Muko moja predji na drugoga....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

encian

Post by encian »

jesu li vama mame, ili ko vec, poturale "obrazovnu" literaturu da citate? moja je dolazila tako ofirno i govorila mi "procitaj ovdje ovaj clanak o seksu" kad mi je bilo negdje 12,13, a ja bih se crvenila ko paprika. poslije sam obrazovala svoju raju iako nikome seks nije bio na pameti. :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

* Ako se j*bem u čmar, jesam li djevica?
jesi al po horoskopu :D
kolega

Post by kolega »

encian wrote:jesu li vama mame, ili ko vec, poturale "obrazovnu" literaturu da citate? moja je dolazila tako ofirno i govorila mi "procitaj ovdje ovaj clanak o seksu" kad mi je bilo negdje 12,13, a ja bih se crvenila ko paprika. poslije sam obrazovala svoju raju iako nikome seks nije bio na pameti. :lol:
štreber :)
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

radila sam dugi niz godina u prosvjeti, i to bas u osnovnim skolama... tuzno, ali istinito je, da nasa djeca i pored silnih radionica i projekata na temu sex i sexualno obrazovanje jednostavno gledaju sa podsmijehom... i pri tome nista ne uce... tako da me ne iznenadjuju ovakvi komentari u casopisima... naravno, ima i one pametne djecice, ali veliki broj njih jednostavno ne smatraju sidu necim sto se njima moze desiti, kao i na ostale spolne bolesti ili koristenje kondoma. a i prije neki dan gledam nesto na satelitskom kanalu njemacke televizije, kad tamo kazu da su anketirali jedan broj srednjoskolaca te kako vise od pola njih smatra da hiv oni nece dobiti... :shock:

tuga, jad, cemer.... kud ide ova omladina danas???
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

callmethebreeeze wrote:ako je ovo istina onda se tito okrece u grobu. sta su "demokrate" uradile od nekada napredne omladine :D
:thumbup:
Zanchy

#31 Pa sta

Post by Zanchy »

Pa sta.I ja sam sa 12 godina dirala momka dole a i on mene,pa sta.Sada obavezno sam sa momkom u intimnim odnosima...PA
Bumbar

Post by Bumbar »

a koliko ti je sada??? :roll:
skolica

Post by skolica »

Jedna djevojka koja je radila sa mnom je milsila da ako zaboravis da popijes kontracep.pilulu ostaces trudna bez obzira da li spavala sa nekim ili ne.A bila je mnogo starija od ove djece.Tuzno ali istinito :(
anais_nin

#34 Re: Pa sta

Post by anais_nin »

Zanchy wrote:Pa sta.I ja sam sa 12 godina dirala momka dole a i on mene,pa sta.Sada obavezno sam sa momkom u intimnim odnosima...PA
e nek si ti to podjelila s nama :oops:
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

encian wrote:jesu li vama mame, ili ko vec, poturale "obrazovnu" literaturu da citate? moja je dolazila tako ofirno i govorila mi "procitaj ovdje ovaj clanak o seksu" kad mi je bilo negdje 12,13, a ja bih se crvenila ko paprika. poslije sam obrazovala svoju raju iako nikome seks nije bio na pameti. :lol:
Boga mi, meni i bratu je tata ocito bukvicu, a prije toga sve fino objasnio. :lol:
SsTtEeLlAa

#36 Re: Pa sta

Post by SsTtEeLlAa »

anais_nin wrote:
Zanchy wrote:Pa sta.I ja sam sa 12 godina dirala momka dole a i on mene,pa sta.Sada obavezno sam sa momkom u intimnim odnosima...PA
e nek si ti to podjelila s nama :oops:
:lol: :lol: :lol:

Bili smo kao izgubljeni bez te infomacije :lol:
zena21

#37 Re: Pa sta

Post by zena21 »

cime ste se dirali... i gdje dole :lol: :lol: :lol:
tech10

Post by tech10 »

Pomozi mi moj leptiru. :D
sulesavic

#39 Re: Muko moja predji na drugoga....

Post by sulesavic »

Zadovoljavala sam se olovkom i toliko sam se zanijela da sam je gurnula prejako i malo sam krvarila? Da li je to bio moj prvi sex?
Ovo je napisano i objavljeno u onim jednim novinièicama iz Hrvatske tamo nekad odmah iza rata, dobro se sjeæan... ©to znaèi da ni ostali nisu daleko od istine... Naravno, neke od stvari su i zajebancije iz Fana i Alèaka...

