MURSELOVIĆ MUHAREM vs. dodik - ATV Prijedor 16.10.2007.
-
bihac-x
#1 MURSELOVIĆ MUHAREM vs. dodik - ATV Prijedor 16.10.2007.
Pa ljudi jeste li gledali kako je ovaj čovjek večeras rasturio onog vola Dodika, do sad mu niko nikad nije napravio što mu je naš Bsšnjak pošteni iz Stranke za BiH u emisiji Amplituda na ATV iz Prijedora. Sad bi otišao da ga POLJUBIM! ... SVAKA MU ČAST, ISTE SEKUNDE GA TREBA ZA ČLANA PRESJEDNIŠTVA STAVITI. Muhareme-SVAKA ČAST, ne daj se bandi četničkoj, da nam je ješ takvih kao ti, a ne ovih metiljavih jadnika političara u Federaciji.... ŽIVIO !!!!
Još čovjek sam pored dodika, bosića i nekakvog četnika profesora iz banjaluke ... ma svaka čast....
Još čovjek sam pored dodika, bosića i nekakvog četnika profesora iz banjaluke ... ma svaka čast....
-
lahor
Mursel je tokom rata prezivio logore Omarska i Manjaca.Nevjerovatno hrabar politicar,poslanik je u parlamentu rs.Medju prvima se vratio u Prijedor,ima kafic u glavnoj ulici a imao je i prije rata.Volio bi vidjeti taj snimak,jer Dodik je velika seljacina nije ga tesko rasturiti samo treba imati hrabrosti i zivaca da se sa volom raspravlja.
-
bihac-x
nema na youtube, evo sad se završilo, nadam se da će se moći negdje pogledati ....
ja sam mislio u jednom trenutku da će ga ona seljačina početi tući kako je skočio na njega ... ali čovjek ima muda to je nešto nevjerovatno, a još se za njega u Federaciji ne zna .. pa ovo treba da bude idol svim političarima u Federaciji ...
ja sam mislio u jednom trenutku da će ga ona seljačina početi tući kako je skočio na njega ... ali čovjek ima muda to je nešto nevjerovatno, a još se za njega u Federaciji ne zna .. pa ovo treba da bude idol svim političarima u Federaciji ...
-
bihac-x
sve ono što je neko davno trebao reči onom volu iz laktaša .... ma sve ono što mi pričamo među sobom, a nemamo prilike javno ti iskazati, kad je Bosić čutao kao zaliven, a Muharem nije htio izgovoriti ime Srpska ... rekao mu da mu sve što mu treba svaki dan govoriti iz Federacije. Dodik je priznao da namjerno opstruira rad državnog parlamenta i vijeća ministara i hvali se s tim kako je samo jedan zakon usvojen ...
-
SFSN
Боже драги, да ли сам ја гледао ту исту емисију?
....Како је све релативно с које стране границе гледаш
..... Ја колико сам видио Мурселовића су сва тројица (Додик, БОсић и Лазаревић, па и водитељ) раздерали као крмача масну врећу
.... а кад је покушао причати о историји - е онда је баш залутао, вели Мурсел Босна И ХЕРЦЕГОВИНА пала 1463. под Турке
....
И човјек лијепо рекао како му је лијепо у Републици Српској и да му ништа не фали и Додик му лијепо у фацу три пута (по српски) истресао:''Нема БиХ без Српске'', а овај ни да бекне ....а Гугу Лазаревића није смио ни прекинути кад је овај имао реферат од Изетбеговићу и исламској декларацији и фундаментализму и плановима Муслимана ....
...иначе.... одавно нисам видио лошије урађену емисију...катастрофа....држали се темe кaо на форуму
И човјек лијепо рекао како му је лијепо у Републици Српској и да му ништа не фали и Додик му лијепо у фацу три пута (по српски) истресао:''Нема БиХ без Српске'', а овај ни да бекне ....а Гугу Лазаревића није смио ни прекинути кад је овај имао реферат од Изетбеговићу и исламској декларацији и фундаментализму и плановима Муслимана ....
...иначе.... одавно нисам видио лошије урађену емисију...катастрофа....држали се темe кaо на форуму
- Prpa.ba
#10 Re: MURSELOVIĆ MUHAREM vs. dodik - ATV Prijedor 16.10.2007.
bihac-x wrote:do sad mu niko nikad nije napravio što mu je naš Bošnjak pošteni iz Stranke za BiH
Steta sto njegove stranacke kolege ne krenu njegovim stopama.

-
peanuth
ne vjerujem u to. znam po sebi, kako mi je ruzno kad odem u Српску.Jednostavno nije vise ono sto je nekad bilo.Neki ruzan osjecaj me uhvati,i sve nekako kao da cekam hocel me ko udarit odnekle ili nesto mi uradit.SFSN wrote:...његове ријечи...каже човјек да му је добро у Српској....
