Muskarca detalji cine
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
hananah
#1 Muskarca detalji cine
Lijepa ramena, i pogotovo onaj pregib od ruke do ramena, pa koljena, ma svi zglobovi su mi mnjac, pa mi se svidja kad su none malo krive ovako () pa volim kad ima koji bencic na licu, pa kad ima duge i guste trepuskice (joj kad me ispod njih pogleda), pa onda volim kad ima dobre misice na rukama, pa volim kad ima punija usta, pa volim kad nije dlakav oko bradavica da lakse grickam
pa volim kad nemarno utrpa majicu, pa volim kad drzi ruke u djepovima kaputa, onako mangupsi 
-
smackhead
#6 Re: Muskarca detalji cine
kad si vec zagorila sto ne potrazis nesto u stvarnom zivotu?! ili se nadas akciji preko interneta?hananah wrote:Lijepa ramena, i pogotovo onaj pregib od ruke do ramena, pa koljena, ma svi zglobovi su mi mnjac, pa mi se svidja kad su none malo krive ovako () pa volim kad ima koji bencic na licu, pa kad ima duge i guste trepuskice (joj kad me ispod njih pogleda), pa onda volim kad ima dobre misice na rukama, pa volim kad ima punija usta, pa volim kad nije dlakav oko bradavica da lakse grickampa volim kad nemarno utrpa majicu, pa volim kad drzi ruke u djepovima kaputa, onako mangupsi
-
hananah
[/quote]kad si vec zagorila sto ne potrazis nesto u stvarnom zivotu?! ili se nadas akciji preko interneta?
Halo ba politicaru, vidis, ti ocigledno ne mozes da prijateljima ispricas svoje stavove pa se pretrze na politici. Isto tako, nemas raje da im detaljno opises (kao sto si na jednoj drugoj temi) kako je neka tamo bila "uska i vlazna".
Dakle, to sto ja otvorim temu nije zato sto sam zagorila ili nisam, nego cisto radi zabave i razonode. Moj sex life je moja stvar i nisam poput tebe da razmisljam "sto cu hebati kad necu nikome ispricati" pa se odmah hvalis po forumu sa socnim detaljima. Ja to zadrzim za sebe, jer izgubi draz kada se dijeli s nekim. A ti kontaj jesam li ja zagorila ili nisam. Tvoje pravo
-
smackhead
Halo ba politicaru, vidis, ti ocigledno ne mozes da prijateljima ispricas svoje stavove pa se pretrze na politici. Isto tako, nemas raje da im detaljno opises (kao sto si na jednoj drugoj temi) kako je neka tamo bila "uska i vlazna".hananah wrote:kad si vec zagorila sto ne potrazis nesto u stvarnom zivotu?! ili se nadas akciji preko interneta?
Dakle, to sto ja otvorim temu nije zato sto sam zagorila ili nisam, nego cisto radi zabave i razonode. Moj sex life je moja stvar i nisam poput tebe da razmisljam "sto cu hebati kad necu nikome ispricati" pa se odmah hvalis po forumu sa socnim detaljima. Ja to zadrzim za sebe, jer izgubi draz kada se dijeli s nekim. A ti kontaj jesam li ja zagorila ili nisam. Tvoje pravo
ama ne hvalim se, nego fakat imam srce sa zenama. mnogo sam zgodan i one najljepse i najpopularnije se ponekad tresu od sexualnog uzbudjenja u mom prisustvu. zvuci totalno kao hvaljenje, ali tako je. i ako komuniciramo, onda ti to spominjem cisto kao detalj u komunikaciji i da vidis odakle dolazim, a ne kao reklama, jer sta ja imam od toga? nije mi neki izazov srediti trisome sa dvije spanjolke veceras, opet ti to ne spominjem kao pohvalu, vec kao prostu cinjenicu da umjesto pricanja o grickanju bradavica i mafadajvingu, to mogu da primjenim u praksi, kad god mi se cefne. zato mi takva tema na forumu izgleda dosadna. slazem se da pricanje o tome umanjuje bitnost sexa, pogotovo ako ti se sex ne desava cesto, ali zar nisi ti ta koja insistira o tome da govori.
a o bosanskoj politici sa prijateljima ne pricam jer zivim u inostranstvu i ovde se ne druzim nisakim iz bosne. imam politickih tema koje su zajednicke sa mojim drusvom, ali bosanska politika sigurno nije jedna od njih. osim u vicevima ili zanimljivostima tipa "vjerovali ili ne" sta kod nas ima...
- Kareem Abdul-Jabbar
#15 Re: Muskarca detalji cine
Jooooooooooj, Hani, pa ti k'o da si mene opisala!!!hananah wrote:Lijepa ramena, i pogotovo onaj pregib od ruke do ramena, pa koljena, ma svi zglobovi su mi mnjac, pa mi se svidja kad su none malo krive ovako () pa volim kad ima koji bencic na licu, pa kad ima duge i guste trepuskice (joj kad me ispod njih pogleda), pa onda volim kad ima dobre misice na rukama, pa volim kad ima punija usta, pa volim kad nije dlakav oko bradavica da lakse grickampa volim kad nemarno utrpa majicu, pa volim kad drzi ruke u djepovima kaputa, onako mangupsi
Kad da zakazemo svadbu??
-
hananah
-
violentjack
_MaYa_ wrote:a hano zajebi ti ove komentareznam na sta mislis
a gledaj kako se samo pogube i sto je najzanimljivije, ovi forumasi sve neki bilderi....bljaksss
Mayo o cemu ti pricas
Jel treba da ti dodem na kahvicu
-
krkan
Halo ba politicaru, vidis, ti ocigledno ne mozes da prijateljima ispricas svoje stavove pa se pretrze na politici. Isto tako, nemas raje da im detaljno opises (kao sto si na jednoj drugoj temi) kako je neka tamo bila "uska i vlazna".hananah wrote:kad si vec zagorila sto ne potrazis nesto u stvarnom zivotu?! ili se nadas akciji preko interneta?
Mi ti muskarci obicno razmisljamo ko u ovom vicu
Mujo i Sharon Stone zaglave na pustom ostrvu
i normalno Mujo navali na Sharon S. medjutim ona nista
kad je proslo par dana Sharon Stone popusti
i pocnu se klepat par sedmica
no jedno jutro se budi Sharon Stone i vidi Muju sjebanog na plazi
pita ga sta mu je
a on
nema mi Sulje da mu kazem sta sam jebo
- jazzer
#25 Re: Muskarca detalji cine
Da li je sexi sjediti u fotelji i gledati utakmicu, piti pivo i prditi...hananah wrote:Lijepa ramena, i pogotovo onaj pregib od ruke do ramena, pa koljena, ma svi zglobovi su mi mnjac, pa mi se svidja kad su none malo krive ovako () pa volim kad ima koji bencic na licu, pa kad ima duge i guste trepuskice (joj kad me ispod njih pogleda), pa onda volim kad ima dobre misice na rukama, pa volim kad ima punija usta, pa volim kad nije dlakav oko bradavica da lakse grickampa volim kad nemarno utrpa majicu, pa volim kad drzi ruke u djepovima kaputa, onako mangupsi
Podrigivati nakon sočnog obroka...
Pitam čisto onako