Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma Kareme, meni je 13 sretan broj, zato da malo pomjerimo datume, 10, 11 i 12 su ti momacke veceri, 13 je vjencanje a na dan zaljubljenih bracno putovanje, eto sve se moze fino dogovoriti
hananah wrote:cuj kako je, pa Karem se jos uvijek oprasta od svojih ljubavnica, rekla mu ja da se bar polovine njih oslobodi, ko ce ih gledati onolike po kuci
ma, svih cu da se rijesim!!!
nijedna mi ne treba pored moje Hani!!!
A ti Vilolentjack nemam ti sta pricat' kako je bilo!!!
Zna se kako ce biti sa ovakvom damom -VATROMET kakav nikad u zivotu vidjeti neces!!! :P :D
Samo ti Kareme, dok jos mozes, poslije 14 neces imati energije ni za buduce a kamoli za bivse
A i ona dva izleta poklanjam tebi, ja heklam i vezem za miraza, pune mi ruke posla
hananah wrote:Samo ti Kareme, dok jos mozes, poslije 14 neces imati energije ni za buduce a kamoli za bivse
A i ona dva izleta poklanjam tebi, ja heklam i vezem za miraza, pune mi ruke posla
Vezi, vezi, moja mlada -poslije 14. ces ruke koristiti samo da me odgurujes od sebe :-), naravno bezuspjesno
hananah wrote:Ma sta vatromet Pozar Morat ce vatrogasci urgirati
evo i februara!!! :)
mjesec vatre, vatrometa, erupcija i setnje po mjesecini!
I mjesec karnevala,moglo bi se i do Kopakabane
GENS UNA SUMUS Jedan smo rod
dobra ti je ova , Hari stari kafanski druze , mogla bi se gazdarica isprsiti , pa da me posalje na Hanimun sa Hani!!
A bilo bi lijepo da se i ti i gazdarica pridruzite :)
Kareem Abdul-Jabbar wrote:
dobra ti je ova , Hari stari kafanski druze , mogla bi se gazdarica isprsiti , pa da me posalje na Hanimun sa Hani!!
A bilo bi lijepo da se i ti i gazdarica pridruzite :)
Druze moj,ima da se isprsi,jer ona zna da ja volim samo one sto se dobro isprse .Dobra ti je ideja,bilo bi super poslije nocnog zimskog sankanja uskociti u toples,samo bojim se da se nije istrosila na planini.
e ljudi evo samo da ja kazem da se i ja mogu pridruziti vjencanju nemojte na mene zaboraviti ja cu samo da sa vama ako nikome ne smeta. to je sve sto mi treba