nekom slucajnoscu kako vec, skonta preko nekoga i nije htjeo da vjeruje dok nije na nekoj internet stranici vidio kao ono slike sa cenzurom glave te po tijelu ili kako vec prepozno je
- pici
- Horoskop: Djevac
#48 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
vako teku pregovori
- uglavnomja
#49 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE
Vidju profesijonalca, ron djeremi 
- pici