Mul - T - Lock

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
manijak1

#1 Mul - T - Lock

Post by manijak1 »

:oops: hebo mater svoju šipkastu ...........more li mi neko reć' kad ga otključavaš ( CTL 52 model ) zašto moram da malo pretisnem mjenjač naprej :D da klinčić od šipke izađe ?????
Trebalo bi da kad stavim ključić i okrenem ga nadesno namah izađe :D .
Hvala na konstruktivnim odgovorima ako ih bude bilo :D :D .
Dobio ga džaba :D lafo preko full kaska :D .
Edin H.

Post by Edin H. »

Da li ovim hoces posredno da kazes da ti, pa i tvoja osiguravajuca kuca nemate previse povjerenja u postenje gradjana glavnog grada BiH? :shock:
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Hoću da se uvjerim da je :D to normalna pojava kod ovakvih aparata ili da ga vratim ako nije :oops: .
O poštenju je suvišno :oops: raspravljati sve do prve prilike :D
putnik

Post by putnik »

Nije normalna pojava jer ja svoj M-t-L otključavam i zaključavam bez ikakvih pomicanja mjenjača
Madbad

Post by Madbad »

To ti ga je neko loše ugradio jer ni ja nemam nikakvih problema.
havetinja

Post by havetinja »

ne diraj nista...

ako je tesko otkljucati tebi..:D...lopovu ce biti ..jos teze :oops:
iceman ze

Post by iceman ze »

ja sam u svoju cetvorku neki dan ugradio model CTL 60i.....cekao sam 7 dana da ga dobiju, i jedva me na kraju nazvali, iskesao se 640 KM.......ja sam svoj postavljao u ovl.zastupnistvu u Hrasnom preko puta Robota, oni sad kazu da su jedini uz ASA auto ovlasteni za postavljanje i prodavanje , a da osiguravajuce kuce, kao sto su mi oni rekli npr. Croatia osiguranje , za to nisu......pa da se neradi mozda o nestrucnom postavljanju ili neorginalnom dijelu.....
Como_Sarajevo

Post by Como_Sarajevo »

Nek te ne brine.Ista stvar kod mene.Prilikom ugradnje su ga malo,što bi rekli,više nategli.Meni se to dešava u zimskim uslovima.Vjerovatno materijali rade na nižim temperaturama.Ništa opasno.
The_Fluid

Post by The_Fluid »

manijak,
stvarno je to neobichno, zavisi kako su ti ugradili isti, imadoh taj model CTL-52 (koji je puno bolje rijeshne od CTl-47), i nisam nikada imao nikakvih problema sa istim.

CTL-60 je naravno josh jednostavnije rijeshen, no 52 je sasvim ok, i nikada nisam morao mijenjach gurati niti na jednu stranu.

Nadam se da si dobio original, a ne juzhnokorejsku varijantu istog. ;)
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Ispravljeno uz izvinjenje :D nadležnih savjetnika do vrijednih radnika.
Sada sve fercera po PS -u :D .Uvališ ključ a njeno veličanstvo šipka izlijeće :D .
Kažu da je bila greška u rasponu od 5 mm :D :D zamisli šta bi bilo da je 1 cm :D :D hoću reć' jedan po jedan , nakupi se i centimetara i milimetara.
Pa sad :D :D ugrađen je u Fordovom servisu jer je ta kuća ovlaštena od ovog osiguravajućeg društva koje nesebično dijeli šipke :D za full kasko :D helem hvala vi vama na podijeljenim iskustvima.
Valjda i ja neću imati problema a i sviđa mi se što je :D :D ulaz i izlaz :D montiran sa suvozačeve strane .......pa kad :D anlokiram vazda se dese lijepe stvari........e taj CTL 60 je ključ i samo ključ .
A more bit' onda da me je zapala Seul varijanta :D lokića .
The_Fluid

Post by The_Fluid »

manijak1 wrote:A more bit' onda da me je zapala Seul varijanta :D lokića .
zamisli da je Pyongyang :-) :D :-)
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Post Reply