Muko moja predji na drugoga....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
encian
jesu li vama mame, ili ko vec, poturale "obrazovnu" literaturu da citate? moja je dolazila tako ofirno i govorila mi "procitaj ovdje ovaj clanak o seksu" kad mi je bilo negdje 12,13, a ja bih se crvenila ko paprika. poslije sam obrazovala svoju raju iako nikome seks nije bio na pameti. 
- kolega
štreberencian wrote:jesu li vama mame, ili ko vec, poturale "obrazovnu" literaturu da citate? moja je dolazila tako ofirno i govorila mi "procitaj ovdje ovaj clanak o seksu" kad mi je bilo negdje 12,13, a ja bih se crvenila ko paprika. poslije sam obrazovala svoju raju iako nikome seks nije bio na pameti.
- ja_cura_
radila sam dugi niz godina u prosvjeti, i to bas u osnovnim skolama... tuzno, ali istinito je, da nasa djeca i pored silnih radionica i projekata na temu sex i sexualno obrazovanje jednostavno gledaju sa podsmijehom... i pri tome nista ne uce... tako da me ne iznenadjuju ovakvi komentari u casopisima... naravno, ima i one pametne djecice, ali veliki broj njih jednostavno ne smatraju sidu necim sto se njima moze desiti, kao i na ostale spolne bolesti ili koristenje kondoma. a i prije neki dan gledam nesto na satelitskom kanalu njemacke televizije, kad tamo kazu da su anketirali jedan broj srednjoskolaca te kako vise od pola njih smatra da hiv oni nece dobiti...
tuga, jad, cemer.... kud ide ova omladina danas???
tuga, jad, cemer.... kud ide ova omladina danas???
-
Umjetnik a
callmethebreeeze wrote:ako je ovo istina onda se tito okrece u grobu. sta su "demokrate" uradile od nekada napredne omladine
-
Zanchy
#31 Pa sta
Pa sta.I ja sam sa 12 godina dirala momka dole a i on mene,pa sta.Sada obavezno sam sa momkom u intimnim odnosima...PA
- anais_nin
#34 Re: Pa sta
e nek si ti to podjelila s namaZanchy wrote:Pa sta.I ja sam sa 12 godina dirala momka dole a i on mene,pa sta.Sada obavezno sam sa momkom u intimnim odnosima...PA
-
mamica papucarka
Boga mi, meni i bratu je tata ocito bukvicu, a prije toga sve fino objasnio.encian wrote:jesu li vama mame, ili ko vec, poturale "obrazovnu" literaturu da citate? moja je dolazila tako ofirno i govorila mi "procitaj ovdje ovaj clanak o seksu" kad mi je bilo negdje 12,13, a ja bih se crvenila ko paprika. poslije sam obrazovala svoju raju iako nikome seks nije bio na pameti.
- SsTtEeLlAa
#36 Re: Pa sta
anais_nin wrote:e nek si ti to podjelila s namaZanchy wrote:Pa sta.I ja sam sa 12 godina dirala momka dole a i on mene,pa sta.Sada obavezno sam sa momkom u intimnim odnosima...PA
Bili smo kao izgubljeni bez te infomacije
- zena21
#37 Re: Pa sta
cime ste se dirali... i gdje doleZanchy wrote:Pa sta.I ja sam sa 12 godina dirala momka dole a i on mene,pa sta.Sada obavezno sam sa momkom u intimnim odnosima...PA
-
sulesavic
#39 Re: Muko moja predji na drugoga....
Ovo je napisano i objavljeno u onim jednim novinièicama iz Hrvatske tamo nekad odmah iza rata, dobro se sjeæan... ©to znaèi da ni ostali nisu daleko od istine... Naravno, neke od stvari su i zajebancije iz Fana i Alèaka...Zadovoljavala sam se olovkom i toliko sam se zanijela da sam je gurnula prejako i malo sam krvarila? Da li je to bio moj prvi sex?
A ¹to se ove 12-godi¹njakinje tièe... Bo¾esaèuvaj...
