Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Carrie Bradshaw

#51 Re: Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Post by Carrie Bradshaw »

dita von teese wrote:
Carrie Bradshaw wrote:Definitvno se slazem; postoje muškarci kojima su privlačne djevojke samo zbog svog materijalnog statusa ( čak poznajem dečka koji je u vezi 2 godine sa djevojkom koju ne voli, ali imućna je, pa je to njemu dovoljno ) ali postoji i ona druga strana. Postoje muškarci koji imaju problem, tj. manjak samopouzdanja jer njihova ljepša polovina zarađuje više od njih. :-?

ZAKLJUČAK: Niko se nije rodio da bi MUŠKARCU ugodio: ako je lijepa - ne žele je jer 'zavodi' ljepotom druge, ako im je ružna, ne žele je tada pogotovo, da im ne kvari imidž...ako je bogaija od njih - imaju manjak samopouzdanja, ako nema love - ne treba im takva, ako je mršava - traže puniju, ako je elegantno popunjena- njima je to debela krava..itd. itd..mogla bih ja ovako do sutra, ali bojim se bit ću "off topic" 8-)

Auuuu, Carrie....velkom.

Ala ces ti da nerviras nase forumase samim svojim nickom. Ali ne daj se! I opet, dobrodosla.
Hvala Dita puno na dobrodoslici. Sta da kazem, mozda sam tu da nerviram pojedine, ako to sami dopuste ;-) Ali definitivno sam prvenstveno tu da iznenesem mišljenje bez problema, to mi je uvijek dobro išlo. A to svakako potvrđuje i moj nick. :)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#52 Re: Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Post by Velkoski »

:lol: :shock:
Carrie Bradshaw

#53 Re: Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Post by Carrie Bradshaw »

leet wrote:ču keri bredšoU, ne vjerujem zjenicama :lol:
Čuda se dešavaju.
_aja_

#54 Re: Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Post by _aja_ »

leet ispašće ti te što im ne vjeruješ :lol:
FreakyStyley

#55 Re: Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Post by FreakyStyley »

Carrie <3 :sax:
dale cooper

#56 Re: Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Post by dale cooper »

Jedino je čudno što se neko nije prije sjetio. :zoka:
ptičica

#57 Re: Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Post by ptičica »

dale cooper wrote:
Ne sumnjam daa biste vise voljeli da je Samantha :lol:
dita von teese

#58 Re: Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Post by dita von teese »

ptičica wrote:
dale cooper wrote:

Damn....kako se ja nisam sjetila toga! :x
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#59 Re: Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Post by Velkoski »

ptičica wrote:
dale cooper wrote:
je l' to ona što podaje svima ?

znači ona je kriva žalfiju joj emancipiranu
FreakyStyley

#60 Re: Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Post by FreakyStyley »

Samantha i Carrie su realne pojave u Sarajevu, onoliko koliko je realno da je Sarajevo New York, a da su Hadzici New Jersey.
ptičica

#61 Re: Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Post by ptičica »

leet wrote:
ptičica wrote:

je l' to ona što podaje svima ?

znači ona je kriva žalfiju joj emancipiranu
Mislis ona sto uzima od sviju :lol:
dale cooper

#62 Re: Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Post by dale cooper »

ptičica wrote:
dale cooper wrote:
Eto sad... :roll: :D
krater

#63 Re: Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Post by krater »

djevojka26 wrote:Koliko pratim na forumu se uglavnom diskutuje o zenama koje gledaju materijani status muskarca, a sta je s muskarcima????
Sta mislite o muskarcima -ili ti muskim sponzorusama, kojima je presudan materijni status djevojke/zene.
Da cujemo djevojke, neka iskustva, primjeri itd...
Evo jedan primjer, moju rodicu je momak ostavio poslije dvije godine ozbiljne veze, jer mu je naletila jedna prosjecna al puna para :wink: - od stana, do porodicne kuce na crnogorskom primorju. Mjesec i pol veze i evo vec godinu braka. Rodica, zavrsila fax, nema posla, radi privremeno u trgovini, a o stanu i kucici na moru moze samo mastati. I tako zacorila, voli ga aman zaman, a on bio s njom dok se nije pruzila "bolja" prilika. :run:
Cuj puna para, nista tanko je ovo :D , mora da bude neka direktorica/sefica, da ima firmu (naslijedjenu od cace il' muza) , po mogucnosti u EU (Njemacka, Svica, Austrija...) . :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#64 Re: Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Post by ladyblue18 »

Carrie nick ti bas odgovara pisanju. Ko da sad slusam nju kako kuka.
lara b.

