Dnevni odmor je odmor izmedu dva uzastopna radna dana. i samo može biti između dva uzastopna radna dana. Ako je pisalo da je dnevni odmor, kao što jeste onda je 12 sati,iKE wrote:18. dnevni odmor između dva uzastopna radna dana? 12 SATI
20. žalba na odluku o javnom okupljanju? U ROKU OD 48 SATI
29. prekršajni postupak prema maloljetniku se pokreće? ZAHTJEVOM ZA POKRETANJE PREKRŠAJNOG POSTUPKA
32. šta ne spada u mjere izrečene kao poljedica odgovornosti? oduzimanje imovinske koristi, naknada štete, UVJETNA OSUDA, kazneni poeni - ZA OVO PITANJE NISAM SIGURAN KAO NI OSTALI
-----------------------------------------------------------------------------------------------
18. pitanje je glasilo posle dva uzastopna radna dana i odgovor je 48 i ja sam pogrijesio misleci da je izmedju (radi se 12-24 12-48)
20. zalba -24 sata
29. prekrsajni postupak protiv maloljetnika se NE MOZE pokrenuti
32. Pitanje je glasilo : sta ne spada u mjere izrecene kao posljedica prekrsajne odgovornosti? a ponudjeno je bilo a)novcana kazna, b) naknada materijalne stete , c) uvjetna osuda , d)kazneni poeni
odgovor je bio B naknada materijalne stete ne spada u mjere izrecene kao posljedica prekrsaja bilo kojeg
A za ove sankcije, Zakon o prekršajima Član 10. tačka(2) Sljedeće mjere mogu biti izrečene kao posljedica odgovornosti za počinjeni prekršaj:
a)oduzimanje imovinske koristi;
b)obaveza naknade štete;
c)kazneni poeni i
d)lišenje slobode radi naplate novčane kazne.
i mislim da nije pisalo Novčana kazna, nego ovo pod a) oduzimanje imovinske korsiti, tako da je odgovor c Uvjetna osuda jer ono spada pod Sankcijama koje su izrečene odgovornoj osobi za počinjeni prekršaj