znal ko jel torsten Fink jos uvijek vlasnik obiju svojih rukuOptimusPrime wrote:http://sportbild.bild.de/bundesliga/ver ... sport.html
Prije 2 godine odpilio trenera Hamburga jer se na njemu krenuo izivljavati. Cak kasnije lik kaze, pogrijesio sam ali zaboli me k....
„Meine Reaktion war sicher ein großer Fehler." Und weiter: „Ich reagiere sehr emotional, wenn ich angefasst werde. Ich hasse das! Ich mag es auch nicht, wenn man mich anschreit. Es gilt bei uns Bosniern als äußerst respektlos, wenn man einen anderen anfasst.“
Muhamed Besic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Saian
#126 Re: Muhamed Besic
-
zlajapravaraja
#127 Re: Muhamed Besic
Sve za svetinjuJoseMujica wrote:aferim Zlaja proroče
Jos da me se hoce Mume sjetiti kad bude prelazio u City da zamijeni Yayu...
A Thorstenu Finku jebemo svi kolektivno majku, mada je upravo taj incident Mumeta ucinio visestruko jacim
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
- Logovan
-
lajkujMe
#130 Re: Muhamed Besic
Neshvatljivo mi je da jos niko nije napravio video muhamed besic vs messi, ono isjecki iz tekme s fokusom na besica. Ma sta kazem inace je vrlo slaba yt zajednica s postavljanjem nekih zanimljivosti iz nase tekme.
- lua
-
Vodja uvale
#132 Re: Muhamed Besic
Svega mi sjecam se ove utakmice kao da je jucer bila kad smo grke nogama u glavu ubili...
I ko danas se sjecam ovog pogotka, al' nikako povezao nisam do sad da je on zabio..
https://www.youtube.com/watch?v=VOj3bA76uv4
Još tad sam rekao da ce ovaj momak bit' baš dobit za repku!
Priznajem od tad nisam cuo za njega, al' evo ga i to uz veliki prasak.
I ko danas se sjecam ovog pogotka, al' nikako povezao nisam do sad da je on zabio..
https://www.youtube.com/watch?v=VOj3bA76uv4
Još tad sam rekao da ce ovaj momak bit' baš dobit za repku!
Priznajem od tad nisam cuo za njega, al' evo ga i to uz veliki prasak.
-
leo karan
#133 Re: Muhamed Besic
Mesijev odgovor Bešiću

Šalu na stranu, Bešić impresionirao.
Naš najbolji igrač te večeri. Pjanić bi morao iskoristiti njegovu dobru igru, da bude konkretniji.

Šalu na stranu, Bešić impresionirao.
Naš najbolji igrač te večeri. Pjanić bi morao iskoristiti njegovu dobru igru, da bude konkretniji.
- Šveđanin
#134 Re: Odg: Muhamed Besic
Kakvih naznaka?pirmin wrote:Uclanjujem se u "MB fan club"![]()
Strasno odigranih 90 minuta, kapa do poda.
![]()
Gledam neke njegove intervjue i kontam samo da ga ona balkanska huja ne sjebe, ima nekih
naznaka u gestikulaciji. Bila bi ogromna steta, ima momak sve predispozicije da zavrsi medju svjetskom elitom
sto mu od sveg srca zelim. Nadam se da je svoju najbitniju lekciju naucio u HSV-u.
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
- MOSALJOZE
#135 Re: Muhamed Besic
Pa dobro izgleda kao da će svakog trenutka da poludi,ali evo u ove 3 tekme,i ono što je igrao ranije dokazao je da je zajeban,ali da zna granice
http://www.dailymotion.com/video/x1zmoq7
FEMELIJU TI
http://www.dailymotion.com/video/x1zmoq7
FEMELIJU TI
- Partijaner
-
orhideya
-
hzsa22
#138 Re: Muhamed Besic
Za par godina, unaprijedjenja i inteligentnija verzija PEPE-a. Strasno brz, inteligentan, zna sa loptom, jak ko bik, a moze igrati i DMF i CB.
- suadfor
#139 Re: Muhamed Besic
besic je nas roy keane
ima njegovu gradju, izgled, drskost a i znanje.
ima njegovu gradju, izgled, drskost a i znanje.
- zambaklija
#140 Re: Muhamed Besic
al' mu je ćale jal babo jal tata zaheban do koske 
- _mufljuz_
#141 Re: Muhamed Besic
samo da se upisem u FAN CLUB
sve je vec receno sto se tice tehnikalija al sto momak ima zajebanu gorstacku bosansku facu jos zalizan - faca s placa samo tak'a....
loving you M(essi)šmit
sve je vec receno sto se tice tehnikalija al sto momak ima zajebanu gorstacku bosansku facu jos zalizan - faca s placa samo tak'a....
loving you M(essi)šmit
- lua
#143 Re: Muhamed Besic

