Murate, sta bi sa Hasanom?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
joker
#1 Murate, sta bi sa Hasanom?
Eto ti Hasana, j... te on. Nije se ni vidio. Citavu utakmicu ga nigdje, drugi su bar u drugom poluvremenu dosli sebi. A on... Katastrofa...
Sergej je kralj, poslije utakmice nije mogao skoro ni govoriti koliko mu je tesko sve to palo. I kada je urgirao i insistirao kod sudije da zastiti navijace, svaka mu cast.
A onaj homic Hasan, nakon tekme dao komentar kao da je izgubljena neka nebitna utakmica.
A ti i dalje budi "pametan" i svrsavaj na sam pomen Hasanovog imena...
Sergej je kralj, poslije utakmice nije mogao skoro ni govoriti koliko mu je tesko sve to palo. I kada je urgirao i insistirao kod sudije da zastiti navijace, svaka mu cast.
A onaj homic Hasan, nakon tekme dao komentar kao da je izgubljena neka nebitna utakmica.
- Mahalac
Neko je fino rekao tamo an anamonjihovom forumu da je njihov najbolji igrac bio "Jakirevic" uz opasku ko li je taj tip? i naravno da je super sto nam je Cmasan bio zainteresovan za igru kao oni golubovi na pocetku tekme da polete.
Ja ne znam jel se Cmasan iskopo iz rupe na Hrakani...jel mu ko reko da je kraj tekme davno sviran

Ja ne znam jel se Cmasan iskopo iz rupe na Hrakani...jel mu ko reko da je kraj tekme davno sviran
Last edited by Mahalac on 14/10/2005 12:29, edited 1 time in total.
- Murat Sabanovic
#3 Re: Murate, sta bi sa Hasanom?
ti sekunde pameti da imas nebi nakon jedne ovakve utakmice niti jednog bh-igraca kritikovo....joker wrote:Eto ti Hasana, j... te on. Nije se ni vidio. Citavu utakmicu ga nigdje, drugi su bar u drugom poluvremenu dosli sebi. A on... Katastrofa...
ne mogu da shvatim neke sto kritikuju odmah sliskovica nakon poraza ...
da se je malo slegla prasina ,pa u redu ali ne odmah se pisu komentari sliskovic ne valja .... ovo ili ono .....
ali eto predlazem da tebe stavimo da zamjenis nekog od igraca....
i pusti to kritikovonje joki ,nakon onakve utakmice,ne zasluzuje je niti selektor niti jedan igrac .ali uvjek se nadje takvih kao ti pa "kamenjaju "po nasim vec razmijenim glavama....
bravo za taj komentar,nastavi s "kamenjanjem".
bolje da si danas posvetio jednu temu o nasim izranjavanim navijacima nego o hasanu ...
ali evo izgleda imamo i jednog usanovica na forumu ....
svaka cast za ovu temu joker....
-
joker
Pa bolan sto jednostavno ne priznas da si pogrijesio u pogledu Hasana. Ti si taj koji je u ekstazi pisao o Hasanu i koji je tvrdio da je on jedini koji ce nas i koji nas moze odvesti na SP. A ja sam tvrdio da je nula i kao covjek (uopste) i kao igrac (u repki).
I ovdje se ne kritikuje reprezentacija, ni igraci, ni selektor. Igraci su bili u grcu 1. poluvrijeme, u 2. poluvremenu pokazali da zele i da bi mogli, Sliskovic postavio igru kako je postavio i nesretnim golom se i to skrsilo. Ali im svaka cast, trebalo je ono izdrzati. Ipak, ovo i nije toliki neuspjeh, ima jacih koji su otpali. Veci je neuspjeh bilo nekvalifikovanje na proslo EP.
Ali je ovdje u pitanju Hasan. Nevezano za ovu jednu utakmicu, ja sam tvrdio da je jad i da ne igra za repku ni 30% onog sto daje u Bajernu i da nam kao takav i ne treba. Ali si ti taj koji je tvrdio sve suprotno ovome. Pa sta bi sa Hasanom?
Samo odgovori na pitanje, jesi li pogrijesio?
Tvrdio si da ce zabiti gol, da ce biti najbolji i da cemo ici na SP samo zahvaljujuci njemu, a da cemo svi mi koji ne svrsavamo na homica kao ti to vidjeti i da cemo se onda usutiti. Niti je dao gol, ne da nije bio najbolji nego je cak najgore igrao, tj. nije nista pokazao, a SP-eee pusti snovi.
Dakle, da li nam je potreban jedan Hasan sa onakvim svojim ponasanjem i odnosom prema repki. Trebao si gledati njegovu izjavu odmah poslije tekme, kao da prica o nekoj prijateljskoj utakmici, bez ikakvih emocija.
Znaci nevezano samo za ovu utakmicu, vec generalno govoreci j... te Hasan...
I ovdje se ne kritikuje reprezentacija, ni igraci, ni selektor. Igraci su bili u grcu 1. poluvrijeme, u 2. poluvremenu pokazali da zele i da bi mogli, Sliskovic postavio igru kako je postavio i nesretnim golom se i to skrsilo. Ali im svaka cast, trebalo je ono izdrzati. Ipak, ovo i nije toliki neuspjeh, ima jacih koji su otpali. Veci je neuspjeh bilo nekvalifikovanje na proslo EP.
Ali je ovdje u pitanju Hasan. Nevezano za ovu jednu utakmicu, ja sam tvrdio da je jad i da ne igra za repku ni 30% onog sto daje u Bajernu i da nam kao takav i ne treba. Ali si ti taj koji je tvrdio sve suprotno ovome. Pa sta bi sa Hasanom?
