Musan Topalovic Caco - Heroj ili ne?
- Šeha
#101 Re: Musan Topalovic Caco - Heroj ili ne?
I taj koji je zaklao tvoj amidzu Ibru u Vogosci je isti zlocinac kao Caco, nije nista manji sigurno. A heroj ne moze biti ni pod razno.
- moler
#102 Re: Musan Topalovic Caco - Heroj ili ne?
joj dodijalo mi se ponavljati vizavi toga
bila sam i banovana zbog druge teme o Caci
nije herojsko djelo zaklati staricu na kućnom pragu opet ponavljam
ali moraš znati i činjenice i događaje koje su dovele do toga
sigurno imaš nekoga poznatog iz 10 bb
pa porazgovaraj malo baš o tome neke stvari će ti se same kazati
pozzz
bila sam i banovana zbog druge teme o Caci
nije herojsko djelo zaklati staricu na kućnom pragu opet ponavljam
ali moraš znati i činjenice i događaje koje su dovele do toga
sigurno imaš nekoga poznatog iz 10 bb
pa porazgovaraj malo baš o tome neke stvari će ti se same kazati
pozzz
- moler
#103 Re: Musan Topalovic Caco - Heroj ili ne?
hvala nigdje.nikognigdje.nikog wrote:
Neki su skroz prolupali. Ima li ovdje kakvog moderatora !
- Atrus
#104 Re: Musan Topalovic Caco - Heroj ili ne?
Bilo koja osoba koja smatra heroje tipove poput Cace ima dubok, unutrasnji, problem. Kopao oci, sipao kiselinu, klao ljude - Alijin heroj. Vazi isto i za Karadziceve i Tudjamnove "heroje". Najgori otpad od ljudskog roda: psihopati, serijske ubice, sadisti, pa pod plastom nacionalizma i religije ubij, zakolji, siluj. Fuj!
- moler
#105 Re: Musan Topalovic Caco - Heroj ili ne?
to stoji ali takvi ljudi se haman prvi organizovaše pa kolko tolkoAtrus wrote:Bilo koja osoba koja smatra heroje tipove poput Cace ima dubok, unutrasnji, problem. Kopao oci, sipao kiselinu, klao ljude - Alijin heroj. Vazi isto i za Karadziceve i Tudjamnove "heroje". Najgori otpad od ljudskog roda: psihopati, serijske ubice, sadisti, pa pod plastom nacionalizma i religije ubij, zakolji, siluj. Fuj!
više se nedružim sa vama za večeras
ima dobar film
BITKA NA NERETVI
VOLIM GLEDATI KAD BIJU ONE ČETNIKE
-
cocochanel
#106 Re: Musan Topalovic Caco - Heroj ili ne?
meni jedino sto pada na pamet..je da je ovaj moler/ka u rodnom srodstvu sa cacom..
- moler
#107 Re: Musan Topalovic Caco - Heroj ili ne?
nisam Boga mi nego objasnila sam na jednom postu moju opsesiju baš tako tim likomcocochanel wrote:meni jedino sto pada na pamet..je da je ovaj moler/ka u rodnom srodstvu sa cacom..
evo opet pišem čime je čovjek zaslužio moje poštovanje
juni92 izbjeglice preko Hreše stižu sa Pala
među njima žena sa blizancima bebama od 4-5 mj
muž joj zaklan na Palama
nekako dolazi do Cace i on joj daje papir za Kardeu da podigne mlijeko i još šta za tu djecu
znamo ko je tad držao Kardeu Ibro žandar (babo Muje Zulića)
kreten dočekuje ženu i hoče da je povali
e tu Caco stupa na scenu prebija ga tako ko vola u kupusu
eto to je to
znam ja da sve što se počelo dešavati od 9 mj 92 nije bilo dobro ali imao je i on finih postupaka
nijedan njegov vojnik neče da se oglasi pa da kaže šta im je lično Caco omogučio svi su imali i pojest i popiti a sad ga blate ipak nije fer toliko gnjeva i mržnje prosipati
eto od mene toliko pozz za sve forumaše ako Vam neodgovara a vi preskočite
- amrica
#108 Re: Musan Topalovic Caco - Heroj ili ne?
Nesto se ovih dana vrti ovdje prica o jednom velikom humanisti, koji je na carsiji spasio dva djecaka sto su ih napali drugi djecaci....
A taj humanista se spominje i u drugoj prici, o crncu i djevojcici....
Pa jedan treci lik u toj prici brani tog humanistu, vaznije sto je spasio ta dva djecaka nego milion zala koje je napravio...
Moler, ima li ova familija veze sa tobom?
Pa jedan treci lik u toj prici brani tog humanistu, vaznije sto je spasio ta dva djecaka nego milion zala koje je napravio...
- HAVANA
#109 Re: Musan Topalovic Caco - Heroj ili ne?
