Mult-T-lock
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Pljosko
#1 Mult-T-lock
Pozdrav;
stari kupio Octaviu A5, auto sve pet, ima ugradjen Mult-t-lock, ali nije dobio kljuceve od istog.
Zanima nas, da li ovlasteni zastupnik za Mult-T-lock (ako ima u BiH) moze izdati rezervni kljuc, ili neko drgo rjesenje, jer originalne kljuceve nije moguce pronaci?
stari kupio Octaviu A5, auto sve pet, ima ugradjen Mult-t-lock, ali nije dobio kljuceve od istog.
Zanima nas, da li ovlasteni zastupnik za Mult-T-lock (ako ima u BiH) moze izdati rezervni kljuc, ili neko drgo rjesenje, jer originalne kljuceve nije moguce pronaci?
- shlauf
#2 Re: Mult-T-lock
Pa od koga je kupio auto a nije dobio ključeve??? Ima li onu karticu ili bilo šta vezano za Mult lock pa da na osnovu toga traži da mu se napravi copy ključ, jer nemože samo nekom bahnuti na vrata i da mu napravi ključ a na osnovu čega ???
Aleeee aleeeeeeeeee
Aleeee aleeeeeeeeee
-
Pljosko
#3 Re: Mult-T-lock
Najgore od svega sto nema nista, pa ni tu karticu, elem nista od Mult-T-lock-a
- AmADin_gospo
#4 Re: Mult-T-lock
javi se hudiniju kod bosmala ili u stometarki na malti, što se tiče brava i ključeva, prvi je u sarajevu. ako se može napraviti, može on
- ranger
#5 Re: Mult-T-lock
jesi ti siguran da je sve ok s tim autom.
da nije bilo ukradeno il nesto tako... mislim van pameti je kupit auto a ne trazit kljuc od multilocka.
ne samo tvoj stari, nego bilo ko, taj neko ko ga je prvi kupio...
da nije bilo ukradeno il nesto tako... mislim van pameti je kupit auto a ne trazit kljuc od multilocka.
ne samo tvoj stari, nego bilo ko, taj neko ko ga je prvi kupio...
- xXBl0odXx
#6 Re: Mult-T-lock
dobro ga drzi na oku, dok ne skontas nesta

-
vnm
#7 Re: Mult-T-lock
nije toliko bitan kljuc koliko je bitna ona kartica koju dobijes uz mul-t-lock.
- iceman ze
#8 Re: Mult-T-lock
ovi su meni ugradivali mul-t-lock u Hrasnom, 033/650656, pa kreni prvo od njih traziti rjesenje......sretno... 
- Karabaja
#9 Re: Mult-T-lock
Baš sumnjivo da nisi dobio ni ključeve ni karticu.
A što se tiče izrade duplikata ključa, bravari između sebe imaju dogovor da ne prave ključeve za drugog, pogotovo ne bez kartice, npr. Hudiny iako može, odbiće da ti napravi duplikat ključ za tu bravu.
A što se tiče izrade duplikata ključa, bravari između sebe imaju dogovor da ne prave ključeve za drugog, pogotovo ne bez kartice, npr. Hudiny iako može, odbiće da ti napravi duplikat ključ za tu bravu.
- shlauf
#10 Re: Mult-T-lock
Ja bih starog z***bao i zaključao Mult-T-lock pa nek on onda duma šta će i kako će da riješi problemPljosko wrote:Pozdrav;
Eh, onda bi tek auto bila za 5-icu
Aleeee aleeeeeeeeeee
-
Pljosko
#11 Re: Mult-T-lock
Ok raja, hvala svima na pomoci, i ne, auto nije ukradeno 
- dingosp0
#12 Re: Mult-T-lock
jaro gdje god da odes traziti copiju kljuca mislice da si ukro auto...pogotov sto nemas kartice...
-
ja1977
#13 Re: Mult-T-lock
Vjerovatno je to onaj sto se samo zakljucava (bez sipke ili kuke) pa ne moze zaznut starog.shlauf wrote:Ja bih starog z***bao i zaključao Mult-T-lock pa nek on onda duma šta će i kako će da riješi problemPljosko wrote:Pozdrav;
Zanima nas, da li ovlasteni zastupnik za Mult-T-lock (ako ima u BiH) moze izdati rezervni kljuc, ili neko drgo rjesenje, jer originalne kljuceve nije moguce pronaci?![]()
Eh, onda bi tek auto bila za 5-icu![]()
Aleeee aleeeeeeeeeee
Jedni rjeseje je otici tamo gdje je ugradjivan. Oni bi trebali da imaju evidenciju.
goo luck
- drndalo
#14 Re: Mult-T-lock
Ne vidim zasto neko ko ima uredne papire o kupoprodaji automobila, te o sadasnjem vlasnistvu nad njim ne bi mogao dobiti uslugu servisa i bez kartice...? Prodavcu npr. izgorila kuca, u kuci kartica, a on ostao u autu na putu dok se to desavalo...
To je nacin da se obezbijede od neovlastenog kopiranja solo-kljuceva, koji se mogu koristiti za neke radnje, ali ako je auto tu, papiri uredni, trebalo bi se to moci uraditi, mozda sa kompletnom zamjenom i brave u spravi plus kljuceva...
To je nacin da se obezbijede od neovlastenog kopiranja solo-kljuceva, koji se mogu koristiti za neke radnje, ali ako je auto tu, papiri uredni, trebalo bi se to moci uraditi, mozda sa kompletnom zamjenom i brave u spravi plus kljuceva...
-
Pljosko
#15 Re: Mult-T-lock
Pa to sam i ja mislio, vec ako se ne moze napraviti kopija kljuca, onda ako je moguce promjeniti bravu, tj onaj ulozak ili vec kako se zove, a da onaj ostali mehanizam ostane isti