Mozemo mi u Evropu sa Dodikom koji nije nista nego obican coban,a svoj cobanluk svakodnevno dokazuje svojim izjavama.Vrhunac njegovog seljakluka je bio onaj na nekoj koridi kad je pod nekom satrom arlaukao kao da ga kolju. A tu tvoju glagoljicu koju nazivas pismom u evropi prihvataju objerucke,stvarno se moram opismenuti da vas razumijem.SFSN wrote:још један полуписмен??? ....па, не можемо тако у Европу...lahor wrote:Sto ga ti nasra na ovom tvom ruskom.Haj sad sve ovo prevedi da te normalan svijet razumije...SFSN wrote:Боже драги, да ли сам ја гледао ту исту емисију?....Како је све релативно с које стране границе гледаш
..... Ја колико сам видио Мурселовића су сва тројица (Додик, БОсић и Лазаревић, па и водитељ) раздерали као крмача масну врећу
.... а кад је покушао причати о историји - е онда је баш залутао, вели Мурсел Босна И ХЕРЦЕГОВИНА пала 1463. под Турке
![]()
....
И човјек лијепо рекао како му је лијепо у Републици Српској и да му ништа не фали и Додик му лијепо у фацу три пута (по српски) истресао:''Нема БиХ без Српске'', а овај ни да бекне ....а Гугу Лазаревића није смио ни прекинути кад је овај имао реферат од Изетбеговићу и исламској декларацији и фундаментализму и плановима Муслимана ....
...иначе.... одавно нисам видио лошије урађену емисију...катастрофа....држали се темe кaо на форуму![]()
MURSELOVIĆ MUHAREM vs. dodik - ATV Prijedor 16.10.2007.
-
lahor
-
SFSN
Драги земљаче, али шта теби конкретно смета....?.....Што не размишљам као ти? Што сам доживио неке друге ствари него ти?....У чему је проблем? Шта те то толико нервира?....Не волиш да ти неко разбија монотону федералну какафонију?.....У чему је проблем..? Хајде реци...олакшај се...mostarac wrote:pitanje administraciji makar me banirali:
DO KADA SVI MI ZAJEDNO MORAMO DA TRPIMO OVOG LIKA STO SE PREDSTAVLJA KAO "SFSN", A NIJE NISTA DRUGO NEGO SLJEDBENIK RADOVANA KARADZICA?
U nas i jeste problem sto su pojmovi anarhija i demokratija izjednaceni. Nije demokratija da svako javno kaze ono sta misli. Postoje i tu norme ponasanja i lijepog kucnog odgoja. Kad promoviras fasizam pod plastom demokratije, kao sto je to uopste u BiH rijec, onda je to znak da je drzava u anarhiji. Mislim stvarno do kad ce ovaj da ovdje bljuje i brani RS/PC i njene tekovine "narodne revolucije"
-
SFSN
Ал' факатlahor wrote:Mozemo mi u Evropu sa Dodikom koji nije nista nego obican coban,a svoj cobanluk svakodnevno dokazuje svojim izjavama.Vrhunac njegovog seljakluka je bio onaj na nekoj koridi kad je pod nekom satrom arlaukao kao da ga kolju. A tu tvoju glagoljicu koju nazivas pismom u evropi prihvataju objerucke,stvarno se moram opismenuti da vas razumijem.SFSN wrote:још један полуписмен??? ....па, не можемо тако у Европу...lahor wrote: Sto ga ti nasra na ovom tvom ruskom.Haj sad sve ovo prevedi da te normalan svijet razumije...![]()
-
lahor
Mozda je i cetnikusa otkud znas,,,,,u svakom slucaju smrdi(mu)joj iz usta....pelin wrote:Ceto, u pocetku si me odlicno nasmijavao, ali vec pocinjes zestoko da tusis.
Nadji sta da pojebes, pomoci ce ti, ali se suzdrzi srbovanja i silovanja, molim lijepo.
Dosadan si, bre!
-
SFSN
Ипак сам ја војвода , драги пријатељуpelin wrote:Ceto, u pocetku si me odlicno nasmijavao, ali vec pocinjes zestoko da tusis.
Nadji sta da pojebes, pomoci ce ti, ali se suzdrzi srbovanja i silovanja, molim lijepo.
Dosadan si, bre!
Чуј силовање? Гдје ли си ти то одрастао, побогу
-
mostarac
Braniti RS je isto kao i braniti holokaust, jer njenim institucijama je DOKAZANO i PRESUDOM PRESUDJENO da su u svoju republiku napravile izmedju ostalog i genocidom.SFSN wrote:Драги земљаче, али шта теби конкретно смета....?.....Што не размишљам као ти? Што сам доживио неке друге ствари него ти?....У чему је проблем? Шта те то толико нервира?....Не волиш да ти неко разбија монотону федералну какафонију?.....У чему је проблем..? Хајде реци...олакшај се...mostarac wrote:pitanje administraciji makar me banirali:
DO KADA SVI MI ZAJEDNO MORAMO DA TRPIMO OVOG LIKA STO SE PREDSTAVLJA KAO "SFSN", A NIJE NISTA DRUGO NEGO SLJEDBENIK RADOVANA KARADZICA?
