Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
-
Barbarez
#1 Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
Ja sam prvi put sada vidio ovaj interviju:
http://www.youtube.com/watch?v=w5qqTYphMng
[youtube]v=w5qqTYphMng[/youtube]
Nakon ovoga mogu samo reci: Alaime, svaka ti cast! Svaka ti cast sto si pokusao spasiti momke, svaka ti cast sto nisi pizda i ne bojis se reci istinu ("Nije ovo prvi put da se puca na Sarajevo..."), svaka ti cast. Sve si im rekao i svaka diskusija sa njima o njihovim lazima je bez veze.
Neko kao ti zaslucuje sve najbolje u zivotu. Neka ti Bog podari sve najbolje kada si takva ljudina.
Nadam se da ce ovaj topic prezivjeti i da ga zadrzimo samo za Alaima jer covjek to zasluzuje.
[youtube]v=w5qqTYphMng[/youtube]
Nakon ovoga mogu samo reci: Alaime, svaka ti cast! Svaka ti cast sto si pokusao spasiti momke, svaka ti cast sto nisi pizda i ne bojis se reci istinu ("Nije ovo prvi put da se puca na Sarajevo..."), svaka ti cast. Sve si im rekao i svaka diskusija sa njima o njihovim lazima je bez veze.
Neko kao ti zaslucuje sve najbolje u zivotu. Neka ti Bog podari sve najbolje kada si takva ljudina.
Nadam se da ce ovaj topic prezivjeti i da ga zadrzimo samo za Alaima jer covjek to zasluzuje.
-
The 51st State
#2 Re: Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
Heroj, u nasim ocima je ko mont everest u svakom smislu, a od ovog sugavog grada moze dobiti najmanje 6-sto aprilsku nagradu.
-
elSaik
#3 Re: Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
Vjerujte mi na riječ da ne postoji igrač u našoj ligi kojeg sam više ismijavao od Alaima. Ali, fakat, nakon one scene kada trči polugol spašavati momku životi i ovog snimka, kunem se da nema obraza više ikada išta ružno da mu kažem. Gigant!
- frfi.
#4 Re: Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
meni je najgore kada nakon svega neki ljudi iz sarajeva kazu "pa nisu ni nasi nevinasca bili".......... 
- jaza_HZSA
#5 Re: Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
ovo je covjek...... nazalost.... malo je takvih....
- rado_vidjen
#6 Re: Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
I sam sam nekad ismijavao njegove fudbalske kvalitete, bockao kosmije
...ali, poslije svega ovoga mogu samo reci: momak, svaka ti cast!
Danas sam prosao kraj njega i ono je neopisivo. Totalno skrhan, place, dok ga druga dva igraca polijevaju vodom...
Danas sam prosao kraj njega i ono je neopisivo. Totalno skrhan, place, dok ga druga dva igraca polijevaju vodom...
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#7 Re: Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
Milion puta sam mu psovao i kad treba i kad ne treba. Smatram ga ne bash dobrim golmanom, smeta mi sto toliko dugo brani za FK Sarajevo, a mladji golmani ne mogu dobiti sansu, direktni je krivac za neke golove na mnogo vaznim tekmama...........
Ali od nedjelje on moze do smrti stajati na golu, a ja mu necu a reci, jer pokazalo se da u ovoj zemlji fudbal nije ono sto bi trebao da bude. Izgubljen je smisao fudbala
Muhamede svaka ti cast za onaj gest u nedjelju i dok sam ziv ja ti to necu zaboraviti
Ali od nedjelje on moze do smrti stajati na golu, a ja mu necu a reci, jer pokazalo se da u ovoj zemlji fudbal nije ono sto bi trebao da bude. Izgubljen je smisao fudbala
Muhamede svaka ti cast za onaj gest u nedjelju i dok sam ziv ja ti to necu zaboraviti
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#8 Re: Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
Covjek je istraumiran...i kao da krivi sebe, srce moje.Barbarez wrote:Ja sam prvi put sada vidio ovaj interviju:
Znam samo jedno, ovakvo nesto se nikada ne smije ponoviti, a pocinioci se moraju kazniti. Strasno.
