MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Moderator: anex
-
elda
#1151 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Jel se rade uski sklekovi il ???
-
hopeandfate
#1152 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Ko dobro trci, trci i po kisi i vjetru i svim ostalim uslovima...
Cula sam da su se juce zalili na kisu i to momci koji su trcali skoro 18sec.
Smjesno!
Cula sam da su se juce zalili na kisu i to momci koji su trcali skoro 18sec.
Smjesno!
-
KARAGA
#1153 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Nemoj te tako nije isto trcati po mokrom i kisi i vjetru naspram suhe podloge,treba biti realan i iskren!!!
a sklekove radis u sirini ramena do poda!!!
a sklekove radis u sirini ramena do poda!!!
-
Neka ne bude gore
#1154 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Hvala za pohvale, a valjda bude srece drugi put, uglavnom mislim da nije bilo puno kandidata koji su imali preko 50.. a neki otpali kao ja, pa ima nade ya vas druge...kontrolor wrote:To je odlicno odradjen test , svaka castNeka ne bude gore wrote:ne to je ukupno... 44 test i 7 esej... ma nije bilo sudjeno...a to mi je najslabija disciplina, za nepovjerovati jer imam 181 cm i bar mi je korak dugkontrolor wrote:@''neka ne bude gore''
Imala si dobro odradjen rad, jel to 51 bod bez eseja ili .... ?? koliko si iz eseja dobila bodova ? Steta sto nisi istrcala vjerovatno bi po broju bodova bila mozda u vrhu..Jel zna jos neko svoje bodove da vidimo ''odokativno'' koji je maximum koji ce biti zastupljen na listama ?
pozzUsavrsi tu disciplinu i na sledeci konkurs trebala bi proci i naravno pravilan izbor patika dosta znaci
![]()
A gdje li sam ja sa svojim rezultatimakoliko li vas ima sa bodovima preko 50
izgleda da sam bezveze i trcao danas
vjezbala sam dugo sve... kuperov super ... trbusnjaci i sklekovi po 100 doduse sklekovi zenski... ali eto nije bilo srece da dodjem do tih disciplina...i na skoku sam relativno slaba 1.90
sretno ostatku ekipe... nije gotovo spremite se za intervjuu , ponovite svo gradivo sa pismenog... i sto ste bolji teze ce pored vas proci neko sa stelom
-
hopeandfate
#1155 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Naravno da nije isto, ali sam htjela reci da se ocito uvijek zale oni koji izlaze iz svih mogucih zadanih okvira.
Juce je definitivno bilo losije vrijeme, ali ne moze se sve pripisati vremenu.
-
HM 2011
#1156 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
realan rezultat za prijem u policiju po pitanju sprinta - 12.5.....elda wrote:Puhao je i jutros vjetar, cak je i kisa padala do nekih 9.30 pa su ljudi trcalli 12.5 sekundi!!
Ispod 15 trči jako mnogo ljudi pa i invalidi u cipelama sa petom (četvrti put), razliku prave oni koji trče ispod 13 !
11 je već olimpijski rezultat za BiH.....
momci iz generecije solidarišiti se generacijski (ona dvojica od maloprije) - flauta i fino ga poflautajte..... možete zajedno možete odvojeno....
Ali bez obzira na to, vaši komentari opet ukazuju na određene kvalitete cijenjene u snagama reda - a to je odsustvo razmišljanja
Odsustvo razmišljanja ne funkcioniše bez ispravnog izvršavanja naredbi...
- sad, znate li pratiti naredbe - biti će od značaja za prijem u policijske snage.....
ali eto vidim non stop se bunite oko prijema, bit će štela, bit će ovoga -
čim vi mene šaljete na flautanje vama kao generaciji - i biti će štela i ništa vi tu nećete moći.....
Čudna generacija !
-
hopeandfate
#1157 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
sretno ostatku ekipe... nije gotovo spremite se za intervjuu , ponovite svo gradivo sa pismenog... i sto ste bolji teze ce pored vas proci neko sa stelom[/quote]
100posto se slazem!
Bar im treba otezati posao da proguraju nesposobne, a podobne!
100posto se slazem!
Bar im treba otezati posao da proguraju nesposobne, a podobne!
-
hopeandfate
#1158 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Molim vas kolege jel samo ja ne kontam ovog cudaka ili? (mislim ovog "sa stiklama") 
- HardCore
#1159 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
100posto se slazem!hopeandfate wrote:sretno ostatku ekipe... nije gotovo spremite se za intervjuu , ponovite svo gradivo sa pismenog... i sto ste bolji teze ce pored vas proci neko sa stelom
Bar im treba otezati posao da proguraju nesposobne, a podobne![/quote]
Ma djaba ti da si najbolji na svjetu ako taj tamo ima jaku stelu proci ce a vas ko jeb* i vase ponavljanje gradiva hahah
-
freeagent
#1160 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
sta su vam rekli kad ce vam izaci rezultati, kad cete raditi ljekarski i ostalo sta ide...?
