MUPova licitacija prodaje vozila?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
dgL_

#1 MUPova licitacija prodaje vozila?

Post by dgL_ »

Imal ko u planu zgrabit sebi golfa peticu za male pare :) presle navodno po nekih 400 hiljada, mada gledam ima recimo Golf 6 prijedjenih kilometara oko 70 hiljada a pise "neispravno" sva vozila su oznacena sa neispravno... E sad dal su u voznom stanju ili ne je pitanje...

Pisite ako imate kakvih saznanja o ovoj licitaciji koja slijedi za par dana
amar1994

#2 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?

Post by amar1994 »

:lol: :lol:

Jesi li ikad bio na toj licitaciji , ja jesam sa drugom jednom :lol: , ne daj Boze nikom ona auta jadna :run:
dgL_

#3 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?

Post by dgL_ »

amar1994 wrote::lol: :lol:

Jesi li ikad bio na toj licitaciji , ja jesam sa drugom jednom :lol: , ne daj Boze nikom ona auta jadna :run:
Ma nisam bio, al bice garant svercera more...

Zanima me sta podrazumjeva ovo neispravno? Jel su ta auta u voznom stanji ili su totalno havarija pa je potrebno vecih ulaganja da bi se opste tehnicki pustili na ulicu?
tempuser

#4 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?

Post by tempuser »

dgL_ wrote:

Zanima me sta podrazumjeva ovo neispravno? Jel su ta auta u voznom stanji ili su totalno havarija pa je potrebno vecih ulaganja da bi se opste tehnicki pustili na ulicu?
Tehnicki neispravan, ovjes, motor, mjenjac, kocnice, skinuti dijelovi za opravak drugih auta, pa sta te od toga zapadne. nesto pali (ako ima bateriju), nesto je pokretno, nesto nije.
dgL_

#5 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?

Post by dgL_ »

tempuser wrote:
dgL_ wrote:

Tehnicki neispravan, ovjes, motor, mjenjac, kocnice, skinuti dijelovi za opravak drugih auta, pa sta te od toga zapadne. nesto pali (ako ima bateriju), nesto je pokretno, nesto nije.
Znaci rijec je o takvom odronu... Vjerovatno mozes i po pocetnoj znati... Ima petica od 800 KM i od 1800...

Sumnjam da se ista dole moze probrati da valja jeftino...
amar1994

#6 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?

Post by amar1994 »

:lol: :lol: :lol:
promaha

#7 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?

Post by promaha »

jedina dobra stvar citave ove prodaje je sto su objavili brojeve sasija pa to negdje arhivirati i ako ko bude kupovao polovnog golfa nek uporedi broj sasije sa onim sa spiska :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#8 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?

Post by Truba »

za 10-15 dana golf 6 200 000 kilometara
bez ulaganja :D
novo
O'zone
Globalni moderator

#9 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?

Post by O'zone »

Doš'o čojk i kupio sve

http://avaz.ba/lokalne-vijesti/sarajevo ... 600-maraka

dok se vi dogovrite ih!
radostan dan

#10 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?

Post by radostan dan »

eto ih na pik-u za mjesec dana, kitovani i ispolirani, sa presvučenim volanom i novom kožicom mjenjača.
ko bude imao sreće, odabraće onaj bibi kome je i dubinsko odrađeno...
tempuser

#11 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?

Post by tempuser »

To ce biti malo teze za kamuflazu, itisoni poderani, a od prednjih sjedala nije ostalo nista, i spuzva je potrosena, ostala samo metalna konstrukcija
dgL_

#12 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?

Post by dgL_ »

radostan dan wrote:eto ih na pik-u za mjesec dana, kitovani i ispolirani, sa presvučenim volanom i novom kožicom mjenjača.
Ima tu malo vise posla... Kad je na 95% iskakao airbag... I vozacev i suvozacev.. Valja tablu presvlacit... To je ipak malo veci posao... I mislim da se onakva auta tesko mogu prepakovat... Sta ce on snjima uradit i kako ce izvuc svoju lovu ne znam zaista
amar1994

#13 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?

Post by amar1994 »

kakvo presvlacenje , ide druga tabla :D

misli da je cak jeftinije nac i stavit drugu tablu nego presvuc :D
tempuser

#14 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?

Post by tempuser »

dgL_ wrote:
radostan dan wrote:eto ih na pik-u za mjesec dana, kitovani i ispolirani, sa presvučenim volanom i novom kožicom mjenjača.
Ima tu malo vise posla... Kad je na 95% iskakao airbag... I vozacev i suvozacev.. Valja tablu presvlacit... To je ipak malo veci posao... I mislim da se onakva auta tesko mogu prepakovat... Sta ce on snjima uradit i kako ce izvuc svoju lovu ne znam zaista
Nisu tu airbagovi iskakali toliko, ali je sve ostalo unisteno, izbuseno, izlizano i poderano
supercali

#15 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?

Post by supercali »

Ipak mislom da ce oni u dijelovima otici i tu je veca zarada nego da ih sredjuje i prodaje kao auta kompletna
Throttle

#16 Re: MUPova licitacija prodaje vozila?

Post by Throttle »

Ako su sve golfovi, otici ce to dok si rek'o keks :lol:
Pa u Zenici su se vozale cetvorke golfovi, sa licitacije, vidis na vratima da su bila obiljezja policije, vidi se jasno razlika u farbi kad su skinute naljepnice... al pajdo gazi SDIja ko da sutra ne postoji :lol:
Post Reply