koliko puta ste culi da muskarci preuvelicavaju svoja sexualna dostignuca
evo jedno koje sam cuo
jednu *****druga mi ga *****:D
i ako znate tako neke pohvale na svoj racun podijelite s nama
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Moje naj dostignuce je 12 puta za jedan dan, bez ikakvog preuvelicavanja, mada smatram da to i nije bas nesto...scooter21ba wrote:ne znam jeli postoji tema ako postoji brisite
evo jedno koje sam cuo
jednu *****druga mi ga ******:D
ja ponekad ujedam, doduse nisam pas "bik" sammojgrad wrote:Pas koji laje ne ujeda.. Sto znaci onaj koji se hvali taj i ne jeb**e (da izvinete na izrazu)![]()
scooter21ba wrote:ne znam jeli postoji tema ako postoji brisite
evo jedno koje sam cuo
jednu ****druga mi ga *****:D
nemoj mi tih SM-fantzija molim teBarbaDue wrote:ja ponekad ujedam, doduse nisam pas "bik" sammojgrad wrote:Pas koji laje ne ujeda.. Sto znaci onaj koji se hvali taj i ne jeb**e (da izvinete na izrazu)![]()
![]()
![]()
![]()
Ko su loshi?mojgrad wrote:nemoj mi tih SM-fantzija molim teBarbaDue wrote:ja ponekad ujedam, doduse nisam pas "bik" sammojgrad wrote:Pas koji laje ne ujeda.. Sto znaci onaj koji se hvali taj i ne jeb**e (da izvinete na izrazu)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. ja sam cula da su bikovi (u horoskopu da se razumijemo) ako dobri ljubavnici....
e takve ne poznajem .... srecommadner wrote: Ko su loshi?
vala meni su ovi što koriste izraze tipa poderao, razvalio i sl. uvijek sumnjivi....prva mi je asocijacija mala chunamissko wrote:Ovako to izgleda kod mene!
"Sto se mene tice ti si j...na"![]()
![]()
![]()
Pa tako to u nasim ocima izgleda nije da se hvalimo al mi smo je oderali poderali pojeli ili sta god a sad sta je istina koga to zanima![]()
![]()
![]()
chuchumbamayumbe wrote:Moje naj dostignuce je 12 puta za jedan dan, bez ikakvog preuvelicavanja, mada smatram da to i nije bas nesto...scooter21ba wrote:ne znam jeli postoji tema ako postoji brisite
evo jedno koje sam cuo
jednu ****druga mi ga ******:D
ma neeeeee.... tebi vjerujem kad je pita u pitanjud2 wrote:kako sam sinoc razbucao tepsiju pite !
ups, upadoh li i ja u tu grupu razbucao poderao ?
laknulo mi je, rasturio sam je ko bugari skupstinuotherside wrote:ma neeeeee.... tebi vjerujem kad je pita u pitanjud2 wrote:kako sam sinoc razbucao tepsiju pite !
Chuna ko chuna bitno je da sluzi svrsiotherside wrote:vala meni su ovi što koriste izraze tipa poderao, razvalio i sl. uvijek sumnjivi....prva mi je asocijacija mala chunamissko wrote:Ovako to izgleda kod mene!
"Sto se mene tice ti si j...na"![]()
![]()
![]()
Pa tako to u nasim ocima izgleda nije da se hvalimo al mi smo je oderali poderali pojeli ili sta god a sad sta je istina koga to zanima![]()
![]()
![]()
Hajd sto mi raju "razvali"d2 wrote:laknulo mi je, rasturio sam je ko bugari skupstinuotherside wrote:ma neeeeee.... tebi vjerujem kad je pita u pitanjud2 wrote:kako sam sinoc razbucao tepsiju pite !
raja do j***!d2 wrote:heheh bureče, moram ti reci raja je bila vrlo ukusna, jos kad sam pavlaku dodao ... ma jao
Stari wrote:Ne znam jel i ovako nesto pika na ovoj temi...al hajd...elem jednom sam cuo momka koji prica otprilike ovako (parafraziram):
Dok sam ja njoj oduzimao nevinost ...ona je gledala televizijski prenos skijaskih skokova iz Garmischpartenkirchena...
Pa sad vi vidite valjal ova.