-
KARAGA
#1161 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
svoje komplekse ljeci na drugoj strani ovde ti nije mjesto!!!HM 2011 wrote:realan rezultat za prijem u policiju po pitanju sprinta - 12.5.....elda wrote:Puhao je i jutros vjetar, cak je i kisa padala do nekih 9.30 pa su ljudi trcalli 12.5 sekundi!!
Ispod 15 trči jako mnogo ljudi pa i invalidi u cipelama sa petom (četvrti put), razliku prave oni koji trče ispod 13 !
11 je već olimpijski rezultat za BiH.....
momci iz generecije solidarišiti se generacijski (ona dvojica od maloprije) - flauta i fino ga poflautajte..... možete zajedno možete odvojeno....
Ali bez obzira na to, vaši komentari opet ukazuju na određene kvalitete cijenjene u snagama reda - a to je odsustvo
razmišljanja
Odsustvo razmišljanja ne funkcioniše bez ispravnog izvršavanja naredbi...
- sad, znate li pratiti naredbe - biti će od značaja za prijem u policijske snage.....
ali eto vidim non stop se bunite oko prijema, bit će štela, bit će ovoga -
čim vi mene šaljete na flautanje vama kao generaciji - i biti će štela i ništa vi tu nećete moći.....
Čudna generacija !
a ako neces onda na donju pipu!
-
KARAGA
#1162 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
haahhha nema pametnijeg posla pa nama doso solit pamet jos jednom mu porucujemhopeandfate wrote:Molim vas kolege jel samo ja ne kontam ovog cudaka ili? (mislim ovog "sa stiklama")
-
KARAGA
#1163 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
tu se slazem al bilo je primjera gdje su momci na normalnim uslovima trcali 12,6-12,8 a jucer po tim uslovima 15!!hopeandfate wrote:Naravno da nije isto, ali sam htjela reci da se ocito uvijek zale oni koji izlaze iz svih mogucih zadanih okvira.
- zli_hordas
#1164 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Prilikom trcanja niko nije trazio bilo kakvu legitimaciju tako da je umjesto vas mogo trcati bilo ko.
-
HM 2011
#1165 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Karaga:KARAGA wrote:haahhha nema pametnijeg posla pa nama doso solit pamet jos jednom mu porucujemhopeandfate wrote:Molim vas kolege jel samo ja ne kontam ovog cudaka ili? (mislim ovog "sa stiklama")![]()
![]()
![]()
To, jupi, istrčao sam 100 metara za 14,5 sec
http://www.topendsports.com/testing/forces-police.htm
scoring: The total time taken to run 300m is recorded, to the nearest tenth of a second. The table below lists ratings for the test for adult males.
Rating Time (seconds)
poor > 77
below average 71.1 - 77
average 65.1 - 71
above average 59.1 - 65
good 54.1 - 59
very good 48 - 54
excellent < 48
kompleksno..... liječenje kompleksa.....
-
kontrolor
#1166 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
@ ''HM 2011''
Mislim da ti je bolje da ne pametujes sa tim dosadnim stiklicama, da si mi blize jednu bih ti u nozdrve nabio
Tebe mogu u zubima nositi i trcati na 100 m za 13 sec u normalnim uvjetima bez vodenog filma na poluplasticnoj stazi a danas sam istrcao za 14,3 , i ne primaju se da znas samo ''snagatori'' u policiju....treba imati nesto i u glavi zato pisani rad nosi max 60 bodova a fizicka sprema 10 , ako mozes kontaj o cemu ti pisem... mog'o bi ti malo odsprintati napolje a ne ovdje da blebeces .....

Mislim da ti je bolje da ne pametujes sa tim dosadnim stiklicama, da si mi blize jednu bih ti u nozdrve nabio
-
nokeproof
#1167 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
TU SE VEC ZNA KO JE PROSAO DALJE ...TAKO UZALUD SE NADATE ...OD VAS BEZ STELE ZA INSPEKTORE PRIMICE 1 ILI 2 KOJI BUDU OSVOJILI NAJVISE BODOVA A OSTALIM CE REĆI ĆAO
-
KARAGA
#1168 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
to je tacno ,al isto tako si se morao svojerucno potpisati ko na licnoj karti!! tako da mozda tu se moze pokazati istovjetnost potpisa ako bi se trebalo utvrdzivati idnt!!zli_hordas wrote:Prilikom trcanja niko nije trazio bilo kakvu legitimaciju tako da je umjesto vas mogo trcati bilo ko.