-
Richard Peti
- phillie
#10 Re: Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
Nazalost, u nasem fudbalu nema vise ovakvih velicina. I u mojim ocima ova ljudina je dosegla velicinu, pogotovo znajuci gdje je izasao, u kojem momentu i radi koga...Svaka cast Alaime. Ovaj put ti si zabio volej svim svojim "suigracima" ako smiju da se tako nazivaju poslije nedelje.elSaik wrote:Vjerujte mi na riječ da ne postoji igrač u našoj ligi kojeg sam više ismijavao od Alaima. Ali, fakat, nakon one scene kada trči polugol spašavati momku životi i ovog snimka, kunem se da nema obraza više ikada išta ružno da mu kažem. Gigant!
- strong69
#11 Re: Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
Ovo sto je on uradio toliko je hrabro da granici sa ludoscu. Svaka ti cast Muhamede!Ljudi koji bi ovo uradili sigurno nema mnogo. Vidjevsi snimke i sve sto se oko njega desava mogu da primjetim da je ovo ostavilo velike posljedice na njega i nadam se da ce biti bolje. Alaime, uz tebe smo i dobro znas da se moramo dici na noge i kad je najteze i ne gubiti nadu ni u 90. minutu... Samo hrabro dalje...
- aerosa
#12 Re: Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
Milion puta sam bio ljut na njega, i toliko toga mu zamjerio i rekao da mu nikad neću halaliti, ali posle nedelje što se mene tiče može mi i po glavi skakati ja mu neću zamjeriti...
Ale je pokazao da ipak ima još uvijek dovoljno LJUDI u našem sportu, samo da to nekad i ne vidimo gledajući neke druge stvari...
Ale je pokazao da ipak ima još uvijek dovoljno LJUDI u našem sportu, samo da to nekad i ne vidimo gledajući neke druge stvari...
-
pipi7
#13 Re: Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
pravi, al ono baš pravi kapiten!
-
perajic
#14 Re: Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
Pokazao je da je LJUDINA!
Cuo sam od ranije od nekih poznanika da je extra momak, ali sada sam se i sam uvjerio. Ako ne dobije neko priznanje od ovog grada, onda stvarno sva 6. aprilska i druga odlikovanja gube smisao.
Cuo sam od ranije od nekih poznanika da je extra momak, ali sada sam se i sam uvjerio. Ako ne dobije neko priznanje od ovog grada, onda stvarno sva 6. aprilska i druga odlikovanja gube smisao.
- veljaca
#15 Re: Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
Stvarno sam cekao da neko otvori ovu temu ....
Navijac sam FK Zeljeznicar ...... O Alaimu sam imao ne dobro misljenje .....
Poslije ovoga u Sirokom Brijegu mogu samo reci - BRAVO LJUDINO ALAIME !!!!!!

Navijac sam FK Zeljeznicar ...... O Alaimu sam imao ne dobro misljenje .....
Poslije ovoga u Sirokom Brijegu mogu samo reci - BRAVO LJUDINO ALAIME !!!!!!
- black
#16 Re: Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
svaka cast Alaime 
-
oridjidji
#17 Re: Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
Navijač sam Sarajeva redovno sam ga psovao radi njegovih golmanskih osobina. Međutim nakon ovoga što se desilo u Širokom sam promjenio mišljenje o njemu kao igraču i čovjeku, vidio sam da je on itekako velika ljudska veličina, legenda i car.
-
Cafe Camargue
#18 Re: Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
Mislim da je sasvim jasno ko će dobiti nagradu Ismir Pintol za ovu sezonu.
Ali što neko reče, na tome se ne smije završiti. Mora dobiti i druga priznanja i odlikovanja na višoj razini.
Nikad ga nisam simpatisao kao golmana, često je griješio i nanio mi je mnogo duševne boli u važnim utakmicama.
Ali nakon ovog herojskog čina, on mi je ubjedljivo najdraži igrač Sarajeva. Zaista to od srca govorim!
Želim da nastavi braniti dok ga zdravlje služi, tamam primili još 1000 golova zbog bespotrebnih istrčavanja.
