Mumijevi

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Facasplaca

#26 Re: Mumijevi

Post by Facasplaca »

ma nema sta, legendarni crtić, uz ovo sam odrastao i naravno uz esmeraldu :P prije nisi mogao naci nekoga vani kad su ova dva programa u toku, pusto ko u sahari :D
no1diego

#27 Re: Mumijevi

Post by no1diego »

A ko ono bi Chamango?
Reper

#28 Re: Mumijevi

Post by Reper »

Zaključno sa današnjim danom postavljene sve epizode Mumijeva sa bosanskim prevodom (70 epizoda) na rapidserbia.com - odjel Crtaći
shambho

#29 Re: Mumijevi

Post by shambho »

Zna li neko ko je posudio glasove Mumiju malom i Mumki.. :-D ..Odgonetnula sam vecinu al' oni me nes muce.. Prvo sam mislila da je Glamocak al' nije on.. I onaj kengur isto ne znam ko je..

Gledam ih sad na BHT-u joj ona Alisina mama vjestica mi je strasnija i od Groke..

Al' imena su im mrak - Tutiki, pa Groka pa one Prezle Smezle Sljukaste kako vec pa jos je dobrih imena bilo.. :-)

:-D
lolo_lolo

#30 Re: Mumijevi

Post by lolo_lolo »

shambho wrote:Zna li neko ko je posudio glasove Mumiju malom i Mumki.. :-D ..Odgonetnula sam vecinu al' oni me nes muce.. Prvo sam mislila da je Glamocak al' nije on.. I onaj kengur isto ne znam ko je..

Gledam ih sad na BHT-u joj ona Alisina mama vjestica mi je strasnija i od Groke..

Al' imena su im mrak - Tutiki, pa Groka pa one Prezle Smezle Sljukaste kako vec pa jos je dobrih imena bilo.. :-)

mumi je admir glamocak,sudo iz vize za buducnost,kengur,jel mislis na njusu,to je izudin bajrovic,inace miro iz vize za buducnost
glasove su dali i senka muftic,dragan marinkovic,nada djurevska,zoran becic.....
shambho

#31 Re: Mumijevi

Post by shambho »

lolo_lolo wrote:
shambho wrote:Zna li neko ko je posudio glasove Mumiju malom i Mumki.. :-D ..Odgonetnula sam vecinu al' oni me nes muce.. Prvo sam mislila da je Glamocak al' nije on.. I onaj kengur isto ne znam ko je..

mumi je admir glamocak,sudo iz vize za buducnost,kengur,jel mislis na njusu,to je izudin bajrovic,inace miro iz vize za buducnost
glasove su dali i senka muftic,dragan marinkovic,nada djurevska,zoran becic.....

A kako je onako pronjezio glas.. :-D
..E jeste Njuso..A dobro si znam da je i on nekome posudio glas.. Izudin Bajrovic..
A Senad Basic je tata Mu ja mislim.. A sta je s Mumkom.. :cry: Ko je ona..
(Thanks.. ;-) ) :mrgreen:
lolo_lolo

#32 Re: Mumijevi

Post by lolo_lolo »

pa glamocak bio puno mladji kad je mumiju posudio glas
ne mogu se trenutno sjetiti za mumku,a senka muftic je mala mu :D
shambho

#33 Re: Mumijevi

Post by shambho »

Doduse.. :-D

A znam za Senku ja kad god nju vidim Mala Mu mi u glavi.. :-)

:D ..Ma svi su fenomenalni fakat.. Guglam ja maloprije o Mumijevima trazeci ove glumce i naletim na raznim forumima (i hrvatskim i srpskim) ..definitivno je glavni zakljucak da je sinhronizacija genijalna.. :) ..Odlicna ekipa fakat..I uz to divan crtani.. :-D
spectra

#34 Re: Mumijevi

Post by spectra »

Meni se kosa na glavi dizala od njihovih glasova (uvijek su imali isti ton i boju glasa, bez obzira sta se desava... :-) ).

Zato ih nisam ni gledala, jedan od najiritantnij crtanih.
ja.neron

#35 Re: Mumijevi

Post by ja.neron »

spectra wrote:Meni se kosa na glavi dizala od njihovih glasova (uvijek su imali isti ton i boju glasa, bez obzira sta se desava... :-) ).

Zato ih nisam ni gledala, jedan od najiritantnij crtanih.

obriši nos i idi igrati klisa :D
Baby

#36 Re: Mumijevi

Post by Baby »

Pa valjda vidite po avataru ko mi je the BEST :D
zalizani

#37 Re: Mumijevi

Post by zalizani »

Nakon Transformersa, Nindja kornjaca, He-Man, i Evoksa najbolji animirani film :D su Mumijevi.
quayofrepose

#38 Re: Mumijevi

Post by quayofrepose »

Nikad nisam skont'o koja "bića" predsavljaju Mumijevi :?
Ličemi najviše na nilske konje... :-)
lolo_lolo

#39 Re: Mumijevi

Post by lolo_lolo »

quayofrepose wrote:Nikad nisam skont'o koja "bića" predsavljaju Mumijevi :?
Ličemi najviše na nilske konje... :-)
BINGO
Almuccia

#40 Re: Mumijevi

Post by Almuccia »

Extra crtic. Mala Mu je zakon.
Post Reply