Muška moda - Poslovni stil

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

BINKA

#1 Muška moda - Poslovni stil

Post by BINKA »

Trebam vasu pomoc gdje naci dobro musko odijelo
Meshtar

#2 Re: Muška moda - Poslovni stil

Post by Meshtar »

Mister u Titovoj ili neko Mura odijelo u Varteksu kod Fis-a
semmy

#3 Re: Muška moda - Poslovni stil

Post by semmy »

ili da odes u borac u travnik u njihov diskontni centar...imaju super odijela koja rade za izvoz
Loulou

#4 Re: Muška moda - Poslovni stil

Post by Loulou »

semmy wrote:ili da odes u borac u travnik u njihov diskontni centar...imaju super odijela koja rade za izvoz
:thumbup: (ako nije predaleko za maksuziju) :-D
semmy

#5 Re: Muška moda - Poslovni stil

Post by semmy »

Loulou wrote:
semmy wrote:ili da odes u borac u travnik u njihov diskontni centar...imaju super odijela koja rade za izvoz
:thumbup: (ako nije predaleko za maksuziju) :-D
kad platis odijelo, gorivo, popijes usput kafu i jos ti ostane love u djepu isplati se.... :D
shipak

#6 Re: Muška moda - Poslovni stil

Post by shipak »

Imaš Borac odijela u onoj radnji preko puta Estrade (nekadašnje). To ti je ono kad iz Štrosmajerove kreneš prema obali.

Čula sam od raje da su kod njih povoljna ta odijela, i da se ne isplati otići do Travnika. Valjda imaju neki dogovor sa fabrikom, pa im je jeftino.
BINKA

#7 Re: Muška moda - Poslovni stil

Post by BINKA »

Hvala na prijedlozima a sad vas molim da mi malo pomognete ako imate neke slicice da vidim sta sta je u trendu da ne fulam oko izbora.
zena21

#8 Re: Muška moda - Poslovni stil

Post by zena21 »

meni majke mi bude zao ovih muskih.. uopste ne znam gdje se hudi oblace :lol: :lol: :lol:

za zene se opet moze naci ponesto normalno.. ali imam osjecaj da je za muske izbor jako mali :roll: :D
Skyfox

#9 Re: Muška moda - Poslovni stil

Post by Skyfox »

zena21 wrote:meni majke mi bude zao ovih muskih.. uopste ne znam gdje se hudi oblace :lol: :lol: :lol:

za zene se opet moze naci ponesto normalno.. ali imam osjecaj da je za muske izbor jako mali :roll: :D
ne vara te osjecaj... kriza mrtva...
zena21

#10 Re: Muška moda - Poslovni stil

Post by zena21 »

Skyfox wrote:
zena21 wrote:meni majke mi bude zao ovih muskih.. uopste ne znam gdje se hudi oblace :lol: :lol: :lol:

ne vara te osjecaj... kriza mrtva...

da.. fakat sam to primijetila.. po svim shopping centrima... od 10 radnji, samo jedna sa muskom odjecom.. po gradu isto tako... na svakih zeMskih 10, 15 radnji.. nadje se po jedna sa muskom robom.. a vala i izbor po tim radnjama, koliko mi se cini je 0 bodova.. ne zavidim vam nimalo
babanovac

#11 Re: Muška moda - Poslovni stil

Post by babanovac »

Ja namjeravam kupiti sebi kraci mantil, s dvorednim kopcanjem.
U SA,pretpostavljam da tako nesto nema u ponudi.Uskoro idem u IST, nadam se da oni nisu u krizi.
MEXX ima dobre i povoljne on-line, ali kupovina bez prethodnog probanja...Skeptik sam.
Last edited by babanovac on 19/09/2008 09:55, edited 1 time in total.
babanovac

#12 Re: Muška moda - Poslovni stil

Post by babanovac »

[img=http://img134.imageshack.us/img134/10/12147413wq0.th.jpg]

Ovo bi bio moj izbor.Malo otvorenije prema gore.
Nisi k'o kantonalni parlametarac.
BINKA

#13 Re: Muška moda - Poslovni stil

Post by BINKA »

babanovac wrote:[img=http://img134.imageshack.us/img134/10/12147413wq0.th.jpg]

Ovo bi bio moj izbor.Malo otvorenije prema gore.
Nisi k'o kantonalni parlametarac.
Ovo mi se jako svida, a gdje naci ovako odijelo , a da nije žara
mamica papucarka

#14 Re: Muška moda - Poslovni stil

Post by mamica papucarka »

najgore od svega je to sto rijetko kojem muskarcu dobro stoji odijelo. Zato bih ja odijela kao poslovni stil ukinula.
Moras bas biti visok i korpulentan :oops: :D
pricaju mi prijatelji neki dan, kazu bili na onoj pijaci kod Brckog. Nema cega nema.. a tih odijela najvise. I kazu, moras se dobro razumjet u originale, da bi skonto da ono nije original Armani :D
mamica papucarka