Samo odgovori na pitanje, jesi li pogrijesio?
Tvrdio si da ce zabiti gol, da ce biti najbolji i da cemo ici na SP samo zahvaljujuci njemu, a da cemo svi mi koji ne svrsavamo na homica kao ti to vidjeti i da cemo se onda usutiti. Niti je dao gol, ne da nije bio najbolji nego je cak najgore igrao, tj. nije nista pokazao, a SP-eee pusti snovi.
Dakle, da li nam je potreban jedan Hasan sa onakvim svojim ponasanjem i odnosom prema repki. Trebao si gledati njegovu izjavu odmah poslije tekme, kao da prica o nekoj prijateljskoj utakmici, bez ikakvih emocija.
Znaci nevezano samo za ovu utakmicu, vec generalno govoreci j... te Hasan...
- Murat Sabanovic
nasmiavas me jole i ko te ........
pozdrav
pozdrav
- Chopper_Horrace
Joker, skroz si pravu..
Hasan se meni gadi od dana kada je tek zaigrao za nasu repku!
Sminkercic pravi, stedi i sebe i svoje nogice, da bi mogao za svoj Bayern igrati..Evo, ja se mogu sad opkladiti da mu je krivo sto ne igra za "svoju" Njemacku..
Dalje-sjeca li se iko na ovom forumu onog detalja kada ga je Sliskovic, u jednoj tekmi izveo u 60. minuti, i,kad je on nesto njemu protestovao i poslije toga skinuo dres BiH, bacio ga, i otisao u svlacionicu..
Bravo Hasane, tako se voli dres svoje zemlje...
Hasan se meni gadi od dana kada je tek zaigrao za nasu repku!
Sminkercic pravi, stedi i sebe i svoje nogice, da bi mogao za svoj Bayern igrati..Evo, ja se mogu sad opkladiti da mu je krivo sto ne igra za "svoju" Njemacku..
Dalje-sjeca li se iko na ovom forumu onog detalja kada ga je Sliskovic, u jednoj tekmi izveo u 60. minuti, i,kad je on nesto njemu protestovao i poslije toga skinuo dres BiH, bacio ga, i otisao u svlacionicu..
-
zzzzz
Upitno je znanje o fudbalu onog ko je mogao otvoriti ovakvu temu.
Nema svrhe ulaziti u diskusiju ukoliko kriticari Hasana makar ne mogu postaviti formaciju kojom smo igrali u Beogradu, jer da su to u stanju ne bi se pitali zasto se Hasan nije vidio na terenu
.................................Hasagic...............................
...............................Barbarez...............................
Berberovic.......Spahic.........Milenkovic...........Music
.............Jakirovic.........Grlic.........Bajramovic........
...........................................................................
...................................................Salihamidzic......
...................................Bolic.................................
Na pogresnu ste se adresu obratili, mislim da je Sliskovic tacna adresa
Nema svrhe ulaziti u diskusiju ukoliko kriticari Hasana makar ne mogu postaviti formaciju kojom smo igrali u Beogradu, jer da su to u stanju ne bi se pitali zasto se Hasan nije vidio na terenu
.................................Hasagic...............................
...............................Barbarez...............................
Berberovic.......Spahic.........Milenkovic...........Music
.............Jakirovic.........Grlic.........Bajramovic........
...................................................Salihamidzic......
...................................Bolic.................................
Na pogresnu ste se adresu obratili, mislim da je Sliskovic tacna adresa
- max_power
da ga nisi zamjenio sa BaljicemChopper_Horrace wrote: Dalje-sjeca li se iko na ovom forumu onog detalja kada ga je Sliskovic, u jednoj tekmi izveo u 60. minuti, i,kad je on nesto njemu protestovao i poslije toga skinuo dres BiH, bacio ga, i otisao u svlacionicu..
Ne sjecam se da je Salihamizic ikad napravio nesto slicno
-
joker
Mislim da je Hasan bacio dres, a ne Baljic...
A o upitnom fudbalskom znanju postavljaca teme ne bih. Ali ako se zzzzz vrati ma Muratove postove od ranije (1-2 sedmice prije tekme) vidjece da je Murat Hasana dizao u zvijezde, kao Hasan ce nas odvesti i kao samo zahvaljujuci njemu ce to biti. Pa Hasan podbacio.
Zato tema i jeste ovako nazvana. A Hasan je istu poziciju i ranije znao igrati i to odlicno. Ali supak je supak. Samo Barbarez odigra max ono sto mu daju da igra, a nisu mu jos samo dali da brani...
Murate, hrabar si na rijecima pravo. I pametan, i pametan...
A o upitnom fudbalskom znanju postavljaca teme ne bih. Ali ako se zzzzz vrati ma Muratove postove od ranije (1-2 sedmice prije tekme) vidjece da je Murat Hasana dizao u zvijezde, kao Hasan ce nas odvesti i kao samo zahvaljujuci njemu ce to biti. Pa Hasan podbacio.
Zato tema i jeste ovako nazvana. A Hasan je istu poziciju i ranije znao igrati i to odlicno. Ali supak je supak. Samo Barbarez odigra max ono sto mu daju da igra, a nisu mu jos samo dali da brani...
- Murat Sabanovic
usanovicu ,smiri malo hormone.joker wrote:Mislim da je Hasan bacio dres, a ne Baljic...
da si gledo utakmicu sta se desavalo nebi tako piso,uske