Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo jedna tema za muški dio foruma...
Da li volite starije ili mlađe dame (od vas)?
Koja je vaša parola:"stara koka-dobra juha" ili "na puteru jaja cvrče" ili možda pjevate onu "Milena generacijo moja..."
Hajmo razlozi,iskustva,detalji...
striker wrote:Evo jedna tema za muški dio foruma...
Koja je vaša parola:"stara koka-dobra juha" ili "na puteru jaja cvrče" ili možda pjevate onu "Milena generacijo moja..."
najbolja je milena generacijo moja,
stara koka dobra juha - usput naucis stosta jos sto ne znade u vezi juha
na puteru jaja cvrce - neznam, najprije bih prve dvije
Ma da se mi nebi lagali, mi muški volimo sve što hoda, leti, pliva i gmiže, sve dok je ženskoga roda (ima i izuzetaka). Godine?...Naravno da se vodi računa, tj, od 18 do....e tu je sad najveća razlika...od čovjeka do čovjeka...Nama muškima, pažnja žene godi, koliko god razlika u godinama bila.
najbolja je milena generacijo moja,
stara koka dobra juha - usput naucis stosta jos sto ne znade u vezi juha
na puteru jaja cvrce - neznam, najprije bih prve dvije
Harrys, kad si nam muskoj temi da te priupitam , kake ti koke volis? ambiciozne? napadace? Sitidljive? Brezobrazne?
De ti to nako ko fol uopsteno na temu a ja cu citati izmedju redova
Harrys, kad si nam muskoj temi da te priupitam , kake ti koke volis? ambiciozne? napadace? Sitidljive? Brezobrazne?
De ti to nako ko fol uopsteno na temu a ja cu citati izmedju redova
Upravo takve kao ti,napadacice, samo to nije sve,prati me pa ces sve procitati.
nista egneralno kako kad zavisi od okolnosti druze