#15 Re: Muška moda - Poslovni stil

nema izbora za muskarce i visoke zene :oops: ja sam se vazda osjecala ko vanzemaljac kada bi me neka teta pogledala, odmjerila i rekla "Za tebe nema" :oops: I to zbog mojih 180 :x
Hvala Bogu vise tih problema nemam :D
Meshtar

#16 Re: Muška moda - Poslovni stil

Post by Meshtar »

mamica papucarka wrote:

nema izbora za muskarce i visoke zene :oops: ja sam se vazda osjecala ko vanzemaljac kada bi me neka teta pogledala, odmjerila i rekla "Za tebe nema" :oops: I to zbog mojih 180 :x
Hvala Bogu vise tih problema nemam :D

Jesi se to smanjila:-)
mamica papucarka

#17 Re: Muška moda - Poslovni stil

skupila se :mrgreen:
Meshtar

#18 Re: Muška moda - Poslovni stil

Post by Meshtar »

eh dobro je da se ne brinem, kontam skupila se k'o petobanka :D

I tačno je da je muškarcima teže za garderobu :)
fixer

#19 Re: Muška moda - Poslovni stil

Post by fixer »

polako, sad ce otvoriti miskovic zaru. samo se malo strpimo ...
black

#20 Re: Muška moda - Poslovni stil

Post by black »

mamica papucarka wrote: pricaju mi prijatelji neki dan, kazu bili na onoj pijaci kod Brckog. Nema cega nema.. a tih odijela najvise. I kazu, moras se dobro razumjet u originale, da bi skonto da ono nije original Armani :D
cika armani ove zime preferira plavo :mrgreen:

Image
mamica papucarka

#21 Re: Muška moda - Poslovni stil

fino, fino... vidi se pupcic :lol:
meni se za muske najvise svidja ST OLiver, ali skupo ko dzehenemska vatra :lol: ako naletis na kakva snizenje i nije, ali rijetko nesto bas snize :roll:
Zara je super, samo ja i ona za krhkije zenske, sto bi forumas Kolumbo rekao " tahte ":D (joj otkad nisam cula za ovaj izraz :lol: )
dacina_curica

#22 Re: Muška moda - Poslovni stil

Post by dacina_curica »

mamica papucarka wrote:najgore od svega je to sto rijetko kojem muskarcu dobro stoji odijelo. Zato bih ja odijela kao poslovni stil ukinula.
ma ne mora ba mamice biti korpulentan, vazno je da je odijelo dobro skrojeno :D .....Moj buraz je ko ofinger, jedva navlaci na 60 kg na 1.80 ali mu odijelo haos dobro stoji (macci citas li ovo? :oops: :lol: ) ........crno odijelo, crnu kosulja i crvenu kravata :oops: plaho volim tu kombinaciju :D ....btw. svidja mi se i kombinacija u kojoj se nas dzemmo ozenio :oops: ....a on (il' dina) nek se izjasne po tom pitanju :D
mamica papucarka

#23 Re: Muška moda - Poslovni stil

dacina_curica wrote:
mamica papucarka wrote:najgore od svega je to sto rijetko kojem muskarcu dobro stoji odijelo. Zato bih ja odijela kao poslovni stil ukinula.
ma ne mora ba mamice biti korpulentan, vazno je da je odijelo dobro skrojeno :D .....Moj buraz je ko ofinger, jedva navlaci na 60 kg na 1.80 ali mu odijelo haos dobro stoji (macci citas li ovo? :oops: :lol: ) ........crno odijelo, crnu kosulja i crvenu kravata :oops: plaho volim tu kombinaciju :D ....btw. svidja mi se i kombinacija u kojoj se nas dzemmo ozenio :oops: ....a on (il' dina) nek se izjasne po tom pitanju :D
hebe mu misa, brat ti je moje visine :lol: a deblja sam od njega :oops: :lol:
dacina_curica

#24 Re: Muška moda - Poslovni stil

Post by dacina_curica »

ma i vas visokih sam sita :oops: :D :D :evil: (salim se :P)........(btw. ja sam niza i deblja od njega :-? ...oh well :-) :-) :-) )

ali bez sege :D....... ja fakat volim vidjeti dobro skrojeno odijelo na mrsavom muskarcu :) (a svako se odijelo da prekrojiti, samo to haman mnogi zanemaruju :-)).....a burazovo odijelo sam ja birala :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (bilesi sam mu i cipele ja kupila :oops: :mrgreen: ) ...
Meshtar

#25 Re: Muška moda - Poslovni stil

Post by Meshtar »

dacina_curica wrote:

Jel ti to buraz u inkviziciji? Tako se Torquemada oblačio :D
Post Reply