Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vidio sam danas u Avazu medju smrtovnicama sliku tog osvjedocenog ratnog zlocinca i ludjaka.
Nikada mi nece biti jasno kako on moze biti pokopan na Kovacima.
To je sramota ovoga grada i drzave, a vi sada nastavite kako god hocete.
amrica wrote:mislim da ce tema biti uklonjena brzinom svjetlosti...
Mislim da nema razloga da se uklanja, zasto bi?!
Ako mozemo o Dr. Dabicu i slicnoim spodobama palamuditi mjesecima, zasto ne bi smo mogli i o Caci, o njegovim plusevima i minusima, sta ti ja znam...
Bez obzira što je bio strah i trepet za četnike i podrumaše, treba ga cijeniti kako je završio!!! Svi smo Allahovi i Allahu se vraćamo! On je pravedni sudija!!!
da, sjecam se i njega i onih mladica, sto su ukopani u velikom parku, kojima je isto 15.godina od pogibije.
sjecam se straha za komsinicu, samohranu majku dvoje djece, a imala je dobar stan.
Stvarno ne vidim razloga da žalimo monstruma cacu - motorkom je sjek'o ljude - a učinio je još ko zna koliko zlodjela
- ono što je žalosno je što je danas u Visokom sahranjeno ono jadno dvogodišnje dijete e to je za plakat - dijete je nastradalo od vatrenog oružja pod još nejasnim okolnostima - prokleti bili svi ratovi i svo oružje.
Volio bih da mi konacno neko demistifikuje Cacine ratne zasluge.
Sta je cinio da ga je dobar dio Starog Grada smatralo velikim herojem, a naspram komandanta ostalih brigada npr. sa Stupa?
ili, Sta je 10 bb ucinila vise od drugih brigada?
To sto je ovaj mentalni bolesnik ubijen samo pokazuje da su Sarajlije i u najtezim trenucima znale da razlikuju dobro od loseg i da su smogli snage da uklone kancerogeno tkivo grada. Nazalost nije bilo dovoljno snage da se obracuna sa preostalim bolesnicima, ali i ovo je uspjeh u odnosu na neke druge gradove i sredine...
Najveca je greska sto je uopste ikada objavljeno mjesto ukopa ovog sljama!
Last edited by zgembo_sa on 26/10/2008 23:15, edited 1 time in total.
Vertigo wrote:Volio bih da mi konacno neko demistifikuje Cacine ratne zasluge.
Sta je cinio da ga je dobar dio Starog Grada smatralo velikim herojem, a naspram komandanta ostalih brigada npr. sa Stupa?
ili, Sta je 10 bb ucinila vise od drugih brigada?
Hvala
...jednostavan odgovor... I RAdovan i Ratko su za neke veliki heroji...pa kako ko čita i razumije. Žao mi je poštenih komandanata ARBiH koji zbog ovog smrada na..base. I od njega i od onog ko mu je izdavao naredbe. Ali kao sto neko napisa:"samo On ce to presuditi..."
Mobile_Disco wrote:Ajd malo to "slikovitije". Zasto je po nekima Heroj.. A po nekima zlocinac..
Pa isto... ovca+ovca+ovca+čoban...a na drugoj strani ovca+ovca+ovca+... jednostavan odgovor - Balkan...isto se mozes pitati i za RAtka Mladica - za jedne opevani 'eroj... za ostali svijet - lola, pijanica i serijski ubica... Istina je uvijek tu negdje i taman kada si blizu nje... opet ovca+ovca+ovca+čoban...a na drugoj strani ovca+ovca+ovca+... pa onda malo referendum, pa onda malo 100%.. Nego sjeca li se neko rahmetli Zaima Imamovica kada smo već kod toga?????? Ili Avde Palica? Ne ne ne... Za njih ovdje mjesta nema jer...ovca+ovca+ovca+čoban...a na drugoj strani ovca+ovca+ovca+...