Pisite ako imate kakvih saznanja o ovoj licitaciji koja slijedi za par dana
MUPova licitacija prodaje vozila?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
dgL_
#1 MUPova licitacija prodaje vozila?
Imal ko u planu zgrabit sebi golfa peticu za male pare
presle navodno po nekih 400 hiljada, mada gledam ima recimo Golf 6 prijedjenih kilometara oko 70 hiljada a pise "neispravno" sva vozila su oznacena sa neispravno... E sad dal su u voznom stanju ili ne je pitanje...
- amar1994
#2 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?
Jesi li ikad bio na toj licitaciji , ja jesam sa drugom jednom
-
dgL_
#3 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?
Ma nisam bio, al bice garant svercera more...amar1994 wrote:![]()
![]()
Jesi li ikad bio na toj licitaciji , ja jesam sa drugom jednom, ne daj Boze nikom ona auta jadna
Zanima me sta podrazumjeva ovo neispravno? Jel su ta auta u voznom stanji ili su totalno havarija pa je potrebno vecih ulaganja da bi se opste tehnicki pustili na ulicu?
-
tempuser
#4 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?
Tehnicki neispravan, ovjes, motor, mjenjac, kocnice, skinuti dijelovi za opravak drugih auta, pa sta te od toga zapadne. nesto pali (ako ima bateriju), nesto je pokretno, nesto nije.dgL_ wrote:Ma nisam bio, al bice garant svercera more...amar1994 wrote:![]()
![]()
Jesi li ikad bio na toj licitaciji , ja jesam sa drugom jednom, ne daj Boze nikom ona auta jadna
Zanima me sta podrazumjeva ovo neispravno? Jel su ta auta u voznom stanji ili su totalno havarija pa je potrebno vecih ulaganja da bi se opste tehnicki pustili na ulicu?
-
dgL_
#5 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?
Znaci rijec je o takvom odronu... Vjerovatno mozes i po pocetnoj znati... Ima petica od 800 KM i od 1800...tempuser wrote:Tehnicki neispravan, ovjes, motor, mjenjac, kocnice, skinuti dijelovi za opravak drugih auta, pa sta te od toga zapadne. nesto pali (ako ima bateriju), nesto je pokretno, nesto nije.dgL_ wrote:Ma nisam bio, al bice garant svercera more...amar1994 wrote:![]()
![]()
Sumnjam da se ista dole moze probrati da valja jeftino...
- amar1994
-
promaha
#7 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?
jedina dobra stvar citave ove prodaje je sto su objavili brojeve sasija pa to negdje arhivirati i ako ko bude kupovao polovnog golfa nek uporedi broj sasije sa onim sa spiska 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?
za 10-15 dana golf 6 200 000 kilometara
bez ulaganja
novo
bez ulaganja
novo
- O'zone
- Globalni moderator
#9 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?
Doš'o čojk i kupio sve
http://avaz.ba/lokalne-vijesti/sarajevo ... 600-maraka
dok se vi dogovrite ih!
http://avaz.ba/lokalne-vijesti/sarajevo ... 600-maraka
dok se vi dogovrite ih!
-
radostan dan
#10 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?
eto ih na pik-u za mjesec dana, kitovani i ispolirani, sa presvučenim volanom i novom kožicom mjenjača.
ko bude imao sreće, odabraće onaj bibi kome je i dubinsko odrađeno...
-
tempuser
#11 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?
To ce biti malo teze za kamuflazu, itisoni poderani, a od prednjih sjedala nije ostalo nista, i spuzva je potrosena, ostala samo metalna konstrukcija
-
dgL_
#12 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?
Ima tu malo vise posla... Kad je na 95% iskakao airbag... I vozacev i suvozacev.. Valja tablu presvlacit... To je ipak malo veci posao... I mislim da se onakva auta tesko mogu prepakovat... Sta ce on snjima uradit i kako ce izvuc svoju lovu ne znam zaistaradostan dan wrote:eto ih na pik-u za mjesec dana, kitovani i ispolirani, sa presvučenim volanom i novom kožicom mjenjača.
- amar1994
#13 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?
kakvo presvlacenje , ide druga tabla
misli da je cak jeftinije nac i stavit drugu tablu nego presvuc
misli da je cak jeftinije nac i stavit drugu tablu nego presvuc
-
tempuser
#14 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?
Nisu tu airbagovi iskakali toliko, ali je sve ostalo unisteno, izbuseno, izlizano i poderanodgL_ wrote:Ima tu malo vise posla... Kad je na 95% iskakao airbag... I vozacev i suvozacev.. Valja tablu presvlacit... To je ipak malo veci posao... I mislim da se onakva auta tesko mogu prepakovat... Sta ce on snjima uradit i kako ce izvuc svoju lovu ne znam zaistaradostan dan wrote:eto ih na pik-u za mjesec dana, kitovani i ispolirani, sa presvučenim volanom i novom kožicom mjenjača.
- supercali
#15 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?
Ipak mislom da ce oni u dijelovima otici i tu je veca zarada nego da ih sredjuje i prodaje kao auta kompletna
-
Throttle
#16 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?
Ako su sve golfovi, otici ce to dok si rek'o keks
Pa u Zenici su se vozale cetvorke golfovi, sa licitacije, vidis na vratima da su bila obiljezja policije, vidi se jasno razlika u farbi kad su skinute naljepnice... al pajdo gazi SDIja ko da sutra ne postoji
Pa u Zenici su se vozale cetvorke golfovi, sa licitacije, vidis na vratima da su bila obiljezja policije, vidi se jasno razlika u farbi kad su skinute naljepnice... al pajdo gazi SDIja ko da sutra ne postoji