MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Moderator: anex
-
dachox
#2401 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
ovo je sigurno jedan od najregularnijih konkursa u nasoj drzavi od rata pa do danas, ne samo sto sam primljen hladno, bez ikakve stele, vec i sto znam bar 20 momaka koji su također bez ikakve stele primljeni.. za ove ostale necu da tvrdim jer ne znam, ali znam da ne znam ni za jedan slucaj stele, niti sam vidio da je nekome neko pomogao, dodao/oduzeo bodove, vi sto pricate o tim stelama i sl da se ne moze bez stele, vjerujte mi da sma i ja tako mislio, dok nisam primljen.. lijecite komplekse negdje drugo
ucite i trenirajte za neki drugi konkurs 
- marshall_bug
#2402 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Naravno da ima ljudi koji su primljeni bez stele, pa zamisli sta bi bilo da svih 150 policajaca bude primljeno preko stele na sta bi to licilo, moraju primiti i nekoga sposobnog.dachox wrote:ovo je sigurno jedan od najregularnijih konkursa u nasoj drzavi od rata pa do danas, ne samo sto sam primljen hladno, bez ikakve stele, vec i sto znam bar 20 momaka koji su također bez ikakve stele primljeni.. za ove ostale necu da tvrdim jer ne znam, ali znam da ne znam ni za jedan slucaj stele, niti sam vidio da je nekome neko pomogao, dodao/oduzeo bodove, vi sto pricate o tim stelama i sl da se ne moze bez stele, vjerujte mi da sma i ja tako mislio, dok nisam primljen.. lijecite komplekse negdje drugoucite i trenirajte za neki drugi konkurs
Ja znam par ljudi koji nisu primljeni a imali su stelu, ocigledno im nije bila dovoljno jaka.
Mislim da je omjer primljenih sa stelom i bez stele 50 : 50 tako da i nije tako strasno kao sto neki ovdje pokusavaju da prikazu, ako uzmemo u obzir kakva nam je drzava ovo je cak i podnosljivo
-
dachox
#2403 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
govorite argumentovano, ako imate kakve dokaze za stelu, a ne lupati tek tako "eto ima stele"marshall_bug wrote:Naravno da ima ljudi koji su primljeni bez stele, pa zamisli sta bi bilo da svih 150 policajaca bude primljeno preko stele na sta bi to licilo, moraju primiti i nekoga sposobnog.dachox wrote:ovo je sigurno jedan od najregularnijih konkursa u nasoj drzavi od rata pa do danas, ne samo sto sam primljen hladno, bez ikakve stele, vec i sto znam bar 20 momaka koji su također bez ikakve stele primljeni.. za ove ostale necu da tvrdim jer ne znam, ali znam da ne znam ni za jedan slucaj stele, niti sam vidio da je nekome neko pomogao, dodao/oduzeo bodove, vi sto pricate o tim stelama i sl da se ne moze bez stele, vjerujte mi da sma i ja tako mislio, dok nisam primljen.. lijecite komplekse negdje drugoucite i trenirajte za neki drugi konkurs
Ja znam par ljudi koji nisu primljeni a imali su stelu, ocigledno im nije bila dovoljno jaka.
Mislim da je omjer primljenih sa stelom i bez stele 50 : 50 tako da i nije tako strasno kao sto neki ovdje pokusavaju da prikazu, ako uzmemo u obzir kakva nam je drzava ovo je cak i podnosljivo
uostalom svi koj isu mi rekl ida su imali strasne stele, su ispod 150.-og mjesta
- marshall_bug
#2404 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Eto bas cu ja tebi otkrit ko je kome steladachox wrote: govorite argumentovano, ako imate kakve dokaze za stelu, a ne lupati tek tako "eto ima stele"niko od vas nije vidio niakvu stelu, pomaganje, a svi tvrdite da je ima... cudno ...
uostalom svi koj isu mi rekl ida su imali strasne stele, su ispod 150.-og mjesta
Ja ti kazem ono sto znam, a znam ljudi sa stelom koji nisu primljeni i znam tacno imenom ko je pokusao da urgira za njih.
Ti meni ne moras vjerovati a ne moram isto tako ni ja tebi da si primljen uopste ili da si primljen bez stele.
From Tapatalk4 Beta
-
dachox
#2405 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
cuj stela mu bio a nije primljen, kakva je to stela.. ne pricam o tim ljudima, i to nije stela to je lazno obecanje.. ja govorim da pricate da su ljudi PRIMANI preko stele.. takve slucajeve navedi ako znas, ako ne znas, nemoj ni pricati da ima takvih..najlakse je izmisljotine iznositimarshall_bug wrote:Eto bas cu ja tebi otkrit ko je kome steladachox wrote: govorite argumentovano, ako imate kakve dokaze za stelu, a ne lupati tek tako "eto ima stele"niko od vas nije vidio niakvu stelu, pomaganje, a svi tvrdite da je ima... cudno ...
