Mujo Selimović kupio Business.hr
Moderator: anex
-
Bandierra Rossa
#1 Mujo Selimović kupio Business.hr
Jedva čekam da vidim reakciju Avaz-ovih "ekonomskih stručnjaka" na ovu (za Fahru) nimalo ugodnu vijest.

-
musac
#2 Re: Mujo Selimović kupio Business.hr
Otkud ti ta vijest?
-
Bandierra Rossa
#3 Re: Mujo Selimović kupio Business.hr
Hajde da pogađamo naslove.
Ja pretpostavljam da će glasiti ovako:
Pljačkaška porodica širi svoje kriminalne pipke i na Hrvatsku.

Ja pretpostavljam da će glasiti ovako:
Pljačkaška porodica širi svoje kriminalne pipke i na Hrvatsku.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4 Re: Mujo Selimović kupio Business.hr
-
lončanica
#5 Re: Mujo Selimović kupio Business.hr
Nadam se da će se tako slatko smijati i preko 100 otpuštenih radnika Oslobođenja i ostatak onih kojima je smanjena plaća
-
VjecitiStudent
#6 Re: Mujo Selimović kupio Business.hr
Da li ce ova vijest naciniti klasov kruh boljim i jeftinijim?
-
Bandierra Rossa
#7 Re: Mujo Selimović kupio Business.hr
Nisam ovu temu zamislio u kontekstu "kruh i ostali problemi".VjecitiStudent wrote:Da li ce ova vijest naciniti klasov kruh boljim i jeftinijim?
Više sam razmišljao o reakciji "nezavisnih" medija...
- nosara
#8 Re: Mujo Selimović kupio Business.hr
Ko ti brani da kupis brasno i sam pravis kruh...?VjecitiStudent wrote:Da li ce ova vijest naciniti klasov kruh boljim i jeftinijim?
-
VjecitiStudent
#9 Re: Mujo Selimović kupio Business.hr
Vec ima nekoliko tema Radoncic vs. Selimovic, potrazi pa premjesti tamo.Bandierra Rossa wrote:Nisam ovu temu zamislio u kontekstu "kruh i ostali problemi".VjecitiStudent wrote:Da li ce ova vijest naciniti klasov kruh boljim i jeftinijim?
Više sam razmišljao o reakciji "nezavisnih" medija...
-
Bandierra Rossa
#10 Re: Mujo Selimović kupio Business.hr
Nemojte molim vas da nam tema ode u "kulinarstvo".Lično poznajem neke tehnologe i ljudi tvrde da je Klas-ov hljeb najkvalitetniji na našem tržištu,ali to nije tema.Tema je da pokušamo predvidjeti reakcije...nosara wrote:Ko ti brani da kupis brasno i sam pravis kruh...?VjecitiStudent wrote:Da li ce ova vijest naciniti klasov kruh boljim i jeftinijim?Ja cu ti dat par recepata...
-
musac
#11 Re: Mujo Selimović kupio Business.hr
Nece biti reakcija.
Jest Fahro poglup... umjesto da i on kupuje firme i medije, on gradi zgrade od kojih nema ništa.
Jest Fahro poglup... umjesto da i on kupuje firme i medije, on gradi zgrade od kojih nema ništa.
- slavkoimamodilera
#12 Re: Mujo Selimović kupio Business.hr
Steta sto d2 banovase, do sad se garant ustelio sa onim Moulinexovim pekacem hljeba, em je jeftinije, em je zdravijenosara wrote:Ko ti brani da kupis brasno i sam pravis kruh...?VjecitiStudent wrote:Da li ce ova vijest naciniti klasov kruh boljim i jeftinijim?Ja cu ti dat par recepata...
Iako grcaju u katastrofalnim dugovima, pljackaska porodica prijeratnih policajaca Selimovica, svoje poslovne aktivnosti sire i na susjednu Hrvatsku, gdje planiraju poceti podrivati ekonomski sistem, poredak i napredak svojim mutnim poslovima. U narednim satima donosimo vise vijesti o ovim potresnim dogadjanima.
vvv.hAvaz.rs
- upravnik
#13 Re: Mujo Selimović kupio Business.hr
aj aj ajBandierra Rossa wrote: Lično poznajem neke tehnologe i ljudi tvrde da je Klas-ov hljeb najkvalitetniji na našem tržištu
- Mahalac
#15 Re: Mujo Selimović kupio Business.hr
sto banovase d2, nisam znao....dobar covek i komunista bese 
-
Johnny_Quid
#16 Re: Mujo Selimović kupio Business.hr
u mog strica osam kobasica sedam przi osmu strina drzi... pa hrvati nam pokupovase sav kapital? od cega cemo zivjeti za 20 god? neka i nasi nesto kupe vani... svi sad gledate, pa ni vlasnik konzuma nije blistavo posten niti legalni monopolista 21.st. ...
- slavkoimamodilera
#17 Re: Mujo Selimović kupio Business.hr
Meni bi bilo zao trosit tastaturu da sam na tvom mjestuJohnny_Quid wrote:u mog strica osam kobasica sedam przi osmu strina drzi... pa hrvati nam pokupovase sav kapital? od cega cemo zivjeti za 20 god? neka i nasi nesto kupe vani... svi sad gledate, pa ni vlasnik konzuma nije blistavo posten niti legalni monopolista 21.st. ...