- Hemera
#1169 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Koja je svrha ovih histericnih upadica na ovu temu?I to piskaranje velikim slovima?nokeproof wrote:TU SE VEC ZNA KO JE PROSAO DALJE ...TAKO UZALUD SE NADATE ...OD VAS BEZ STELE ZA INSPEKTORE PRIMICE 1 ILI 2 KOJI BUDU OSVOJILI NAJVISE BODOVA A OSTALIM CE REĆI ĆAO
Ostavi ljude na miru,ne siri depresiju bespotrebno.
-
KARAGA
#1170 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
sve sto ti mogu reci jeHM 2011 wrote:Karaga:KARAGA wrote:haahhha nema pametnijeg posla pa nama doso solit pamet jos jednom mu porucujemhopeandfate wrote:Molim vas kolege jel samo ja ne kontam ovog cudaka ili? (mislim ovog "sa stiklama")![]()
![]()
![]()
To, jupi, istrčao sam 100 metara za 14,5 sec
http://www.topendsports.com/testing/forces-police.htm
scoring: The total time taken to run 300m is recorded, to the nearest tenth of a second. The table below lists ratings for the test for adult males.
Rating Time (seconds)
poor > 77
below average 71.1 - 77
average 65.1 - 71
above average 59.1 - 65
good 54.1 - 59
very good 48 - 54
excellent < 48
kompleksno..... liječenje kompleksa.....
ili
na d.... p... ti to vec znas
-
HM 2011
#1171 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
karaga, kontrolor.....
odavno nije bila interesantnija tema....
i dalje tvrdim da je previše 15 sekundi, ali eto.... 14.3 premalo, na žalost... ali nije samo trčanje bodovano, međutim opet je pramalo.....
međutim ima jedna bitna stvar -
Vi se prijavili na konkurs za policajce, sa takvim karakterima ?
Šta planirate - mjenjati karaktere od momenta početka rada ili tokom akademije ?
odskakutati, popusiti, u zubima nositi, šta je još bilo..... ma nema šta pravi ste materijal.....
rezultat od 15 sekundi je za penzionere.....
i dalje tvrdim da je previše 15 sekundi, ali eto.... 14.3 premalo, na žalost... ali nije samo trčanje bodovano, međutim opet je pramalo.....
Šta planirate - mjenjati karaktere od momenta početka rada ili tokom akademije ?
odskakutati, popusiti, u zubima nositi, šta je još bilo..... ma nema šta pravi ste materijal.....
Last edited by HM 2011 on 12/03/2013 21:52, edited 1 time in total.
- adnansax
#1172 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Krajnje je vrijeme da moderator skine ovog idiota i s teme i sa foruma.Cak i meni koji samo citam
ide na nerve samo tako.
Neka i mene za ovo banuju ali:
Jebale te i stikle i ti u stiklama, i napisi jos po peti put majmuncino,za sve ostalo javi se na pm,nije nikakav problem.
Halooo moderatori!!!

Jebale te i stikle i ti u stiklama, i napisi jos po peti put majmuncino,za sve ostalo javi se na pm,nije nikakav problem.
Halooo moderatori!!!
-
HM 2011
#1173 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
evo da se i ja prijavim.....adnansax wrote:Krajnje je vrijeme da moderator skine ovog idiota i s teme i sa foruma.Cak i meni koji samo citamide na nerve samo tako.
Halooo moderatori!!!![]()
![]()
![]()
u čemu je problem.... sad sam i majmun....
439 kandidata......
a generacije....
-
kontrolor
#1174 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
HM 2011 wrote:karaga, kontrolor.....
-
HM 2011
#1175 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
ne nosim cvikere - trčim 13 sec i ispod toga.... a penzioner sam sa veeeeelikim stomakom.....kontrolor wrote:HM 2011 wrote:karaga, kontrolor.....
razligu cvikerasu sa teme..t
tvrdis ??? Jel na osnovu licnog iskustva ili gledanja filmova Steven Spielberg-a ?? Odlijepi se malo od kompjutera oslijepit ces ako vec nisi obzirom na broj postova koje si lupio do sada 1000 i nesto....idi gledaj Sulejmana reprizu da utvrdis gradivo
čudna ste generacija - iako ne valja generalizati - da budem precizniji čudni ste predstavnici svoje generacije....
ne trpite nikakvu kritiku, držite visoko mišljenje o sebi, smatrate da ste najbolji ste u svemu, da sve znate, većina - a kada se pogledaju rezultati - ćorak ....
Primjera radi, pametnije ti je bilo da si od samog početka ignorisao moje mišljenje kao običnog civila - da policajac koji se hvali da istrči 100 metara za 14.5 sekundi nije policajac koji bi se trebao brinuti o mojoj sigurnosti - to je prijatelju moje mišljenje - za koje tebe može boliti briga - međutim - šta ako se ja pitam u svemu tome ?
Jel vi planirate samo autima se voziti, ne trčati za lopovima, samo kao penzioneri tu i tamo prekršajni nalog ?
Last edited by HM 2011 on 12/03/2013 22:09, edited 1 time in total.