#65 Re: Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Post by lara b. »

mislim da muskarci ne vole da je cura jako skolovana i prebogata...da je neka sefica 8-)
isto tako ni razmazena...da joj roditelji imaju firmu i kuce po morima/planinama ...tu se osjecaju manje vrijedni :skoljka:
zatim ne vole ni one nezaposlene ili koje jedva kraj s krajem sastave...nisu kreditno sposobne i to za buducnost djeluje strasnoooo ...jer ON bi sam morao da zaradjuje... :shock:
dakle, idealna je umjereno lijepa i koja radi neki ok posao...profesorica, banka-sluzbenica... da se moze planirati s njom u buducnosti i oko kredita :lol:
Ma ja ba

#66 Re: Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Post by Ma ja ba »

Carrie Bradshaw wrote:Definitvno se slazem; postoje muškarci kojima su privlačne djevojke samo zbog svog materijalnog statusa ( čak poznajem dečka koji je u vezi 2 godine sa djevojkom koju ne voli, ali imućna je, pa je to njemu dovoljno ) ali postoji i ona druga strana. Postoje muškarci koji imaju problem, tj. manjak samopouzdanja jer njihova ljepša polovina zarađuje više od njih. :-?

ZAKLJUČAK: Niko se nije rodio da bi MUŠKARCU ugodio: ako je lijepa - ne žele je jer 'zavodi' ljepotom druge, ako im je ružna, ne žele je tada pogotovo, da im ne kvari imidž...ako je bogaija od njih - imaju manjak samopouzdanja, ako nema love - ne treba im takva, ako je mršava - traže puniju, ako je elegantno popunjena- njima je to debela krava..itd. itd..mogla bih ja ovako do sutra, ali bojim se bit ću "off topic" 8-)
Image

eh sto ne mogu ovakvu pricu. :lol: :lol:
Dje ona samanta, nek ona dodje umjesto ove keri, kod samije nejma filozofiranja. :lol:
JThomas

#67 Re: Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Post by JThomas »

ma cura priča sama sa sobom, tačno im je isti uzvišeni stil...
Revolucionar ★

#68 Re: Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Post by Revolucionar ★ »

Ma ovo je tipicno racionaliziranje situacije zasto si dobila nogu. 2 godine u vezi, i ispalio se radi prosjecne ? Ili mu nisi dala ili si jednostavno opterecena svojim nekakvim kokuzlukom . . to da je u pitanju rodica, nikako mi ne svijetli u noci, jer bi o tome procaskala sa svojim drugaricama .. a ako ih nema, momak je gigant sto je i toliko izdrzao .. sorry 8-)

Molim da se neko rega-a kao Dr.House i sarkasticno spaljuje ovakve napade emocije, stvarno fali neki sarkofag na forumu :evil:
Red Wolf

#69 Re: Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Post by Red Wolf »

lara b. wrote:mislim da muskarci ne vole da je cura jako skolovana i prebogata...da je neka sefica 8-)
isto tako ni razmazena...da joj roditelji imaju firmu i kuce po morima/planinama ...tu se osjecaju manje vrijedni :skoljka:
zatim ne vole ni one nezaposlene ili koje jedva kraj s krajem sastave...nisu kreditno sposobne i to za buducnost djeluje strasnoooo ...jer ON bi sam morao da zaradjuje... :shock:
dakle, idealna je umjereno lijepa i koja radi neki ok posao...profesorica, banka-sluzbenica... da se moze planirati s njom u buducnosti i oko kredita :lol:
ako smijem i ja glasati,ja glasam za osobu pod na vrhu,da pod jedan,pa makar bio i manje vrijedan
almir90

#70 Re: Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Post by almir90 »

-
Last edited by almir90 on 31/05/2014 00:21, edited 1 time in total.
djevojka26

#71 Re: Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Post by djevojka26 »

_terminaš_ wrote:
djevojka26 wrote:Koliko pratim na forumu se uglavnom diskutuje o zenama koje gledaju materijani status muskarca, a sta je s muskarcima????
Sta mislite o muskarcima -ili ti muskim sponzorusama, kojima je presudan materijni status djevojke/zene.
Evo jedan primjer, moju rodicu je momak ostavio poslije dvije godine ozbiljne veze, jer mu je naletila jedna prosjecna al puna para :wink: - od stana, do porodicne kuce na crnogorskom primorju. Mjesec i pol veze i evo vec godinu braka. Rodica, zavrsila fax, nema posla, radi privremeno u trgovini, a o stanu i kucici na moru moze samo mastati. I tako zacorila, voli ga aman zaman, a on bio s njom dok se nije pruzila "bolja" prilika. :run:
Neki ljudi čekaju tu "bolju" priliku i onda pokažu svoje pravo lice. :-)
Da bas tako :x
djevojka26

#72 Re: Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Post by djevojka26 »

Ja Sam Odavle wrote:
djevojka26 wrote:...
Evo jedan primjer, moju rodicu je momak ostavio poslije dvije godine ozbiljne veze, jer mu je naletila jedna prosjecna al puna para...
Sta kazes, rodica?

Primi moje saucesce. Da si mu se dopadala, ne bi te ostavio. :wink:
Izjave saucesca potrazi na kakvom drugom pdfu... joj ovi satro da ispadnu cool :-)
Ramzess Veliki

#73 Re: Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Post by Ramzess Veliki »

Ma garant je dobra pušačica, nije garant zbog kuće na moru. :mrgreen:
Ramzess Veliki

#74 Re: Muškarci i materijalni status djevojke/žene

Post by Ramzess Veliki »

Ja mu skidam kapu ko god se oženi iz bilo kog razloga. :run:
Post Reply