A ¹to se ove 12-godi¹njakinje tièe... Bo¾esaèuvaj...
Dioda

Post by Dioda »

Ma uopste me ne cudi ako su sva ova pitanja bas i postavljena.Danasnja omladina apsolutno pojma nema ni o cemu.Dragi bog zna koliko abortusa se u nasoj drzavi obavi godisnje.Svi su apsolutno neupuceni u tematiku he he he :D
A zato su krivi roditelji koji glume andjelcice :-x Svi odjednom fini i djecu donose rode :D
fixer

Post by fixer »

Dioda wrote:Ma uopste me ne cudi ako su sva ova pitanja bas i postavljena.Danasnja omladina apsolutno pojma nema ni o cemu.Dragi bog zna koliko abortusa se u nasoj drzavi obavi godisnje.Svi su apsolutno neupuceni u tematiku he he he :D
A zato su krivi roditelji koji glume andjelcice :-x Svi odjednom fini i djecu donose rode :D
jel to djecu ne donose rode............. :-? :-?
joj moras li mi unistavati svaki djeciji san. pa jos samo reci da ne postoji djed mraz :roll: vi stariji......................... :-D
Dioda

Post by Dioda »

fixer wrote:
Dioda wrote:Ma uopste me ne cudi ako su sva ova pitanja bas i postavljena.Danasnja omladina apsolutno pojma nema ni o cemu.Dragi bog zna koliko abortusa se u nasoj drzavi obavi godisnje.Svi su apsolutno neupuceni u tematiku he he he :D
jel to djecu ne donose rode............. :-? :-?
joj moras li mi unistavati svaki djeciji san. pa jos samo reci da ne postoji djed mraz :roll: vi stariji......................... :-D
Pa to ti je onaj glupi vic koji ide otprilike ovako:
Pita Perica tatu: Tata kako sam ja dosao na svijet?
Kaze tata: Sine,tebe je donijela roda.
A Perica ce: E jbg tata,i ti svasta jebes :D :D

I NEMA DEDA MRAZA.ALI IMAJU MAMA I TATA DA TI KUPE PAKETIC ZA NOVU GODINU :D sorry,zivot je surov he he he
mala od skandala

Post by mala od skandala »

Samozadovoljavala sam se s Barbikom uslijed čega je Barbiki ispala glava i ostala “unutra”… Što da radim? Molim vas, ne šaljite me ginekologu…
ovo je najjače .. Image
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

mala od skandala wrote:
Samozadovoljavala sam se s Barbikom uslijed čega je Barbiki ispala glava i ostala “unutra”… Što da radim? Molim vas, ne šaljite me ginekologu…
ovo je najjače .. Image
garant nije orginal barbika bila
:-) :D :-)
SiSaJuMe

Post by SiSaJuMe »

Ovo su ba zajebancije,. Je da je istina da djeca malo znaju o sex-u al jos manje o spolnim bolestima (sida i ostale zajebancije) No nije do djece vec do obrazovanja tih istih.,

No ni odrasli nisu daleko otisli:
Prije 2 mjeseca zena je dovela covjeka u bolnicu sa uzasnim bolom u anusu; Zena kaze da nezna sta mu je a on cviki od bolova,. Ostade zena u cekaonici a on veli NESMJETE NIKOM RECI a pogotovo ne mojoj zeni : Ja se tusiro i igrao se sa samponom. Par puta zavrtio i cep sampona osto unutra.

Pazite cime se igrate :lol:
mala od skandala

Post by mala od skandala »

SiSaJuMe wrote:Ovo su ba zajebancije,. Je da je istina da djeca malo znaju o sex-u al jos manje o spolnim bolestima (sida i ostale zajebancije) No nije do djece vec do obrazovanja tih istih.,

Prije 2 mjeseca zena je dovela covjeka u bolnicu sa uzasnim bolom u anusu; Zena kaze da nezna sta mu je a on cviki od bolova,. Ostade zena u cekaonici a on veli NESMJETE NIKOM RECI a pogotovo ne mojoj zeni : Ja se tusiro i igrao se sa samponom. Par puta zavrtio i cep sampona osto unutra.

Jel to on bisex, koliko shvatih ... :D
anais_nin

Post by anais_nin »

mala od skandala wrote:
SiSaJuMe wrote:Ovo su ba zajebancije,. Je da je istina da djeca malo znaju o sex-u al jos manje o spolnim bolestima (sida i ostale zajebancije) No nije do djece vec do obrazovanja tih istih.,

ima i hetero likova koji se loze na stimulaciju anusa :D al' bas ne hodaju okolo hvaleci se cinjenicom :D sto li :? :D
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

anais_nin wrote:
mala od skandala wrote:

ima i hetero likova koji se loze na stimulaciju anusa :D al' bas ne hodaju okolo hvaleci se cinjenicom :D sto li :? :D
citao sam da to moze uticati na smanjene rizika da se dobije rak "dole", sto bi zenchy rekla :D
Dendrlix

Post by Dendrlix »

Sjecate li se one diskusije sa nekog srbijanskog foruma "Moze li se zatrudniti preko oralnog sex-a" Ono je odron bio!
Post Reply