Živ i zdrav bio Alaime!
ON VOLI SARAJ'VO PRAVI JE HORDAS
MUHAMED ALAIM JEDAN JE OD NAS !!!
(da mi je neko rekao da ću ovo pisat...)
Ali što neko reče, na tome se ne smije završiti. Mora dobiti i druga priznanja i odlikovanja na višoj razini.
Nikad ga nisam simpatisao kao golmana, često je griješio i nanio mi je mnogo duševne boli u važnim utakmicama.
Ali nakon ovog herojskog čina, on mi je ubjedljivo najdraži igrač Sarajeva. Zaista to od srca govorim!
Želim da nastavi braniti dok ga zdravlje služi, tamam primili još 1000 golova zbog bespotrebnih istrčavanja.
Živ i zdrav bio Alaime!
ON VOLI SARAJ'VO PRAVI JE HORDAS
MUHAMED ALAIM JEDAN JE OD NAS !!!
(da mi je neko rekao da ću ovo pisat...)
- JThomas
#19 Re: Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
svaka čast. kapa dole.
- byNelle
#20 Re: Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
I Sarajevo je dobilo svog Stevena Gerrarda. Svaka Cast!
-
Cavallero
#21 Re: Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
Koji smo mi licemjeri, pa to je cudo.
- shalla
#22 Re: Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
Kao i momci u prethodnim postovima, tako sam i ja izgubio dosta živaca zbog njegovih golmanskih kvaliteta...
Nakon pregledanih snimaka mogu samo reći da je u mojim očima Alaim postao jedna veličina kakvih je vrlo malo u ovom gradu i državi i mogu reći da sam ponosan što je čovjek sa ovakvim karakterom kapiten kluba za koji navijam...
Muhamede, respect
Nakon pregledanih snimaka mogu samo reći da je u mojim očima Alaim postao jedna veličina kakvih je vrlo malo u ovom gradu i državi i mogu reći da sam ponosan što je čovjek sa ovakvim karakterom kapiten kluba za koji navijam...
Muhamede, respect
-
Cafe Camargue
#23 Re: Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
Licemjeri?Cavallero wrote:Koji smo mi licemjeri, pa to je cudo.
Licemjer bi bio da kažem(o) "oduvijek sam ga volio, cijenio, oduvijek je bio veličina".
Navijači o njegovim ljudskim kvalitetama nisu imali priliku suditi, bilo je svakakvih priča. Vidiš da svi naglašavaju da ga nismo cijenili kao golmana. Nažalost desila se ova tragedija pa da se uvijerimo kakav je ČOVJEK.
- MoHiKaNaC
#24 Re: Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
Zaista malo je nas koji bi u onakvim okolnostima postupili na nacin na koji je Alaim postupio u Sirokom.
Svaka mu cast! Kapa dole...
Svaka mu cast! Kapa dole...
- Rauber
#25 Re: Muhamed Alaim, ljudska velicini i CAR!
Alaima sam imao priliku upoznati na bazenima, kad se slavilo osvajanje kupa, protiv sirokog cini mi se.
Tada sam kroz pricu vidio da je pravo fin i skroman momak. Sjecam se dobro,to svi pjevaju,cugaju,po stolovima, a Ale se sakrio od Husrefa i sa mnom zapalio cigaru
Poslije sam ga znao vidjeti u gradu kako seta sa zenom, bilo mi nesto ofirno da mu prilazim, poslije ovog herojskog cina, ima da ga zagrlim ko malo dijete, cim ga vidim.
Alaima za pocasnog kapitena,kad se oprosti za predsjednika FKS
Tada sam kroz pricu vidio da je pravo fin i skroman momak. Sjecam se dobro,to svi pjevaju,cugaju,po stolovima, a Ale se sakrio od Husrefa i sa mnom zapalio cigaru
Poslije sam ga znao vidjeti u gradu kako seta sa zenom, bilo mi nesto ofirno da mu prilazim, poslije ovog herojskog cina, ima da ga zagrlim ko malo dijete, cim ga vidim.
Alaima za pocasnog kapitena,kad se oprosti za predsjednika FKS