Hvala vam na odgovorima
Iskreno bojala sam se da uzrok glavobolje nije nesto drugo. Boljela me je cijela glava, pulsirajuca bol, uzas... Kako sam pocela piti terapiju hvala Bogu prestalo je. Prije 2 dana me malo boljelo... Nadam se da ce sve biti ok.
@katmer
Nisam znala da se treba umjereno inhalirati. Kako da znam kada je dosta?

Znam za ono da se ne smije izlaziti poslije inhalacije (logicno). Meni je doktor preporucio da uzmem etericna ulja eukaliptusa i bora, i na to se inhaliram evo vec par dana, nekad preskocim jer ne stignem i tako...
Ja sam osoba koja se bas cuva, cak ovih dana kada je sunce sijalo ja sam vani izlazila sa kapom i kapuljacom

Ali eto, opet mene uhvati

Doktor misli da ja najvjerovatnije imam sve te probleme radi alergije, inace, ne znam na sta sam alergicna, radila sam testove i na bocanje i preko krvi i nista se nije otkrilo. Cudno, na nesto sam osjetljiva sigurno. Mlada sam pa se nakon svega ovoga osjecam k'o neka baba
Googlajuci naisla sam na jako zanimljivu stvarcicu. Kazu da bas pomaze.

Posudica se zove Neti Pot, uz nju dodje i sol koja se pomijesa sa vodom, i onda se tako ispira nos. Odmah sam krenula u potragu za ovim u nasim apotekama, nasla sam haman istu ovakvu od Aqua Maris-a, 30 KM i dobijes 30 kesica za 30 dana. Po meni je skupo, pa cu se jos raspitati
@amko76
Cula sam za tu vrstu operacije. Postoji na Dobrinji poliklinika dr.Alija Gezo u cijoj ponudi sam nasla endoskopsku hirurgiju, sad da li je to-to, ne znam. U toj poliklinici btw. radi ovaj doktor koji me pregledao na DIP-u.
Imala sam srecu da odem i kod treceg doktora, uglednog dr. Ahmed Katica. Njegova reakcija kada je vidio sliku bila je "A sto su te Bgt slali na Kosevo?". Naprosto sam zgrozena dr. u Vrazovu i njenim ponasanjem prema pacijentima. Cak mi je uzela uputnicu za Kosevo, kada sam je zatrazila rekla je "Ne, ne mogu ti dati zato sto si student" sto apsolutno nikakve veze nema. Boze sacuvaj. Zgrozena sam !!
Dr. Katica je super, rekao mi je da on ne vidi nikakvu potrebu za operacijom jer su to 2 ciste koje ne ispunjavaju citav sinus. Rekao mi je cak da ne moram antibiotik piti. Hvala Bogu! Idem za par dana na kontrolu...