Atrus wrote:Bilo koja osoba koja smatra heroje tipove poput Cace ima dubok, unutrasnji, problem. Kopao oci, sipao kiselinu, klao ljude - Alijin heroj. Vazi isto i za Karadziceve i Tudjamnove "heroje". Najgori otpad od ljudskog roda: psihopati, serijske ubice, sadisti, pa pod plastom nacionalizma i religije ubij, zakolji, siluj. Fuj!
-
Bodkin
#110 Re: Musan Topalovic Caco - Heroj ili ne?
ja se stvarno divim forumasima koji mogu 5 stranica polako i argumentovano odgovarati na provociranje...
- moler
#111 Re: Musan Topalovic Caco - Heroj ili ne?
-amrice kad ti budeš moderator što neko reče prošli put ja odoh sa sa x coma i molim te lijepo suzdrži se malcioznih komentaraamrica wrote:Nesto se ovih dana vrti ovdje prica o jednom velikom humanisti, koji je na carsiji spasio dva djecaka sto su ih napali drugi djecaci....
- Cholina_Lokica
#113 Re: Musan Topalovic Caco - Heroj ili ne?
stvarno je bolesno Cacu prozivati herojem
uradio par dobrih djela i to kao treba opravdati sve gadosti koje je radio... malo je reci da je to apsurd. stvarno ne mog skontati sta nekome moze biti u glavi pa ga svrstavati u redove heroja, i dizati ga visoko...
uradio par dobrih djela i to kao treba opravdati sve gadosti koje je radio... malo je reci da je to apsurd. stvarno ne mog skontati sta nekome moze biti u glavi pa ga svrstavati u redove heroja, i dizati ga visoko...
-
Šaner
#114 Re: Musan Topalovic Caco - Heroj ili ne?
ljudi koji smatraju ovakve ljude herojima su nazalost ovce...
- moler
#115 Re: Musan Topalovic Caco - Heroj ili ne?
[quote="Šaner"]ljudi koji smatraju ovakve ljude herojima su nazalost ovce...[/quo
- KemooSA
#116 Re: Musan Topalovic Caco - Heroj ili ne?
Ne znam zbog cega administratori dopustaju teme o ovom monstrumu a pogotovo to da ih neko brani i velica!
Znaci li to kad bi sad neko dosao da velica ratka mladica da bi dopustili da se i o tome diskutuje!?Ja zaista ne vidim razliku izmedju mladica i cace,psihopate i ubice,stoga bi zamolio ako je moguce da se ovo zakljuca a sve osobe koje velicaju osobe kao sto su caco banuju!
Znaci li to kad bi sad neko dosao da velica ratka mladica da bi dopustili da se i o tome diskutuje!?Ja zaista ne vidim razliku izmedju mladica i cace,psihopate i ubice,stoga bi zamolio ako je moguce da se ovo zakljuca a sve osobe koje velicaju osobe kao sto su caco banuju!
-
nikad_izvini
#117 Re: Musan Topalovic Caco - Heroj ili ne?
Prebio majmuna koji je htio da povali ženu bez muža.Pošteno, neka je, zaslužio je.moler wrote:nisam Boga mi nego objasnila sam na jednom postu moju opsesiju baš tako tim likomcocochanel wrote:meni jedino sto pada na pamet..je da je ovaj moler/ka u rodnom srodstvu sa cacom..
evo opet pišem čime je čovjek zaslužio moje poštovanje
juni92 izbjeglice preko Hreše stižu sa Pala
među njima žena sa blizancima bebama od 4-5 mj
muž joj zaklan na Palama
nekako dolazi do Cace i on joj daje papir za Kardeu da podigne mlijeko i još šta za tu djecu
znamo ko je tad držao Kardeu Ibro žandar (babo Muje Zulića)
kreten dočekuje ženu i hoče da je povali
e tu Caco stupa na scenu prebija ga tako ko vola u kupusu
eto to je to
znam ja da sve što se počelo dešavati od 9 mj 92 nije bilo dobro ali imao je i on finih postupaka
nijedan njegov vojnik neče da se oglasi pa da kaže šta im je lično Caco omogučio svi su imali i pojest i popiti a sad ga blate ipak nije fer toliko gnjeva i mržnje prosipati
eto od mene toliko pozz za sve forumaše ako Vam neodgovara a vi preskočite
Pravdati klanja i zločine koje je počinio s tim lijepim i poštenim djelom je degutantno.Znači, ja spasim dvoje djece od utapanja, pa ubijem/zakoljem par ljudi na pravdi Boga.Nako.Heroj sam, zar ne
Preispitaj se malo, možda shvatiš da nemaš rezona.Ili nečega drugog
Doduše, šta želiš drugom, želiš i sebi.Vjerovatno bi isto pričao/la da je neko tvoj(ne daj Bože) zaglavio od Cace