crna_pantera wrote:Ne bih da zvucim blasfemicno, ali Isusovu nisuStari wrote:Kad smo vec kod tih ...pomalo bizarnih...:
Jos se niko nije rodio a da mu prije toga nisu jebali majku![]()

Znam da ne znam !Harrys wrote:Znanje je imanje.
de stari ne sekiraj se...kazem da me podsecas al ne i da si isti, 100% isto, tj tajStari wrote:hey:
pa sad stari nisi toliko star da bi me podsecao na apsena
opet...jest...znaci i ranije si me podsecao na nekog...
priznaj to si ti...doduse u tom slucaju trebao bi da si u zenici
moracmeo napraviti poseban folder za ove stare nesto mi cesto meshaju topic-e
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
stari:
Krenimo redom:
-B. Apsen jeste ...istina...po svemu sudeci...nesto stariji od mene.
- Kada to ranije destiniraj to malo preciznije u vemenskom aspektu
- Priznao bih rado kad bih znao sta treba da priznam ...ko sam to ja po tebi?
-Na tebi je da vjerujes ili ne ...ali na zalost nikad u zivotu nisam bio u Zenici...osim u prolazu
Slazem se.:)Ni sva imanja nisu iste velicine.weasel wrote:Znanje je kao kruznica
Unutar kruznice je znanje a spolja ne znanje
Sto vise znas sve je veci obim i povrsina kruga ali samim tim uvidjas da "ono"sto je izvan kruznice postaje ogromno i sve vece i vece i vece....
Tako je!Harrys wrote:Slazem se.:)Ni sva imanja nisu iste velicine.weasel wrote:Znanje je kao kruznica
Unutar kruznice je znanje a spolja ne znanje
Sto vise znas sve je veci obim i povrsina kruga ali samim tim uvidjas da "ono"sto je izvan kruznice postaje ogromno i sve vece i vece i vece....
jok to je bezobrazlukHarrys wrote:Znanje.weasel wrote:Ko umije njemu dvijeHarrys wrote:Koliko god da ogradis imanje,shvatas da je ono spolja mnogo vece,pa bacas oko u komsijino[/quote
Sa ovim se vec ne slazem.Rekao bih da je to ne znanje.
Sta je sad ovo?Znanje?Neznanje?