Muškarac alert!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

WildRedRose

#51 Re: Muškarac alert!

Post by WildRedRose »

pikachunj wrote:Svog momka ne držim na uzici, ako nije sretan zbog mene, valjda bi me ostavio. Ne znam zašto sam sad ispala krivac?

A s nekim ne bih kemijala dok god sam u vezi, samo me zanima tuđe ponašanje i osjećaji koje ne shvaćam, zašto je to tako loše?
jel ti imas slabo pamcenje pa se ne sjecas svojih postova ili se pravis budala ? :roll:
lavorpunvode

#52 Re: Muškarac alert!

Post by lavorpunvode »

ne bi te trebalo zanimati uopste da li se i koliko se nekome svidjas, ne bi se trebala zamarati time, a narocito ne bi trebala (kako kazes) sanjati druge ako si sigurna u svoju ljubav prema svom momku. al to sam opet samo ja, bas se nekad zabrinem da nisam normalna, kad vidim sta je mnogima normalno danas.. :D
manekenka u penziji

#53 Re: Muškarac alert!

Post by manekenka u penziji »

meni je ova tema super :mrgreen:
pikachunj

#54 Re: Muškarac alert!

Post by pikachunj »

Ne bi me trebalo zanimati, ali me zanima. Mogu jedino lagati samoj sebi da me se to ne tiče, mogu biti požrtvovna i mirna i blaga i možda ću tada biti bolja svom dečku pa više neće biti depresivan, možda će i ovaj drugi moći disati punim plućima, jer će ga ona luda koja misli da je nešto čudno u zraku potpuno negirati i ponašati se prema njemu kao robot.

Oprostite na ispadu.

Hvala na odgovorima!
manekenka u penziji

#55 Re: Muškarac alert!

:cuvajse:
WildRedRose

#56 Re: Muškarac alert!

Post by WildRedRose »

pikachunj wrote:Ne bi me trebalo zanimati, ali me zanima. Mogu jedino lagati samoj sebi da me se to ne tiče, mogu biti požrtvovna i mirna i blaga i možda ću tada biti bolja svom dečku pa više neće biti depresivan, možda će i ovaj drugi moći disati punim plućima, jer će ga ona luda koja misli da je nešto čudno u zraku potpuno negirati i ponašati se prema njemu kao robot.

Oprostite na ispadu.

Hvala na odgovorima!
:meza1:
manekenka u penziji

#57 Re: Muškarac alert!

ja mislim da će tu biti svega :sax:
lavorpunvode

#58 Re: Muškarac alert!

Post by lavorpunvode »

WildRedRose wrote: ima ona i treceg :lol:

http://www.klix.ba/forum/sta-kad-nisi-n ... 13830.html
malo smo se pozvali na ovu temu :-D
sour cherry

#59 Re: Muškarac alert!

Post by sour cherry »

Ostavi tog depresivnog.Što ti treba taj belaj? Samo ti oduzima energiju.
mogu biti požrtvovna i mirna i blaga i možda ću tada biti bolja svom dečku pa više neće biti depresivan
Samo se nadaj.Nećeš biti dobra.Vidiš da ti crpi energiju i nemaš inspiracije.Ako propadaš,a ne napreduješ s nekim,to nije dobar znak.Iskrena sam.Nađi nekog ko te inspiriše.I ne obaziri se na one koji te osuđuju.Ne osudiše ni oženjene muškarce koji javno prepričavaju bludne radnje,a eto ti kriva što si nekog sanjala.Uživaj i ne opterećuj se.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#60 Re: Muškarac alert!

Post by Velkoski »

Neozbiljni i nepažljivi trollovi, ccc.
Šveđanin

#61 Re: Muškarac alert!

Post by Šveđanin »

WildRedRose wrote:a draga pikachunj, sta je sa tvojim dragim koji je vec neki period u depresiji ? nesto ga ne vidim u ovoj prici :roll:
WildRedRose wrote:
alkalna_baterija wrote:Batali ti sve to i nađi trećeg. :D
ima ona i treceg :lol:

http://www.klix.ba/forum/sta-kad-nisi-n ... 13830.html
Haha, busted. :lol: :oops:
respo

#62 Re: Muškarac alert!

Post by respo »

alo pikachu trebam li doci kao onaj ashtray ili kako se zove sa onom kluglom i zarobiti te da bi izasli na kafu

neke zene stvarno nikad ne shvate kad ih se poziva na kafu cak i kad im to napises :)
Towelie

#63 Re: Muškarac alert!