Mume je svuĐe
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#144 Re: Muhamed Besic
Mume ovih dana i iz paštete iskače...svedno je jel otvoriš Bajrinu jal Argetu
- limeni
#145 Re: Muhamed Besic
besic je bio nas ponajbolji igrac i odigrao je strasno, ako ovako nastavi mogao bi biti jedno otkrice ovog prvenstva.
medjutim jedna lasta ne cini proljece (dobro onaj todorvic iz sarajeva mozda) i nemojte ga pljuvati ako nekada malo slabije odigra.
medjutim jedna lasta ne cini proljece (dobro onaj todorvic iz sarajeva mozda) i nemojte ga pljuvati ako nekada malo slabije odigra.
- DaysleepeR
#146 Re: Muhamed Besic
Odigrao je on super i protiv Obale i protiv Meksika i sad protiv Argentine. A i raja zaboravlja koliko je bildanje iskustva nastup na SP. Teško da će se nama ponavljati neke greške koje smo radili prije. Treba biti optimista.
- noiserr
#147 Re: Muhamed Besic
Ima tu malo, novi igrac pa svi na njega obracaju paznju. Recimo niko Pjanketa ne spominje tako a frajer šalto argentince na sve strane.limeni wrote:besic je bio nas ponajbolji igrac i odigrao je strasno, ako ovako nastavi mogao bi biti jedno otkrice ovog prvenstva.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#149 Re: Muhamed Besic
da .....već moreš reći da je momak pravo stabilan u izvedbama...tri je u nizu fantastične sastavio i ja vejrujem da će protiv Nigerije i Irana biti i onih dubinskih pasovaDaysleepeR wrote:Odigrao je on super i protiv Obale i protiv Meksika i sad protiv Argentine. A i raja zaboravlja koliko je bildanje iskustva nastup na SP. Teško da će se nama ponavljati neke greške koje smo radili prije. Treba biti optimista.
-
todd_smith
#150 Re: Muhamed Besic
Malo mi ide na onu stvar ova hajka oko Besica. Pogotovo ono on neki general. Kao eto jebeni forumasi ce odluciti ko vodi reprezentaciju.
Mali je odigrao dobru utakmicu, ali to je sve. Nema nista osim te dobre utakmice, pustite ga neka igra i sutite. J**o vas general i sjenka i ostale gluposti. Kao eto Bravo Besicu, ti si jedini igrao, a vi ostali ko vas jebe nista niste uradili, zguzili bi nas Argentinci 50-0 da nije bilo Mumeta, Generala, duse nase Bosanske. Jbte zgaditi cete igraca uskoro svima.
Najboljem igracu repke ikada ste psovali sve od do protiv Egipta, mogu misliti sta cete uraditi ovom djecaku kada ne odigra nekoliko utakmica kako treba.
Mali je odigrao dobru utakmicu, ali to je sve. Nema nista osim te dobre utakmice, pustite ga neka igra i sutite. J**o vas general i sjenka i ostale gluposti. Kao eto Bravo Besicu, ti si jedini igrao, a vi ostali ko vas jebe nista niste uradili, zguzili bi nas Argentinci 50-0 da nije bilo Mumeta, Generala, duse nase Bosanske. Jbte zgaditi cete igraca uskoro svima.
Najboljem igracu repke ikada ste psovali sve od do protiv Egipta, mogu misliti sta cete uraditi ovom djecaku kada ne odigra nekoliko utakmica kako treba.