MUSKARAC/DJEVOJKA SAMO ZA JEDNU NOC!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ALLMAA
#1 MUSKARAC/DJEVOJKA SAMO ZA JEDNU NOC!
Sta vi mislite o MUSKARCIMA /DJEVOJKAMA koji vode ljubav jednu noc i drugi dan kao da nije nista bilo?????????
- DaysleepeR
Jel se to naivno ispalo? 
Hajd ni prvi ni zadnji put.
-
neupucena
Rodi majka, ja htjela da budem pazljiva, ono polako da ispitam slucaj da bude sto manje trauma a ti tako iz neba u rebraDaysleepeR wrote:Jel se to naivno ispalo?
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#6 Re: MUSKARAC/DJEVOJKA SAMO ZA JEDNU NOC!
On æe imati recku vi¹e. Biti cool i glavni u raji a ti se nikad neæe¹ udati i svi æe prstom upirati u tebe...ALLMAA wrote:Sta vi mislite o MUSKARCIMA /DJEVOJKAMA koji vode ljubav jednu noc i drugi dan kao da nije nista bilo?????????
Ha! Jesam li te sad upla¹io?
Back to topic: Ko voli nek izvoli - sa svim prednostima i manama svojih postupaka... ©irok svijet, istomi¹ljenika mnogo po svakom pitanju...
-
neupucena
Dopuna, ne za mobis, ultra ili eronetMichun wrote:Ako se to desi jednom u zivotu mladog covjeka/zene onda mislim da je to nekako normalna pojva na danasnjem vaktu.![]()
Ako to predje u naviku onda to nazivamo promiskuitetom.
A sta se tebi desilo pa pitas?
Ako se desi jednom a ti ne uzivas onda je to lose, ako se ponovi vise puta da ti ne uzivas onda je to katastrofa.
- TareSA
Pa slusajte mislim da je one night stand ok, razlog? ma nema obaveza ni za koga jos ako je from the back, e onda no obligations.......sve u svemu nije lose, nije sad da ja bjezim od veze ali kako to danas naci a da nisu bitne mnoge druge stvari osim personalnosti i ljudskosti...... 
-
animal3000
super je to ako je na obostano zadovoljstvo...i nicije vise 
- anais_nin
#12 Re: MUSKARAC/DJEVOJKA SAMO ZA JEDNU NOC!
ko voli nek izvoliALLMAA wrote:Sta vi mislite o MUSKARCIMA /DJEVOJKAMA koji vode ljubav jednu noc i drugi dan kao da nije nista bilo?????????
-
laradnaat
dešava se, samo ne treba da pređe u naviku.
jedno je imati casual sex, kao što rekoše prije. a drugo je one night stand.
i jedno i drugo su bez obaveza, ali je razlika velika.
u one night standu jedina dobra stvar je uzbuđenje zbog nepoznatog. može biti na obostrano zadovoljstvo (zavisi od volje dvije strane da zadovolje drugu), a može biti i na zadovoljstvo samo jedne strane.
prvi slučaj je bolja opcija, ali u one night standu nema biranja. tako je kako je.
u svakom slučaju, nije za mene. probao sam i nije nešto posebno (osobito ako je još brzinski)
jedno je imati casual sex, kao što rekoše prije. a drugo je one night stand.
i jedno i drugo su bez obaveza, ali je razlika velika.
u one night standu jedina dobra stvar je uzbuđenje zbog nepoznatog. može biti na obostrano zadovoljstvo (zavisi od volje dvije strane da zadovolje drugu), a može biti i na zadovoljstvo samo jedne strane.
prvi slučaj je bolja opcija, ali u one night standu nema biranja. tako je kako je.
u svakom slučaju, nije za mene. probao sam i nije nešto posebno (osobito ako je još brzinski)
- cHupjahalic@
Kad se probudis i ugledas osobu pored sebe i povraca ti se
... onda skontas kako je fino sto je to samo one night stand.

-
laradnaat
šta očekujete drugo, pa to je ONE NIGHT STAND.anais_nin wrote:cHupjahalic@ wrote:Kad se probudis i ugledas osobu pored sebe i povraca ti se... onda skontas kako je fino sto je to samo one night stand.
![]()
![]()
![]()
![]()
katastrofa....
dešava se
-
neupucena
Nista. Ja i ti smo bili malo domisljatiji neku noc pa smo se razisli odmah poslije posla da se sretni i zadovoljni sami probudimo u svom krevetularadnaat wrote:šta očekujete drugo, pa to je ONE NIGHT STAND.anais_nin wrote:cHupjahalic@ wrote:Kad se probudis i ugledas osobu pored sebe i povraca ti se... onda skontas kako je fino sto je to samo one night stand.
![]()
![]()
![]()
![]()
katastrofa....
dešava se
- cHupjahalic@
Nismo ni spomenule ocekivanja (mislim da se gdjica anais slaze sa mnomlaradnaat wrote:šta očekujete drugo, pa to je ONE NIGHT STAND.
dešava se
- cHupjahalic@
Poruka se nekako vise odnosila na suprotni spol...Stitch__ wrote:ne postoje ruzne zenecHupjahalic@ wrote:Kad se probudis i ugledas osobu pored sebe i povraca ti se... onda skontas kako je fino sto je to samo one night stand.
![]()
samo manjak alkohola
-
laradnaat
ja sam valjda bio toliko pijan da se ni toga ne sjećamneupucena wrote:Nista. Ja i ti smo bili malo domisljatiji neku noc pa smo se razisli odmah poslije posla da se sretni i zadovoljni sami probudimo u svom krevetularadnaat wrote:šta očekujete drugo, pa to je ONE NIGHT STAND.anais_nin wrote:![]()
![]()
![]()
katastrofa....
dešava se
-
neupucena
Taman sto si se izvrnuo na ledja i posao da zahrces ja ti zovnula taksi, strpala te i poslala na voznju u jednom pravcularadnaat wrote: ja sam valjda bio toliko pijan da se ni toga ne sjećam