Post by Towelie »

Imam osecaj da ce se, kako se tema bude razvijala, pojavljivati novi muskarci. U depresiji i van nje.
Smajic.smajo

#64 Re: Muškarac alert!

Post by Smajic.smajo »

Pikachu dragi....
ortodont

#65 Re: Muškarac alert!

Post by ortodont »

WildRedRose wrote:
madtv wrote:glumi da si nezainteresovana :mrgreen: :mrgreen:
ako bude glumila nezainteresovanost, tek joj nikada nece 'prici' :mrgreen:
:thumbup:

Jeste da je troll tema, ali za buduće naraštaje. :mrgreen:
gnjev

#66 Re: Muškarac alert!

Post by gnjev »

Mozda se tom muskarcu br 1 svidja muskarac broj 2

Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
ho oponopono

#67 Re: Muškarac alert!

Post by ho oponopono »

pikachunj wrote:U bližoj okolini nalazi se muškarac kojeg ne viđam često (najčešće u prolazu i pri slučajnim susretima gdje smo i on i ja u manjim grupicama ljudi). Počeli su se javljati čudni osjećaji u meni nakon što su ga žene iz obje grupice počele zafrkavati za mene (najmlađi smo u toj skupini). U cijeloj situaciji sam suzdržana (vrhunac moje reakcije je osmijeh ili odgovor na njegovu zezanciju, jer zadnje što želim je ispasti umišljena ili još gore nametljiva).

Tu je još jedan muškarac koji mi se otvoreno nabacuje i to je ovaj valjda čuo pa kad nas je vidio zajedno reagirao je u stilu: "Idem ja, neću vam smetati." Ovaj koji je "zasmetao" pogledao nas je nekako čudno, zašutio je i otišao. Jednom su mi ispale stvari i obojica su se našla u blizini, a ovaj o kojem pišem je dotrčao do mene i doviknuo ovom drugom "Ja sam prvi!" i pomogao mi oko skupljanja stvari.

Inače je dosta otvoren tip, za zezanciju, svi ga dobro prihvaćaju i sa svima se slaže. Tako da ne mogu zaključiti jesu li njegovi osmjesi, pogledi i slučajni dodiri upućeni meni isti onakvi kakve upućuje drugima ili tu ima neke privlačnosti. Unatoč tome što se sa svima dobro slaže, samnom nasamo je čak pomalo suzdržan, čak dobijem dojam da je sramežljiv, ali znam da inače nije takav, nego baš suprotno. Nekad imam dojam da bi pobjegao od mene, ali svejedno se zaustavlja kad god me vidi. Ako nas je više počne izvaljivati fore, ako smo sami postane "mutav".

Je li to tipičan primjer ženskaroša ili mene osjećaj ne vara kad sluti da tu ima nešto više? Čak sam ga počela i sanjati nakon jednog od tih susreta i nakon toga svaki put kad ga sretnem prožme me čudan osjećaj.
...kad porastem biću televizor, kad porastem biću te-ve! :mrgreen:
mousstapha

#68 Re: Muškarac alert!

Post by mousstapha »

Pa dobro majku mu koliko ja tema trebam pratiti da bih sve upratio. Bojim se da ako se jos @Respo ukljuci pogubi cu sve konce. :-)
Havatar

#69 Re: Muškarac alert!

Post by Havatar »

Eto vidis da imas talenat :mrgreen:
Epicurus

#70 Re: Muškarac alert!

Post by Epicurus »

gnjev wrote:Mozda se tom muskarcu br 1 svidja muskarac broj 2

Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
Misterija riješena! Ko zna koliko puta su jedan drugom dizali...

...stvari rasute po hasfaltu!

Sent from my Respirator HC456i using mrvice s tepiha Beta HD
de facto.
Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.

#71 Re: Muškarac alert!

Post by de facto. »

O Bože! :facepalm:
irfo_sa

#72 Re: Muškarac alert!

Post by irfo_sa »

pikachunj wrote:Svog momka ne držim na uzici, ako nije sretan zbog mene, valjda bi me ostavio. Ne znam zašto sam sad ispala krivac?

A s nekim ne bih kemijala dok god sam u vezi, samo me zanima tuđe ponašanje i osjećaji koje ne shvaćam, zašto je to tako loše?
Znaci momka imas a smekas jos dvojicu... :-) ne bi mu bio u kozi :run:
Post Reply