- Dioda
Ma uopste me ne cudi ako su sva ova pitanja bas i postavljena.Danasnja omladina apsolutno pojma nema ni o cemu.Dragi bog zna koliko abortusa se u nasoj drzavi obavi godisnje.Svi su apsolutno neupuceni u tematiku he he he
A zato su krivi roditelji koji glume andjelcice
Svi odjednom fini i djecu donose rode 
A zato su krivi roditelji koji glume andjelcice
-
fixer
jel to djecu ne donose rode.............Dioda wrote:Ma uopste me ne cudi ako su sva ova pitanja bas i postavljena.Danasnja omladina apsolutno pojma nema ni o cemu.Dragi bog zna koliko abortusa se u nasoj drzavi obavi godisnje.Svi su apsolutno neupuceni u tematiku he he he![]()
A zato su krivi roditelji koji glume andjelciceSvi odjednom fini i djecu donose rode
joj moras li mi unistavati svaki djeciji san. pa jos samo reci da ne postoji djed mraz
- Dioda
Pa to ti je onaj glupi vic koji ide otprilike ovako:fixer wrote:jel to djecu ne donose rode.............Dioda wrote:Ma uopste me ne cudi ako su sva ova pitanja bas i postavljena.Danasnja omladina apsolutno pojma nema ni o cemu.Dragi bog zna koliko abortusa se u nasoj drzavi obavi godisnje.Svi su apsolutno neupuceni u tematiku he he he![]()
A zato su krivi roditelji koji glume andjelciceSvi odjednom fini i djecu donose rode
![]()
![]()
joj moras li mi unistavati svaki djeciji san. pa jos samo reci da ne postoji djed mrazvi stariji.........................
Pita Perica tatu: Tata kako sam ja dosao na svijet?
Kaze tata: Sine,tebe je donijela roda.
A Perica ce: E jbg tata,i ti svasta jebes
I NEMA DEDA MRAZA.ALI IMAJU MAMA I TATA DA TI KUPE PAKETIC ZA NOVU GODINU
-
mala od skandala
ovo je najjače ..Samozadovoljavala sam se s Barbikom uslijed čega je Barbiki ispala glava i ostala “unutra”… Što da radim? Molim vas, ne šaljite me ginekologu…

-
callmethebreeeze
garant nije orginal barbika bilamala od skandala wrote:ovo je najjače ..Samozadovoljavala sam se s Barbikom uslijed čega je Barbiki ispala glava i ostala “unutra”… Što da radim? Molim vas, ne šaljite me ginekologu…
- SiSaJuMe
Ovo su ba zajebancije,. Je da je istina da djeca malo znaju o sex-u al jos manje o spolnim bolestima (sida i ostale zajebancije) No nije do djece vec do obrazovanja tih istih.,
No ni odrasli nisu daleko otisli:
Prije 2 mjeseca zena je dovela covjeka u bolnicu sa uzasnim bolom u anusu; Zena kaze da nezna sta mu je a on cviki od bolova,. Ostade zena u cekaonici a on veli NESMJETE NIKOM RECI a pogotovo ne mojoj zeni : Ja se tusiro i igrao se sa samponom. Par puta zavrtio i cep sampona osto unutra.
Pazite cime se igrate
Prije 2 mjeseca zena je dovela covjeka u bolnicu sa uzasnim bolom u anusu; Zena kaze da nezna sta mu je a on cviki od bolova,. Ostade zena u cekaonici a on veli NESMJETE NIKOM RECI a pogotovo ne mojoj zeni : Ja se tusiro i igrao se sa samponom. Par puta zavrtio i cep sampona osto unutra.
Pazite cime se igrate
-
mala od skandala
Jel to on bisex, koliko shvatih ...SiSaJuMe wrote:Ovo su ba zajebancije,. Je da je istina da djeca malo znaju o sex-u al jos manje o spolnim bolestima (sida i ostale zajebancije) No nije do djece vec do obrazovanja tih istih.,
Pazite cime se igrate
- anais_nin
ima i hetero likova koji se loze na stimulaciju anusamala od skandala wrote:Jel to on bisex, koliko shvatih ...SiSaJuMe wrote:Ovo su ba zajebancije,. Je da je istina da djeca malo znaju o sex-u al jos manje o spolnim bolestima (sida i ostale zajebancije) No nije do djece vec do obrazovanja tih istih.,
Pazite cime se igrate
-
callmethebreeeze
citao sam da to moze uticati na smanjene rizika da se dobije rak "dole", sto bi zenchy reklaanais_nin wrote:ima i hetero likova koji se loze na stimulaciju anusamala od skandala wrote:Jel to on bisex, koliko shvatih ...SiSaJuMe wrote:Ovo su ba zajebancije,. Je da je istina da djeca malo znaju o sex-u al jos manje o spolnim bolestima (sida i ostale zajebancije) No nije do djece vec do obrazovanja tih istih.,
Pazite cime se igrateal' bas ne hodaju okolo hvaleci se cinjenicom
sto li
![]()