-
lahor
Sto ga ti nasra na ovom tvom ruskom.Haj sad sve ovo prevedi da te normalan svijet razumije...SFSN wrote:Боже драги, да ли сам ја гледао ту исту емисију?....Како је све релативно с које стране границе гледаш
..... Ја колико сам видио Мурселовића су сва тројица (Додик, БОсић и Лазаревић, па и водитељ) раздерали као крмача масну врећу
.... а кад је покушао причати о историји - е онда је баш залутао, вели Мурсел Босна И ХЕРЦЕГОВИНА пала 1463. под Турке
![]()
....
- pitt
daj ba ne glumi vise. Niko ne negira logore koji su bili po federaciji a niti ih opravdava. Sramota i zalosno je to sto se tamo desavalo. Ali ni priblizno nije onome sto se desavalo u Srebrenici, Manjaci, Omarskoj itd. Zna se ko slavi ratne zlocince...... 
-
SFSN
...разумијем твој осјећај ... и ја тако имам неку тјескобу кад пролазим Федерацијом .....peanuth wrote:ne vjerujem u to. znam po sebi, kako mi je ruzno kad odem u Српску.Jednostavno nije vise ono sto je nekad bilo.Neki ruzan osjecaj me uhvati,i sve nekako kao da cekam hocel me ko udarit odnekle ili nesto mi uradit.SFSN wrote:...његове ријечи...каже човјек да му је добро у Српској....
А рекао човјек, нема разлога да лажем...ако није чак и два пута, питао га Додик у стилу:''А шта то теби фали у Српској....је ли ти добро?''....а прије тога су се порјечкали из својих ровова...нормално Мурселовић дрвље и камење, али Додик момачки узвраћа...бетоном и армираном жицом
Каже Мурсел...мислим цитира Лајчака како су политичари Српске криви за реформу , али нису сами.....каже Додик:''Ја, па шта...ето ја сам крив....стави то на три....мислим на куб...шта ћеш сад?? ''
-
SFSN
...мислиш Тихић што је на кафу примио осуђеног ратног злочинца Орића?...pitt wrote:daj ba ne glumi vise. Niko ne negira logore koji su bili po federaciji a niti ih opravdava. Sramota i zalosno je to sto se tamo desavalo. Ali ni priblizno nije onome sto se desavalo u Srebrenici, Manjaci, Omarskoj itd. Zna se ko slavi ratne zlocince......
-
SFSN
још један полуписмен??? ....па, не можемо тако у Европу...lahor wrote:Sto ga ti nasra na ovom tvom ruskom.Haj sad sve ovo prevedi da te normalan svijet razumije...SFSN wrote:Боже драги, да ли сам ја гледао ту исту емисију?....Како је све релативно с које стране границе гледаш
![]()
....
- pitt
osudjenog.....key word.SFSN wrote:...мислиш Тихић што је на кафу примио осуђеног ратног злочинца Орића?...pitt wrote:daj ba ne glumi vise. Niko ne negira logore koji su bili po federaciji a niti ih opravdava. Sramota i zalosno je to sto se tamo desavalo. Ali ni priblizno nije onome sto se desavalo u Srebrenici, Manjaci, Omarskoj itd. Zna se ko slavi ratne zlocince......
-
SFSN
...баш тако...осуђен...доказан му ратни злочин....значи злочинац са дипломом - код предсједника на аудијенцијуpitt wrote:osudjenog.....key word.SFSN wrote:...мислиш Тихић што је на кафу примио осуђеног ратног злочинца Орића?...pitt wrote:daj ba ne glumi vise. Niko ne negira logore koji su bili po federaciji a niti ih opravdava. Sramota i zalosno je to sto se tamo desavalo. Ali ni priblizno nije onome sto se desavalo u Srebrenici, Manjaci, Omarskoj itd. Zna se ko slavi ratne zlocince......
-
mostarac
pitanje administraciji makar me banirali:
DO KADA SVI MI ZAJEDNO MORAMO DA TRPIMO OVOG LIKA STO SE PREDSTAVLJA KAO "SFSN", A NIJE NISTA DRUGO NEGO SLJEDBENIK RADOVANA KARADZICA?
U nas i jeste problem sto su pojmovi anarhija i demokratija izjednaceni. Nije demokratija da svako javno kaze ono sta misli. Postoje i tu norme ponasanja i lijepog kucnog odgoja. Kad promoviras fasizam pod plastom demokratije, kao sto je to uopste u BiH rijec, onda je to znak da je drzava u anarhiji. Mislim stvarno do kad ce ovaj da ovdje bljuje i brani RS/PC i njene tekovine "narodne revolucije"
DO KADA SVI MI ZAJEDNO MORAMO DA TRPIMO OVOG LIKA STO SE PREDSTAVLJA KAO "SFSN", A NIJE NISTA DRUGO NEGO SLJEDBENIK RADOVANA KARADZICA?
U nas i jeste problem sto su pojmovi anarhija i demokratija izjednaceni. Nije demokratija da svako javno kaze ono sta misli. Postoje i tu norme ponasanja i lijepog kucnog odgoja. Kad promoviras fasizam pod plastom demokratije, kao sto je to uopste u BiH rijec, onda je to znak da je drzava u anarhiji. Mislim stvarno do kad ce ovaj da ovdje bljuje i brani RS/PC i njene tekovine "narodne revolucije"