Muška tema

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

keno@SA

Post by keno@SA »

rina* wrote:
zena21 wrote:ja teme i g....a :oops:

ovo da je zeMska tema, imala bi do sad najmanje 20 strana :D

Imaju oni svoju temu :D ---> tuzna chosha-kutija za slomljena srca :D :lol: :lol:
prc :D :D :D :D :D
zena21

Post by zena21 »

rina* wrote:
zena21 wrote:ja teme i g....a :oops:

ovo da je zeMska tema, imala bi do sad najmanje 20 strana :D

Imaju oni svoju temu :D ---> tuzna chosha-kutija za slomljena srca :D :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Stari

#28 Re: Muška tema

Post by Stari »

striker wrote:Evo jedna tema za muški dio foruma...
Da li volite starije ili mlađe dame (od vas)?
Koja je vaša parola:"stara koka-dobra juha" ili "na puteru jaja cvrče" ili možda pjevate onu "Milena generacijo moja..." :D
Hajmo razlozi,iskustva,detalji... :D
Hm...ne znam sto....ali...ova tema mi nekako izgleda...kao smisljena provokacija za nas koji smo ...jelte....nesto starije godisnje dobi od prosjeka forumskih posjetilaca.

Da li volim starije dame...the.... ako to protumacim kao ...<<starije od mene samoga>>....joj :-) auh :-? ....bilo bi to ....vrlo tesko za predociti si takvu scenu. Imajuci u vidu ..hm ...jelete...cinjenicno stanje stvari u mom slucaju.

Oni koji su do sad na ovom forumu sa mnom komunicirali (a takvih je nevelik broj ...neki napustili ...neki otjerani) vec od ranije znaju da je to kad se meni radi ....u biti ....jedan ...do jedan i pol put ...u recimo 2 mjeseca. Ono pola ...je najcesce ...na isnsistiranje partnerice (koja je pa tako ... mladja od mene)...ali obicno bude, ruku na srce,...nako...."ko ni sebi ni svom."

Kako bi to izgledalo da mi je partnerica starija od mene?....Pa vrlo vjerovatno ...puno mirnije...i recimo...rahatnije :D . Mozda bi bilo ...uz puno opseznije pripreme ....jednom...u po godine ...ili rijedje ...

Ali dzaba sve ... neka meni sadasnje paretnerice.... zaljubljen sam u nju isto kao i onomad kad smo se prvi put spanjdjali (a tad sam bio...prirodno... nesto mladji )...Sve dok ne nadje koga mladjeg....takav je sporazum. A kad se to desi ...the....pa uvijek mi ostaje nogomet na televiziji. ...i tu i tamo poneka piva. Za mjessto u domu ...pa valjda ce se naci koja crkavica.
hari_be

#29 Re: muška tema

Post by hari_be »

MIŠICA wrote:
zena21 wrote:cuj muska tema :oops: :roll: :D
Kako muška tema kad mo u njoj tema mi -žene?
pa neće valjda biti cipele -čizme iliti sandale
:angry:
chuchumbamayumbe

#30 Re: Muška tema

Post by chuchumbamayumbe »

striker wrote:Evo jedna tema za muški dio foruma...
Da li volite starije ili mlađe dame (od vas)?
Koja je vaša parola:"stara koka-dobra juha" ili "na puteru jaja cvrče" ili možda pjevate onu "Milena generacijo moja..." :D
Hajmo razlozi,iskustva,detalji... :D
Je li ovo nesto kao "pedofilija, bolest najmilija"??? :D :D :D
Post Reply