U nas i jeste problem sto su pojmovi anarhija i demokratija izjednaceni. Nije demokratija da svako javno kaze ono sta misli. Postoje i tu norme ponasanja i lijepog kucnog odgoja. Kad promoviras fasizam pod plastom demokratije, kao sto je to uopste u BiH rijec, onda je to znak da je drzava u anarhiji. Mislim stvarno do kad ce ovaj da ovdje bljuje i brani RS/PC i njene tekovine "narodne revolucije"
Normalnom dosta, cetniku na ponos i diku
-
pelin
Popusio ga pedofilu Kachavendi, vojvodo.SFSN wrote:Ипак сам ја војвода , драги пријатељуpelin wrote:Ceto, u pocetku si me odlicno nasmijavao, ali vec pocinjes zestoko da tusis.
Dosadan si, bre!...поштуј мој чин
....
Чуј силовање? Гдје ли си ти то одрастао, побогу....ако си одрастао уопште , мислим....не физички...
Bice da te pipkao dok si bio mali.
-
SFSN
....о да...да...да....али у Авазуmostarac wrote:Braniti RS je isto kao i braniti holokaust, jer njenim institucijama je DOKAZANO i PRESUDOM PRESUDJENO da su u svoju republiku napravile izmedju ostalog i genocidom.SFSN wrote:Драги земљаче, али шта теби конкретно смета....?.....Што не размишљам као ти? Што сам доживио неке друге ствари него ти?....У чему је проблем? Шта те то толико нервира?....Не волиш да ти неко разбија монотону федералну какафонију?.....У чему је проблем..? Хајде реци...олакшај се...mostarac wrote:pitanje administraciji makar me banirali:
Бранити Српску је била понос и дика и обавеза и жеља и част и света дужност сваког искреног родољуба у лијепој мојој Српској.....и јако си некултуран и велика незналица што поредиш Српску на такав начин, Српску која је настала 09.01.1992. демократском вољом српског народа у СРБиХ, а као одговор на флагрантно кршење устава СРБиХ од стране ХДЗ и СДА посланика. И показаће се да је то био спасоносан потез за опстанак српског народа на овим просторима - јер како смо видјели друштво везаних барјака је подло и нељудски ударило 01.03.1992. и 26.03.1992. на недужну српску нејач....зато пази шта причаш, пријатељу.....немој да вријеђаш...
-
lahor
Izgleda da te ovaj vojvoda poslusao i otiso u potragu za kacavendom...pelin wrote:Popusio ga pedofilu Kachavendi, vojvodo.SFSN wrote:Ипак сам ја војвода , драги пријатељуpelin wrote:Ceto, u pocetku si me odlicno nasmijavao, ali vec pocinjes zestoko da tusis.
Dosadan si, bre!...поштуј мој чин
....
Чуј силовање? Гдје ли си ти то одрастао, побогу....ако си одрастао уопште , мислим....не физички...
Bice da te pipkao dok si bio mali.
cuj njega da mu cin treba postovati....nisam se od ove godine bolje nasmijo..Tema je ipak bio nas Mursel koji sa vojvodama i vojvodicima brise pod tv studija u B-L....vratimo se na temu..
-
mostarac
I onda neko kaze da nije Tito imao pravo sto je ovakve 1945. slao pod crnata zemljicaSFSN wrote:....о да...да...да....али у Авазуmostarac wrote:Braniti RS je isto kao i braniti holokaust, jer njenim institucijama je DOKAZANO i PRESUDOM PRESUDJENO da su u svoju republiku napravile izmedju ostalog i genocidom.SFSN wrote: Драги земљаче, али шта теби конкретно смета....?.....Што не размишљам као ти? Што сам доживио неке друге ствари него ти?....У чему је проблем? Шта те то толико нервира?....Не волиш да ти неко разбија монотону федералну какафонију?.....У чему је проблем..? Хајде реци...олакшај се...
Normalnom dosta, cetniku na ponos i diku....у стварном животу је то мало другачије....а када пуно сањаш - онда при наглом буђењу стварност скочи са асфалта и одвали ти гадну шамарчину
.....ипак прочитај пресуду....уложи мало знања у себе...имаћемо сви вишеструке користи од тебе онда ..... ок?...
.....
