Muhamed Besic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mirza007
#2877 Re: Muhamed Besic
Vratiti se ovako nakon duge pauze ne moze bas svako.
Vrlo ohrabrujuce i ako nastavi ovako u kontinuitetu mislim da nam to bitno poboljsava izglede u narednim kvalifikacijama.
Dvije bitne stvari o kojima mora voditi racuna: povrede i psiha.
Poraditi istodobno na fizickoj i psihickoj pripremi I sve bi trebalo doci na svoje mjesto.
Ne ocekujem previse asistencija I golova. Nije mu to u opisu radnog mjesta. Neka nastavi u ovom stilu i nikakvih problema nece biti.
Jako mi je drago zbog njega.
Vrlo ohrabrujuce i ako nastavi ovako u kontinuitetu mislim da nam to bitno poboljsava izglede u narednim kvalifikacijama.
Dvije bitne stvari o kojima mora voditi racuna: povrede i psiha.
Poraditi istodobno na fizickoj i psihickoj pripremi I sve bi trebalo doci na svoje mjesto.
Ne ocekujem previse asistencija I golova. Nije mu to u opisu radnog mjesta. Neka nastavi u ovom stilu i nikakvih problema nece biti.
Jako mi je drago zbog njega.
- BHF_Manijak
#2878 Re: Muhamed Besic
E svasta, hajd kontam reakcije nakon onog crvenog kartona protiv Andore, sto jeste bilo za kritiku, kad ono za najobicniju reakciju nakon sto igrac pogrijesi, imas takvih malio milion! Joj Bosnje, Bog te vidio...jasko_ba wrote:ma domaci portali umjesto da pisu kako je imao savrsenu utakmicu, objavil video gdje je on iznerviran nakon jedne situacije. naravno, bosnjo ko zapet ceka, evo prilike da mu se jebe materBHF_Manijak wrote:Ovo komentari nakon crvenog protiv Andore ili nesto frisko?
- luckylaka
#2879 Re: Muhamed Besic
Tino nema nikakve veze sa temom o Besiculeškarenje wrote:Dizu nasi portali Tinu,on je naveden za primjer ali ne valja to kurcu...hoce da ga prodaju
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
- Edin H.
- luckylaka
#2882 Re: Muhamed Besic
https://www.facebook.com/Everton/videos ... 7/?fref=nf Hadzija :thumbup:Majka ga rodila ko da je moj.
- Edin H.
#2883 Re: Muhamed Besic
MoMo, MoMo, MoMo Besicluckylaka wrote:https://www.facebook.com/Everton/videos ... 7/?fref=nf Hadzija :thumbup:Majka ga rodila ko da je moj.
You are Scousers now - kaze onaj navijac.
Da li to znaci da vise nece igrati za BiH?
- luckylaka
#2884 Re: Muhamed Besic
Madzari mu nude drzavljanstvo da igra za njih na EuroEdin H. wrote:MoMo, MoMo, MoMo Besicluckylaka wrote:https://www.facebook.com/Everton/videos ... 7/?fref=nf Hadzija :thumbup:Majka ga rodila ko da je moj.![]()
-
tr_ba
#2885 Re: Muhamed Besic
Evo na crvenfesicnano.ba pise i Svabe su zainteresovane,posto je Kedira pao k.... za usi...luckylaka wrote:Madzari mu nude drzavljanstvo da igra za njih na EuroEdin H. wrote:MoMo, MoMo, MoMo Besicluckylaka wrote:https://www.facebook.com/Everton/videos ... 7/?fref=nf Hadzija :thumbup:Majka ga rodila ko da je moj.![]()
- MaroonBrigade
#2886 Re: Muhamed Besic
Sa njim bi bili jaci za, brat bratu, 30%tr_ba wrote:Evo na crvenfesicnano.ba pise i Svabe su zainteresovane,posto je Kedira pao k.... za usi...
- Pismonosa
- ovo_malo_duse
#2888 Re: Muhamed Besic
Odigrao je pravo dobro i igrao je box to box. Bit ce super ako ga ostavi da igra na ovoj poziciji sa zadacima da iznosi loptu naprijed. To je ono sto nam fali u repki. Ima osjecaj za prostor i loptu a destruktivac je. Proigrava naprijed a lomi i presijeca nazad.Pismonosa wrote:Šta je to Mume radio? Kakav je to rusvaj tamo bio?
Kaže jedan Englez da Mume ima izneneđujuće dobro tehniku za nekoga čiji je posao da ubija ljude
Nadam se da ce nakon ove 2-3 dobre partije Martinez skontat da je ovo odlican pozicija za mumeta..
