Mudžos u akciji u Beču

Locked
Gnjuscic

#1 Mudžos u akciji u Beču

Post by Gnjuscic »

I tako to biva kad se previše sniva, a stvarnost se malo zna. Mudža pokušao da unese i aktivira ruksak sa bombama, ekserima i islamskom literaturom u američku ambasadu u Beču.
Vjerovatno je htio da uništi kafirsku Ameriku, a Bosna će se već nekako sama snaći uz pomoć braće iz Mauritanije, Malija, Čada, ..... . Uostalom, ko hebe Bosnu, važan je ummet. Očekujem riječi razumijevanja, tirade o potlačenosti muslimana, o antimuslimanskoj histeriji, Džordžu Bušu &td &td. Pucajte
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Cuj i islamskom literaturom, zar je i ona eksplozivna? :shock: :lol:

Joj, foluske... :D Maj mani iz on MIx :D
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Ama rekao sam vam na drugoj temi da imam alibiiiiiiii.... :x ...ne proganjajte me... :D .Nisam ja...ovaj ibro-dirka SUV master vozach :D..on mi je sumLJiv...:D
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Nisam, Teherana mi :D :D
vatana

Post by vatana »

Ludak pravi.

Ko mu dade BH pasos? :)
trinaesti

Post by trinaesti »

ako nam je neko zelio uvesti vizne olaksice, sada vise nece.

ocekujem poostrenje mjera austrije pri ulasku BiH drzavljana u istu. sto studenata, sto radnika.

aferim momcino!
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

sjeba nam imidz totalno
vatana

Post by vatana »

karabaja-x wrote:sjeba nam imidz totalno
Joj ova je najjaca, hehehe.
Maraschino

Post by Maraschino »

To treba na jos goliji otok... :x

ako ga austrijanci kojim slucajem blago osude,,mi bi mu trebali jednu dozivotnu da nas vise nikad ne obruka :oops: majmun jedan
Simply_Red

Post by Simply_Red »

cuj mudzos.. ccc

Al dobro prije je bilo samo literatura i eksploziv.. sad i ekseri..
Svaki put se nasmijem ovim slucajevima i sjetim se 11/9 kad je Muhammed Atta noc prije atentata proveo u striptiz baru.. i u dokaz tome su naveli da je zaboravio Kur'an... shoot me in the eye and call me Mary
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Samo se vi sprdajte...CIA sad provjerava sve BiH forume u potrazi za sauchesnikom :lol: .Ibro, zasto ce tebi SUV uopste :D ?
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

ima li informacija kako se zove ta budala? Ja sam jednom isla u americku ambasadu iz cisto naucnih razloga i procedura je bila kao da ulazim u sef narodne banke. Pri tom nisam imala kod sebe nista sto bi bilo sumnjivo. Mislim da su mi i hemijske razmontirali. A bas sam kontala da ubacujem papirice u pola hemijske i da ih gadjam :-D
LjepoticaiZvjer

Post by LjepoticaiZvjer »

ionako austrijancima nismo najdraza nacija, gledaju nas kao lopove, baustelce i cistacice( cast izuzetcima), razmisljaju da li da uopste dopuste izgradnju dzamija (izuzetak je bec), a sada ce nacisti imati jos vise izgovora da pljuju po nama i da nam uvode sve moguce restrikcije. da li je taj veliki musliman imalo razmisljao kako ce se to odraziti na ostale bosance?
ja mu u svoje ime zahvaljujem :x :x :x
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

ibro dirka wrote:Cuj i islamskom literaturom, zar je i ona eksplozivna? :shock: :lol:
i ko kaze da knjige nisu opasne?! hajde, valjda ce mu ih vratiti, dobro ce mu doci u zatvoru. :D
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Ja mog terenca (pazi bre ovamo) juce nekom levatu prod'o. :D Jedva coek natuco njemacki, a kaze ide tamo za hafiza :D
basta sljezove boje

LjepoticaiZvjer wrote:ionako austrijancima nismo najdraza nacija, gledaju nas kao lopove, baustelce i cistacice( cast izuzetcima), razmisljaju da li da uopste dopuste izgradnju dzamija (izuzetak je bec), a sada ce nacisti imati jos vise izgovora da pljuju po nama i da nam uvode sve moguce restrikcije. da li je taj veliki musliman imalo razmisljao kako ce se to odraziti na ostale bosance?
ja mu u svoje ime zahvaljujem :x :x :x
ne zaboravi da je i Boris Nemsic Bosanac :-D
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Tacno, iz Druge. :D
JokYouAre

Post by JokYouAre »

Hajvan, garant je pravi vjernik, kad za Ramazan eksploziv nosa. Treba ih sve istrijebiti, ali poceti kod nas. Svi nek idu u saudiju i nek se tamo dizu u zrak ili sta vec.FUJ FUJ FUJ FUJ
klixober

Post by klixober »

Koji li je to idiot da mi je znati.Ukaljao nam ugled :D
basta sljezove boje

Der 42-jährige Niederösterreicher bosnischer Abstammung hatte laut Ermittlern zu Mittag versucht, in die US-Botschaft in der Boltzmanngasse zu gelangen. Doch schon beim Eingang schlug der Metalldetektor Alarm.

zanimljivi komentari
der war vermutlich wirklich nur ein ausgeflippter yugo mit zuvielen erinnerungsstücken aus dem letzten krieg daheim...wolln wirs hoffen...

die echten islamisten bomben bei uns noch nicht. die scheißen nur den jungen leuten ins hirn. aber das kümmert eh keinen...
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Locked