Бранити Српску је била понос и дика и обавеза и жеља и част и света дужност сваког искреног родољуба у лијепој мојој Српској.....и јако си некултуран и велика незналица што поредиш Српску на такав начин, Српску која је настала 09.01.1992. демократском вољом српског народа у СРБиХ, а као одговор на флагрантно кршење устава СРБиХ од стране ХДЗ и СДА посланика. И показаће се да је то био спасоносан потез за опстанак српског народа на овим просторима - јер како смо видјели друштво везаних барјака је подло и нељудски ударило 01.03.1992. и 26.03.1992. на недужну српску нејач....зато пази шта причаш, пријатељу.....немој да вријеђаш...
-
SFSN
...Minnela wrote:cedo,imas li ti sta drugo napisatiponavljas se stalno
..daj sta novo da cujemo
..nije valjda da ti je ovo dosad sve sto imas reci o vasoj ugrozenosti i stadanju
![]()
..malo,brate ..
-
pelin
Pa nemoj tako, nije on klaun forumski, on je Vojvoda Klaun Forumski.Minnela wrote:cuj,prijatelj ti jaSFSN wrote:...Minnela wrote:cedo,imas li ti sta drugo napisatiponavljas se stalno
..daj sta novo da cujemo
..nije valjda da ti je ovo dosad sve sto imas reci o vasoj ugrozenosti i stadanju
![]()
..malo,brate ..
...пријатељу мој добри....слабо и ти читаш....да ли је то због најсавршенијег писма на планети (ћирилице, наравно) или имаш проблема са разумијевањем , нисам баш сигуран, али није ни битно....али каква угроженост? О чему ти причаш? .....
..blago meni..bil' me spasio kad bi mi ko dosao na vrata da me istjera iz moje kuce ili ubije
..ili je to ono prijatelju,deder meni svoju kucu ostavi sa svim stvarima da ti ne bi letila glava s ramena
![]()
nego,ne kontam,priznajem..nisam pametna kao ti..zato kazem,daj jos kakvog materijala,mozda sta skontam
..prijatelju
![]()
p.s. al' nas zabavljas..klaun nas forumski
Ali posto je vojvoda, necemo ga bacati lavovima, jer lavovima bacamo samo neduznu srpsku nejac.
Njega cemo skuhati u loncu i posluziti ga Sulejmanu Tihicu Strasnom.
Last edited by pelin on 17/10/2007 01:48, edited 1 time in total.
-
dugacki
Znaci skoro sva Evropa polupismenaSFSN wrote:још један полуписмен??? ....па, не можемо тако у Европу...lahor wrote:Sto ga ti nasra na ovom tvom ruskom.Haj sad sve ovo prevedi da te normalan svijet razumije...SFSN wrote:Боже драги, да ли сам ја гледао ту исту емисију?....Како је све релативно с које стране границе гледаш
..... Ја колико сам видио Мурселовића су сва тројица (Додик, БОсић и Лазаревић, па и водитељ) раздерали као крмача масну врећу
.... а кад је покушао причати о историји - е онда је баш залутао, вели Мурсел Босна И ХЕРЦЕГОВИНА пала 1463. под Турке
![]()
....
И човјек лијепо рекао како му је лијепо у Републици Српској и да му ништа не фали и Додик му лијепо у фацу три пута (по српски) истресао:''Нема БиХ без Српске'', а овај ни да бекне ....а Гугу Лазаревића није смио ни прекинути кад је овај имао реферат од Изетбеговићу и исламској декларацији и фундаментализму и плановима Муслимана ....
...иначе.... одавно нисам видио лошије урађену емисију...катастрофа....држали се темe кaо на форуму![]()
-
dugacki
....о да...да...да....али у АвазуSFSN wrote:mostarac wrote:Braniti RS je isto kao i braniti holokaust, jer njenim institucijama je DOKAZANO i PRESUDOM PRESUDJENO da su u svoju republiku napravile izmedju ostalog i genocidom.SFSN wrote: Драги земљаче, али шта теби конкретно смета....?.....Што не размишљам као ти? Што сам доживио неке друге ствари него ти?....У чему је проблем? Шта те то толико нервира?....Не волиш да ти неко разбија монотону федералну какафонију?.....У чему је проблем..? Хајде реци...олакшај се...
Бранити Српску је била понос и дика и обавеза и жеља и част и света дужност сваког искреног родољуба у лијепој мојој Српској.....и јако си некултуран и велика незналица што поредиш Српску на такав начин, Српску која је настала 09.01.1992. демократском вољом српског народа у СРБиХ, а као одговор на флагрантно кршење устава СРБиХ од стране ХДЗ и СДА посланика. И показаће се да је то био спасоносан потез за опстанак српског народа на овим просторима - јер како смо видјели друштво везаних барјака је подло и нељудски ударило 01.03.1992. и 26.03.1992. на недужну српску нејач....зато пази шта причаш, пријатељу.....немој да вријеђаш...[/quote/
I tako poce rat ubistvom srpskog svata n Bascarsiji....kako si to zaboravio navesti.