- Pismonosa
-
nema me tamo
#2890 Re: Muhamed Besic
Ma forsirace ga sve dok igra na ovom nivou..ovo_malo_duse wrote:Odigrao je pravo dobro i igrao je box to box. Bit ce super ako ga ostavi da igra na ovoj poziciji sa zadacima da iznosi loptu naprijed. To je ono sto nam fali u repki. Ima osjecaj za prostor i loptu a destruktivac je. Proigrava naprijed a lomi i presijeca nazad.Pismonosa wrote:Šta je to Mume radio? Kakav je to rusvaj tamo bio?
Kaže jedan Englez da Mume ima izneneđujuće dobro tehniku za nekoga čiji je posao da ubija ljude
Nadam se da ce nakon ove 2-3 dobre partije Martinez skontat da je ovo odlican pozicija za mumeta..
Jer ovošto je pokazao u zadnje dvije je savršeno..
- Edin H.
#2891 Re: Muhamed Besic
Pismonosa wrote:Šta je to Mume radio? Kakav je to rusvaj tamo bio?
Nije Nihad Milak, ali zna i dobro levata opauciti
- shake69
#2892 Re: Muhamed Besic
Kad te Guardian pohvali i onako lijepe rijeci objavi, a to skrti Englezi ne rade cesto, onda fakat vrijedis i mozes se nadati i boljem klubu. Samo da ne bude povreda i eto u Srebrenik i pehara iz Premiership-a! 
- limeni
#2893 Re: Muhamed Besic
Pa zumbule moj, nije se ni ustalio u Evertonu a ti bi ga u bolji klub odmahshake69 wrote:Kad te Guardian pohvali i onako lijepe rijeci objavi, a to skrti Englezi ne rade cesto, onda fakat vrijedis i mozes se nadati i boljem klubu. Samo da ne bude povreda i eto u Srebrenik i pehara iz Premiership-a!
Neka on bude prvo standardan 1-2 godine pa onda neka ide u United, Milan ili Arsenal.
-
Crvena Tifoza
#2894 Re: Muhamed Besic
Pazite samo kad preko vikenda opet napravi neku glupost ili dobije crveni, kako će ga ovdje opet popljuvat.
Kod nas nema sredine, ili si top ili si flopčina.
Kod nas nema sredine, ili si top ili si flopčina.
- shake69
#2895 Re: Muhamed Besic
Guardian nije skorojevicka novina i novinarstvo, ne padaju tako olahko, znaju sta i koga hvale. Naravno da treba kontinuitet, ali Muhamed je kvalitet pokazao vec prosle godine i ovakav do ljeta ce ga tesko biti zadrzati, po meni.limeni wrote:Pa zumbule moj, nije se ni ustalio u Evertonu a ti bi ga u bolji klub odmahshake69 wrote:Kad te Guardian pohvali i onako lijepe rijeci objavi, a to skrti Englezi ne rade cesto, onda fakat vrijedis i mozes se nadati i boljem klubu. Samo da ne bude povreda i eto u Srebrenik i pehara iz Premiership-a!![]()
Neka on bude prvo standardan 1-2 godine pa onda neka ide u United, Milan ili Arsenal.
-
dezurni_ucenik
#2896 Re: Muhamed Besic
shake69 wrote:Kad te Guardian pohvali i onako lijepe rijeci objavi, a to skrti Englezi ne rade cesto, onda fakat vrijedis i mozes se nadati i boljem klubu. Samo da ne bude povreda i eto u Srebrenik i pehara iz Premiership-a!
Everton kao 11.ti na tabeli bas ima sanse za pehar.
- shake69
#2897 Re: Muhamed Besic
Nisam glup da to i pomislim. Ciljam na neki novi klub gdje bi mogao doci i do nekog trofeja!dezurni_ucenik wrote:shake69 wrote:Kad te Guardian pohvali i onako lijepe rijeci objavi, a to skrti Englezi ne rade cesto, onda fakat vrijedis i mozes se nadati i boljem klubu. Samo da ne bude povreda i eto u Srebrenik i pehara iz Premiership-a!
Everton kao 11.ti na tabeli bas ima sanse za pehar.
- Edin H.
#2898 Re: Muhamed Besic
shake69 wrote:Kad te Guardian pohvali i onako lijepe rijeci objavi, a to skrti Englezi ne rade cesto, onda fakat vrijedis i mozes se nadati i boljem klubu. Samo da ne bude povreda i eto u Srebrenik i pehara iz Premiership-a!
Eki "zarazan igrac"
http://www.theguardian.com/football/blo ... o-martinez
- drug_profi
#2899 Re: Muhamed Besic
a jbt izraza u tekstu, nisam odavno morao ovoliko koristiti google translate.
- Edin H.
#2900 Re: Muhamed Besic
Ovi iz Guardiana se uvijek prave nesto lafo pametni.drugi profil wrote:a jbt izraza u tekstu, nisam odavno morao ovoliko koristiti google translate.