Muskarci i sex

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#51 Re: Muskarci i sex

Post by Latina »

a sve zbog toga sto smo se ludo VOLILI! Ipak je LJUBAV na kraju najvaznija!
I od tebe jedna pametna. :D :D
Lada

#52 Re: Muskarci i sex

Post by Lada »

Muškarci de facto imaju puno bolje sjećanje od nas žena, ja se ne sjećam ni šta sam juče jela. Kad mi dođe tako neki pa počne sa pričom sjećaš li se zadnjeg sprata hotela "Jahorina", sjećaš li se Dubrovnika, ... uvijek kažem kakvo ********, takvo i sjećanje :D
Lada

#53 Re: Muskarci i sex

Post by Lada »

Lada wrote:Muškarci de facto imaju puno bolje sjećanje od nas žena, ja se ne sjećam ni šta sam juče jela. Kad mi dođe tako neki pa počne sa pričom sjećaš li se zadnjeg sprata hotela "Jahorina", sjećaš li se Dubrovnika, ... uvijek kažem kakvo ********, takvo i sjećanje :D
Vidi, vidi, radila cenzura :lol:

Irvine Welsh napiše u svoj knjizi riječ cunt jedno 150 puta a knjigu može svako kupiti u bilo kojoj knjižari. Fuck je riječ koja više i ne važi za psovku, na radiju se pjeva o "jebanju" a kad napišeš riječ jebanje na forumu koji se bavi temom seks onda radi cenzorska gumica. Prava slika bosanske hipokrizije.
Lada

#54 Re: Muskarci i sex

Post by Lada »

De gustibus ... :D

Cijela tema je cenzurirana, nema čak ni legendarnog uvodnog posta, u jednu penetriram a druga mi obavlja blow job :lol:

Axl Rose je jednom izjavio kako su on i Stephanie Seymour jednom imali tri dana u komadu seks, samo su se ustajali da idu u WC ili da nešto pojedu :lol:
atko

#55 Re: Muskarci i sex

Post by atko »

Samo pravi *ebaci poput Picija i Karanane nemaju kad da tipkaju na ovakvim temama :lol: :lol: :lol:

Svi ste vi meni sumnjivi... sve varijanta volim sex i rado ga se sjecam :lol:

... ili ... sjo jarane jes dobro zitigu... kako znas .... prico mi jedan sto je gledo :D :D :D
dlfo

#56 Re: Muskarci i sex

Post by dlfo »

Malo je falilo da je zguzim al nije dala . :D :D :D
milivoje

#57 Re: Muskarci i sex

Post by milivoje »

Meshtar wrote:Ja šutim k'o zaliven :D
:thumbup:
BarbaDue

#58 Re: Muskarci i sex

Post by BarbaDue »

muskarac i sex, mogu li se ta dva pojma povezati ikako???? ispade da haman i ne mogu!
d2

#59 Re: Muskarci i sex

Post by d2 »

Lada wrote:De gustibus ... :D

Cijela tema je cenzurirana, nema čak ni legendarnog uvodnog posta, u jednu penetriram a druga mi obavlja blow job :lol:

Axl Rose je jednom izjavio kako su on i Stephanie Seymour jednom imali tri dana u komadu seks, samo su se ustajali da idu u WC ili da nešto pojedu :lol:
ja tri dana ne mogu gledati tv a kamo li imati sex :lol:
ljubav_aha

#60 Re: Muskarci i sex

Post by ljubav_aha »

DobroJutroKolumbo wrote:
zamzija wrote:
DobroJutroKolumbo wrote:Ja nikad nisam hvalio svoja dostignuca , ja uvijek hvalim dostignuca zenskih... I iskreno receno sve se u sexu razlikujete , ja bi to ovako podijelio : ludjakinje lude, -od milja ( to su one sto te poderu , da ne mozes da stojis na nogama i molis nemoj vise , ziva bila...uhhh :D ) , tahthe tj. fosne , daske , tarabe ( to su one sto legnu na ledja i za njih sex pocinje i zavrsava u toj pozi , leze nepomicno opustenih ruku na krevetu , bezveze jednom rjecju receno...) , mazilice ( to su one , tebi dodje do divljeg sexa na brzaka , a ona ti kaze , gdje si ba navalio , polako da se mazimo , kod njih uvijek predigra , uhhh...) , zloceste ( to su one koje pricaju prljavo u krevetu , /sto mene nekad pali vise nego ista/ , i imaju obicaj da te pljasnu po dupetu kad prolazis po sobi ili kupatilu... :D ) , zajebane ( to su one koje te uzjasu i ne silaze sa tebe , vole da dominiraju , prilikom sexa obavezno ti poderu ledja , da ostave svoj trag ako slucajno imas drugu ...) ... Nastavljam sutra dalje , moram ici... :D :D :D :lol: :lol: :lol: :-) :-)
Hahahhahaha, i šta sad, jel sad svaka od nas forumašica treba da se prepozna u jednom od ovih tipova i da kaže koji je tip :D
A šta ako je neka varijacija na dvije, tri i više tema :lol: :D
Ima ih jos , samo nisam stigao jucer napisati... :lol: :lol: :lol: :D :D :D Ja nisam rekao da mozda nema muskih ovakvih , ali ja to stvarno ne znam , ne praktikujem takva iskustva , pa ako su forumasice voljne , nek one napisu... :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Evo ja progovorim iskreno , da ne bude tabu tema, a pojedine forumasice se nadju uvrijedjene , mozda se neka prepoznala u tahtama , pa joj krivo... :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Ma ima vas raznih varijacija i kombinacija , ali zapamtite uvijek je jedna koja se izdvaja , ne moras biti sa njom , ali i godinama da je ne vidis , sama pomisao na nju te natjera da svrsis ko zec... Vjerovatno je i kod vas zenskih isto... :D :D :D :lol: :lol: :lol: E to je bila jedna moja ludjakinja nezasita , dolazila bi kod mene , budila me ranim jutrom , uskakala u krevet , na sve je pristajala sa mnom , nije joj bilo vazno, ni gdje ni kad , sve je volila sa mnom , a i ja sa njom , a sve zbog toga sto smo se ludo VOLILI! Ipak je LJUBAV na kraju najvaznija! Kad ima ljubavi , ima i strasti , kad nestane ljubavi , nestane i strasti...PEACE ZENE , ja Vas sve volim , lud sam za vama , pa i za tahtama! :D :D :lol: :lol: :lol:
obicno smo mi zene,kombinacija gore spomenutih varijacija,a to ne zavisi samo od nas,vec,naravno,zavisi od seksualno prakticnog znanja ljubavnika ;-)
zemo_online