-
peanuth
al ga i ti ukenja, i to ono postenski..SFSN wrote:
i vidi,ja licno nemam nista protiv cirilice.samo je bezze sa tvoje strane sto je ovdje pises gdje ima ljudi i koji je ne poznaju, a tu smo valjda,da bi do svih doprli?mislim da je to ipak lakse latinicom..
i hajd i to opet,neke, da je koristis u svakodnevnici..ali u to ne vjerujem.vise mi djeluje da hoces na taj nacin da provociras.ili se varam?
- buzzer
mursel nije sam. kao prijedorcanin sam zaista ponosan na kuraz i dostojanstvo mojih sugradjana. valjalo je prezimiti pod satorima u starom gradu, otrpjeti sva moguca ponizenja, zivjeti u bijedi i sretati na ulici zlocince...
molio bih sve ucesnike foruma da se ne daju isprovocirati demagogijom agenta sfsn. njemu je to posao. nacionalizam se hrani nacionalizmom. ko pristane na karadzicevu tvrdnju da se ne moze zivjeti zajedno, taj je u funkciji iste. imali smo u prijedoru i imamo, hvala bogu, makar samo par (za rasada) sugradjana srba s kojima valja graditi novi, bolji zivot.
malo je paradoksalo da mursel kao autenticni borac protiv apartheida istovremeno figurira (siguran sam nesvjesno) kao delegat stranke protiv bih. no to je samo jedna od nasih karakteristika. inat lijepi.
molio bih sve ucesnike foruma da se ne daju isprovocirati demagogijom agenta sfsn. njemu je to posao. nacionalizam se hrani nacionalizmom. ko pristane na karadzicevu tvrdnju da se ne moze zivjeti zajedno, taj je u funkciji iste. imali smo u prijedoru i imamo, hvala bogu, makar samo par (za rasada) sugradjana srba s kojima valja graditi novi, bolji zivot.
malo je paradoksalo da mursel kao autenticni borac protiv apartheida istovremeno figurira (siguran sam nesvjesno) kao delegat stranke protiv bih. no to je samo jedna od nasih karakteristika. inat lijepi.
-
pelin
Kome se pravdas i s kime raspravljas?peanuth wrote:al ga i ti ukenja, i to ono postenski..SFSN wrote:
i vidi,ja licno nemam nista protiv cirilice.samo je bezze sa tvoje strane sto je ovdje pises gdje ima ljudi i koji je ne poznaju, a tu smo valjda,da bi do svih doprli?mislim da je to ipak lakse latinicom..
i hajd i to opet,neke, da je koristis u svakodnevnici..ali u to ne vjerujem.vise mi djeluje da hoces na taj nacin da provociras.ili se varam?
Pusti chetnika neka nas uveseljava svojim srbovanjem
-
peanuth
ma ne pravdam se.vodim dijalog..to jest trudim se..pelin wrote:Kome se pravdas i s kime raspravljas?peanuth wrote:al ga i ti ukenja, i to ono postenski..SFSN wrote:
piano haveru..
-
pelin
Mislis da je dijalog sa ovakvima uopste moguc?peanuth wrote:ma ne pravdam se.vodim dijalog..to jest trudim se..pelin wrote:Kome se pravdas i s kime raspravljas?peanuth wrote: al ga i ti ukenja, i to ono postenski..
piano haveru..
Mozes prevrnuti cijeli svijet ali on ce i dalje da gusla svoje, mozda je cak toliko sjeban da sam vjeruje u to sto gusla, ali ja ga i ne krivim. Krivim "kulturu" koja je izrodila i njega jadnika i tolike monstrume, razne Draze, Rase, Slobe, Kacavende, Cosice i slicne. S njom nesto nije u redu, a ovaj lik je samo nesretni produkt takve "kulture" i trositi vrijeme i rijeci na njega je besmislen posao.
- jeza u ledja
Sve je to ok, ali nisu svi ovakvi bilmezi u RS, medjutim svi su zdusno za RS. Da li to znaci da ne trebamo pricati ni sa kim iz RS? Cemu poenta onda zivljenja s njima?mostarac wrote:pitanje administraciji makar me banirali:
- Fair Life
Ima li ko mladji da ga stjera gdje mu je mjesto ?SFSN wrote:Бранити Српску је била понос и дика и обавеза и жеља и част и света дужност сваког искреног родољуба у лијепој мојој Српској.....и јако си некултуран и велика незналица што поредиш Српску на такав начин, Српску која је настала 09.01.1992. демократском вољом српског народа у СРБиХ, а као одговор на флагрантно кршење устава СРБиХ од стране ХДЗ и СДА посланика.
...
Ili cu ja morati prekinuti ovu demokratsku razonodu...