Ja ti kazem ono sto znam, a znam ljudi sa stelom koji nisu primljeni i znam tacno imenom ko je pokusao da urgira za njih.
Ti meni ne moras vjerovati a ne moram isto tako ni ja tebi da si primljen uopste ili da si primljen bez stele.
From Tapatalk4 Beta
- marshall_bug
#2406 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
A tvoj zakljucak je da ima ljudi koji su imali stelu ali nisu primljeni, a nema ni jedan koji je imao stelu a da je primljendachox wrote: cuj stela mu bio a nije primljen, kakva je to stela.. ne pricam o tim ljudima, i to nije stela to je lazno obecanje.. ja govorim da pricate da su ljudi PRIMANI preko stele.. takve slucajeve navedi ako znas, ako ne znas, nemoj ni pricati da ima takvih..najlakse je izmisljotine iznositi
Jesi li siguran da nisi imao stelu bar za pismeni dio testa?
-
billy18
#2407 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Kada se moze ocekivati konacna lista za policajce i hocel biti tu kakvih izmjena u odnosu na ovaj spisak,jer kako sam vidio ovi za inspektore su cekali puna 2 mjeseca na konacnu listu... sto je previse previse je 
-
1990
#2408 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
nije previse, ne mozes zakasniti na obuku u desetom mjesecubilly18 wrote:Kada se moze ocekivati konacna lista za policajce i hocel biti tu kakvih izmjena u odnosu na ovaj spisak,jer kako sam vidio ovi za inspektore su cekali puna 2 mjeseca na konacnu listu... sto je previse previse je
-
dachox
#2409 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
pokusavam ti objasniti da je nemoguce imati stelu a ne biti primljen, to onda nije stela, zna se sta je stela, imas nekog nasteli ti, i ubaci te.. ako te ne ubaci to nije stela, to je lazno obecanje, prevara davanje lazne nade.. zato i nisi prosao, ne raspoznajes osnovne pojmovemarshall_bug wrote:A tvoj zakljucak je da ima ljudi koji su imali stelu ali nisu primljeni, a nema ni jedan koji je imao stelu a da je primljendachox wrote: cuj stela mu bio a nije primljen, kakva je to stela.. ne pricam o tim ljudima, i to nije stela to je lazno obecanje.. ja govorim da pricate da su ljudi PRIMANI preko stele.. takve slucajeve navedi ako znas, ako ne znas, nemoj ni pricati da ima takvih..najlakse je izmisljotine iznositi![]()
Jesi li siguran da nisi imao stelu bar za pismeni dio testa?
- marshall_bug
#2410 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Moguce je ganjati stelu i imati ljude koji ti pokusavaju nasteliti pa da ne uspiju iako su to poprilicno mocni ljudi, ocigledno da su imali nekog vaznijeg kome su nastelili pa nisu mogli svima.dachox wrote: pokusavam ti objasniti da je nemoguce imati stelu a ne biti primljen, to onda nije stela, zna se sta je stela, imas nekog nasteli ti, i ubaci te.. ako te ne ubaci to nije stela, to je lazno obecanje, prevara davanje lazne nade.. zato i nisi prosao, ne raspoznajes osnovne pojmoveja ne kazem da nije bilo stela, samo kazem da nisam ni vidio , ni cuo nijedan primjer, kao ni ti, ali ti dajes sebi za pravo da govoris da je 50% momaka priljeno preko stele, ako je 50 % onda reci odakle ti to, koji su to momci, a ne da lupetas onako, jer ti je krivo sto nisi ti, pa svoj neuspjeh pravdas nekim stelama.. i ne, nazalost tvoju, nisam imao stelu
to mi vraca vjeru u ovo drustvo da je nesto moguce i bez stele
Ja tebi kazem da si budala ako vjerujes da od 150 policajaca bar 70 nije primljeno uz stelu, uslov im je bio da zadovolje minimume na testiranju.
Nije moja struka niti mi trebaju ovakvi konkursi
From Tapatalk4 Beta
-
caffeinefreak
#2411 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Koji klinac onda trolas hebale te stele...
Ti eto znas da se primilo 70 sa stelama i toliko bez, a ocima nisi vidio ni konkursa ni procedure ni nicega..i u sve si upucen..sto nemogu takvih "ne bi ja na drzavne jasle" supljih prica..kao da niko nigdje nista ne radi samo privatnici..