#61 Re: Muskarci i sex

Post by zemo_online »

dlfo wrote:Malo je falilo da je zguzim al nije dala . :D :D :D
zguzit znaci u guzu :D :D perverzan si.
ljubav_aha

#62 Re: Muskarci i sex

Post by ljubav_aha »

mogao si probati isti fazon sa zamjenom uloga i sa pomocnim alatom ;-)
Uh

#63 Re: Muskarci i sex

Post by Uh »

zene bolje sute od muskaraca,,,,,,,muskarci se vecinom fale
zemo_online

#64 Re: Muskarci i sex

Post by zemo_online »

problem je sto zenama treba manje sex nego muskarcima.neke se pocnu rano pa nakon 2-3 mjeseca shvate da to nije to,da to ne zeli ustvari jer da je muskima samo do sexa.
Uh

#65 Re: Muskarci i sex

Post by Uh »

test01 wrote:problem je sto zenama treba manje sex nego muskarcima.neke se pocnu rano pa nakon 2-3 mjeseca shvate da to nije to,da to ne zeli ustvari jer da je muskima samo do sexa.

ne bi se sa tobom slozio,,,,,svima nama treba seksa,,,,,ali ako "koka" lezi ko daska nije bas zanimljivo,,,,,,bolje ga je na ruke protrljat,,,,,,,valjda i zene tako misle
dlfo

#66 Re: Muskarci i sex

Post by dlfo »

ljubav_aha wrote:
To ti iz licnog iskustva? :D :D

Sala ljudi, sta vam je... :razz: :razz:
zemo_online

#67 Re: Muskarci i sex

Post by zemo_online »

Uh wrote:
test01 wrote:problem je sto zenama treba manje sex nego muskarcima.neke se pocnu rano pa nakon 2-3 mjeseca shvate da to nije to,da to ne zeli ustvari jer da je muskima samo do sexa.

ne bi se sa tobom slozio,,,,,svima nama treba seksa,,,,,ali ako "koka" lezi ko daska nije bas zanimljivo,,,,,,bolje ga je na ruke protrljat,,,,,,,valjda i zene tako misle

:-D ne bi se slozio.zensko je poticaj u svakom slucaju.
sodom

#68 Re: Muskarci i sex

Post by sodom »

Uh wrote:

da ne misle ko da bi ga trljale, hajde bolan :lol:
Pusti predrasude, zavisi od vremena, ali je u biti isto... i one osjecaju istu potrebu kao i muskarci , samo sto je nama ostala navika iz mladjahnih dana... pa nam nekako neobicno bez toga :zjev:

a evo jedne lokalne cuo od havera , pa kaze "a sto volim kad joj zavucem ruku a ona mocvarna"
ili "maloprije sam cijelu noc gu*io" a sad 00 h
ili kad kaze "joj buraz sta sam joj radio..."

istina je da ovi sto pricaju, ne rade nista-lovačke price,
oni sto sute ili takodjer ne rade nista ili deru kud stignu (u pravom smislu te rijeci)...
:D

test- bolje nista nego svasta...
ljubav_aha

#69 Re: Muskarci i sex

Post by ljubav_aha »

dlfo wrote:
ljubav_aha wrote:
To ti iz licnog iskustva? :D :D

Sala ljudi, sta vam je... :razz: :razz:

aha,imam bas takvo iskustvo,koje mogu primjeniti na tebi :mrgreen:
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#70 Re: Muskarci i sex

Post by anjusha »

ha sta znas, mozda SKORO pa da govore i istinu. Ima svasta u danasnjem svijetu... realdoll.com :) hehehe
d2

#71 Re: Muskarci i sex

Post by d2 »

herr flick, kakva je helga u krevetu ? :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#72 Re: Muskarci i sex

Post by Chmoljo »

d2 wrote:herr flick, kakva je helga u krevetu ? :lol:
pitaj Renea ;-) :D
ljubav_aha

#73 Re: Muskarci i sex

Post by ljubav_aha »

Chmoljo wrote:

allo allo ,zar nije rene imao aferice sa miSele :-)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#74 Re: Muskarci i sex

Post by Chmoljo »

ljubav_aha wrote:
Chmoljo wrote:

allo allo ,zar nije rene imao aferice sa miSele :-)
Rene je turo đe je stigo :lol:
d2

#75 Re: Muskarci i sex

Post by d2 »

jes onaj Rene šejtan :D
Post Reply