Ti eto znas da se primilo 70 sa stelama i toliko bez, a ocima nisi vidio ni konkursa ni procedure ni nicega..i u sve si upucen..sto nemogu takvih "ne bi ja na drzavne jasle" supljih prica..kao da niko nigdje nista ne radi samo privatnici..
- marshall_bug
#2412 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
A ti eto znas da u drzavi gdje je stela svakodnevnica nije primljeno bar 70 preko stele?caffeinefreak wrote:Koji klinac onda trolas hebale te stele...![]()
Naravno da treba ljudi u drzavnim sluzbama, al hvala bogu ja nisam jedan od tih
From Tapatalk4 Beta
-
caffeinefreak
#2413 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Ne, ja znam da se ne petljam i palamudim tamo gdje nemam sta traziti i sta me ne zanima. U tome je poenta mog posta.
Uostalom nebitno, ok, sve si upravu!
- marshall_bug
#2414 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Kako me nece zanimati policija vlastite drzave i nacin na koji se zaposljava drzavnim sluzbama odnosno kakve osobe primaju u nasu policijucaffeinefreak wrote:Ne, ja znam da se ne petljam i palamudim tamo gdje nemam sta traziti i sta me ne zanima. U tome je poenta mog posta.
From Tapatalk4 Beta
-
nekoizmahale
#2415 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Momci i djevojke,nemojmo biti zavidni i ljuti,pozelimo srecu svima koji su prosli i koji ce uskoro na akademiju ako Bog da,postoje naznake i informacije da je u septembru sljedeci konkurs,to sam saznao od pouzdanih ljudi,jer dosta se policajaca sad penzioniše!zato skupite skripte i priprmajte se,mada je i meni krivo bilo sto nisam primljen,ali od ljutnje nemamo nista zivot ide dalje,glavu gore i zagrijmo stolice,jer septembar je blizu
-
KOS-ninja
#2416 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Ako ima zainteresovanih za kolektivnu tužbu kontra mup-a, a vezano za konkurs za mlađe inspektore i nepravilnosti koje su se dešavale, može me kontaktirati na pp.
-
KOS-ninja
#2417 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Ako ima zainteresovanih za kolektivnu tužbu kontra mup-a, a vezano za konkurs za mlađe inspektore i nepravilnosti koje su se dešavale, može me kontaktirati na pp.
-
MUP_KS
#2418 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Bravo za komentar ko god da si,a brate Pećanac je na Tv-u govorio na TVSA da če biti konurs u septebmru slušao sam to,al ajd mu ga znaj opet!!!
-
nekoizmahale
#2419 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Cuo sam i ja da je Pecanac to izjavio,kod nas se nikad ne zna,ali nadati se treba...covjek bez nade,nije covjekmona umire posljednja,tako da svima preporucujemo iskreno glavu gore,bilo sta je bilo i proslo je,neka je sljedecim polaznicima akademije sretno,a mi cemo se potruditi da krenemo za njima,septembar kuca na vrata;)
i ja sam bio duboko razocaran,ali bas,nisam mogao da spavam,ali na kraju to te ubija,misli tvoje...ali idemo naprijed,nema zaljenja,psovanja,ljutnje,policajci se penzionisu,nedostaje policije opcenito tako da to vam je dovoljna motivacija;)
i ja sam bio duboko razocaran,ali bas,nisam mogao da spavam,ali na kraju to te ubija,misli tvoje...ali idemo naprijed,nema zaljenja,psovanja,ljutnje,policajci se penzionisu,nedostaje policije opcenito tako da to vam je dovoljna motivacija;)
- bosanceros_
#2420 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
HAHAHAHA Pazi ovih licemera koji su primljeni pa sad likuju da su bez stele upali "mojne ba toga" nismo deca ovde svi smo odrasli,bar se nadam da je tako
,a bajkice pricajte nekom drugom , jer ipak je to samo nasa lepa i draga
u kojoj ni na "JAVNI WC" neces uci ako nemas nekog da te "nasteli" a kamoli policiju....
Ja sam svestan da nesmijete reci da ste imali stelu jer ce taj neki "glavonja" u sluzbi bit ugrozen,ali ljudi moji primljeni ste razligu sa foruma
...Tvoj babuka je ostvario zivotni cilj utrpao je sincinu(koji obicno na sve lici samo ne na sincinu) u policiju i sad se moze "kurcit" po komsiluku da mu sin pocinje da zasniva neku vrstu radnog odnosa u policiji,ali najgore od svega je sto ce to jednoga dana sve prestati da vredi raznorazne stele i stelice i kad ce se poceti vrednovati ljudi po kvaliteti a ne po podobnosti,a VI do tada samo nastavite da "lizete" dupe onom glavonji koji vas je tamo utrpao
jer i njemu vreme odkucava
..
A vi ostali ljudi moji koji govorite sad ce novi konkurs nemoj da upadate u dalje zablude opet uljecu ljudi sa stelama okanite se toga i nadjite si "normalan posao",jer zamislite da Vi normalna osoba budete primljeni i da morate da radite sa "ovim klocovima" koje je babuka ugurao tu hmmmmm.........?Hvala lepa ja necu !!
Ja sam svestan da nesmijete reci da ste imali stelu jer ce taj neki "glavonja" u sluzbi bit ugrozen,ali ljudi moji primljeni ste razligu sa foruma
A vi ostali ljudi moji koji govorite sad ce novi konkurs nemoj da upadate u dalje zablude opet uljecu ljudi sa stelama okanite se toga i nadjite si "normalan posao",jer zamislite da Vi normalna osoba budete primljeni i da morate da radite sa "ovim klocovima" koje je babuka ugurao tu hmmmmm.........?Hvala lepa ja necu !!
-
m8dugacijev
#2421 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Cijeli konkurs je nasteljen... da nisu pustali evo recimo na fizickom dijelu testiranja da svi prodju, ne bi mogli kile... bez stela... Sto neko pokusava ljude koji su sposobni da pravi budalom, e pa ne moze, jebite mater svi redom, nesposobni za zivot ali eto oni ce raditi i primati platu od poreza drugih ljudi... neka je njih neko ubacio pa su sad oni jebeni, pricaju okolo da su sposobni...
-
caffeinefreak
#2422 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Evo ja nisam primljen ali znam nekoliko momaka koji su maximalno spremni i primljeni su, kako, ne znam, ne zanima me, ali po meni zasluzeno, i ne mozes govoriti da su svi isti, za mene si ti nesposoban i placipizda koja se po forumu zali a kad je trebalo pokazati znanje onda beeepm8dugacijev wrote:Cijeli konkurs je nasteljen... da nisu pustali evo recimo na fizickom dijelu testiranja da svi prodju, ne bi mogli kile... bez stela... Sto neko pokusava ljude koji su sposobni da pravi budalom, e pa ne moze, jebite mater svi redom, nesposobni za zivot ali eto oni ce raditi i primati platu od poreza drugih ljudi... neka je njih neko ubacio pa su sad oni jebeni, pricaju okolo da su sposobni...
- defeated
#2423 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Prijavi se u RS na konkurs, tamo ce ti ekavica dati 10% na bodovebosanceros_ wrote:HAHAHAHA Pazi ovih licemera koji su primljeni pa sad likuju da su bez stele upali "mojne ba toga" nismo deca ovde svi smo odrasli,bar se nadam da je tako![]()
,a bajkice pricajte nekom drugom , jer ipak je to samo nasa lepa i draga
![]()
u kojoj ni na "JAVNI WC" neces uci ako nemas nekog da te "nasteli" a kamoli policiju....
Ja sam svestan da nesmijete reci da ste imali stelu jer ce taj neki "glavonja" u sluzbi bit ugrozen,ali ljudi moji primljeni ste razligu sa foruma![]()
...Tvoj babuka je ostvario zivotni cilj utrpao je sincinu(koji obicno na sve lici samo ne na sincinu) u policiju i sad se moze "kurcit" po komsiluku da mu sin pocinje da zasniva neku vrstu radnog odnosa u policiji,ali najgore od svega je sto ce to jednoga dana sve prestati da vredi raznorazne stele i stelice i kad ce se poceti vrednovati ljudi po kvaliteti a ne po podobnosti,a VI do tada samo nastavite da "lizete" dupe onom glavonji koji vas je tamo utrpao
![]()
jer i njemu vreme odkucava
![]()
..
-
ja-sa
#2424 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Sta za tebe znaci biti sposoban?m8dugacijev wrote:Cijeli konkurs je nasteljen... da nisu pustali evo recimo na fizickom dijelu testiranja da svi prodju, ne bi mogli kile... bez stela... Sto neko pokusava ljude koji su sposobni da pravi budalom, e pa ne moze, jebite mater svi redom, nesposobni za zivot ali eto oni ce raditi i primati platu od poreza drugih ljudi... neka je njih neko ubacio pa su sad oni jebeni, pricaju okolo da su sposobni...
-
billy18
#2425 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Ljudi jel ko slao zalbe za konkurs za policajce,sutra je zadnji dan...