MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Očuvanje čovjekove okoline.

Moderator: anex

VeljaPas

#1 MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by VeljaPas »

Jutros oko 9 sati u Pruscu je ustrijeljena cisto iz zabave cetverogodisnja medvjedica. Molim vas pogledajte ovaj link.
http://www.youtube.com/watch?v=zniaJdyWO2o
ili http://www.donji-vakuf.info

Da li smo mi uopce normalni?
Ja_Ja

#2 Re: MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by Ja_Ja »

Normalni? Mislim da je doslo vrijeme da si ne postavljamo ovakva pitanja vise. "Polozili" smo sve ispite nenormalnosti, pa tako da i ovaj nije za cudjenja...NA ZALOST!
madnessa

#3 Re: MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by madnessa »

aj srce mi se slama kad cujem kako place... :( :( :( :( :( :(
bauhaus

#4 Re: MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by bauhaus »

ovo je stvarno za svaku osudu!odvratno! to su nasi dobri ljudi, zrtve rata i stradanja!?

ovo ce obici svijet! i dobro je da vakufljani reaguju kako treba i osudjuju ovaj zlocin.koliko ih samo strada da se nista i ne sazna?

steta sto se nije pokusalo spasiti je,u smislu da se medvjedica uspavala, detaljno pregledala,izgledala je da joj se moglo pomoci ... ali to je "muzika buducnosti" za bosnu .

nadam se da ce krivac odgovarati.krivac je sigurno poznat.
bushido

#5 Re: MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by bushido »

I jos se smiju,zabavljaju i snimaju njene muke :x necu da me banuju a najradije bi napisao onu Edinu;( MATER VAM JEBEM) :x :x :x :x
Luke Perry

#6 Re: MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by Luke Perry »

:cry: Kreteni. Nevjerovatno da u BiH jos ima medvjeda
alica.k

#7 Re: MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by alica.k »

pa ne kontam sad, sta je bilo? ako je ranjena, dal joj se pomoglo, il su je samo tako pustili da umre?

edit: tek mi sad naslov do mozga dodje :(. fuj.
bauhaus

#8 Re: MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by bauhaus »

ma lovci joj prisli i metak u glavu. :(
madnessa

#9 Re: MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by madnessa »

bauhaus wrote:ma lovci joj prisli i metak u glavu. :(
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
latinalover

#10 Re: MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by latinalover »

nesto se govori za cetnike, a i ostale dvije skupine bi bile priblizne d aim se ukaze prilika...
Skyfox

#11 Re: MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by Skyfox »

Luke Perry wrote::cry: Kreteni. Nevjerovatno da u BiH jos ima medvjeda
grozno

Postoji li kod nas lovna sezona ili svako moze ic i ubijat sve sto se krece kad god hoce... ma katastrofa... S obzirom na broj populacije u BiH medvjedi i vukovi bi trebali biti zasticena vrsta!
ljubilac

#12 Re: MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by ljubilac »

Medvjedi jesu zaštićena vrsta u BiH i lov jeste regulisan zakonom. Lovci su ubili medvjedicu nakon što ju je neko teško ranio kad se ustanovilo da će svakako uginuti.
zonbirile

#13 Re: MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by zonbirile »

Jeli to onaj prusac dovište muslimansko,haman sveto mjesto ,sve vjernik do vjernika.
Evropa da,ali to onada znači nema klanja životinja (posjek)kod sve tri strane,pečenja rakije i rakijanja i svih ostalih domaćih gadosti.Ovo je za nas normala,jer su svi navikli na bol ,patnju ,krv.U Evropi meso vidiš vakumizirano u marketu,a ne vodiš djecu na mobe klanja(evo sada će početi,novembar)..To da se znaju krivci ne znači ništa,pa ko ćeih procesuirati u ovoj zemlji i za što.Boga pitaj je li medo zaštičen ,kod nas je čojek hajvan ,a ne međed.
Evo 13 godina od rata ko fol ne mogu pokupiti oružje od građana (pišem iz Sarajeva),mogu misliti šta papci imaju po selima.Pa Dedo im je rekao da muslimani ne smiju više biti bez oružja.Potpuno se slažem da bi bili isti samo da je prilike,uopstalom to su svi pokazali i u Hravatskoj i u BiH.
Šta još reči , mogao bi pisati do sutra o sveopštoj nekulturi,neobrazovanju,teroru klera nad takvim stanovnišvom,a oni zajedno nad nama ostalima-fuj,fuj
amrica

#14 Re: MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by amrica »

madnessa wrote:aj srce mi se slama kad cujem kako place... :( :( :( :( :( :(

:( :( :( :( :( :(

Koji idiotizam, raniti zivotinju, pa je jos snimati dok se pati....
madnessa

#15 Re: MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by madnessa »

amrica wrote: :( :( :( :( :( :(

Koji idiotizam, raniti zivotinju, pa je jos snimati dok se pati....
znam, amrice... kmeee... jos su je poslije ubili... kmeeeeeeeeeeee... :(
Kneesaa

#16 Re: MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by Kneesaa »

ne mogu ni pogledati link - citajuci vase postove - kontam da cu se i ja skroz sj...nego - jel ko od medija pustio ovaj snimak u eter?
strong69

#17 Re: MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by strong69 »

Uzasno! Da mi je vidjeti likove koji su se smijali gledajuci je kako pati. Da Bog da im se tako neko smijao. Fuj!!!
Ekspanzi

#18 Re: MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by Ekspanzi »

nestvarno.. :sad:
eto sta je :bih:
paratrooper

#19 Re: MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by paratrooper »

zaloso je to ali ljudi su takvi.

Najljepse bi bilo zapalit takve siledjije i onda im se smijat dok vriste, a na kraju im se popisat na njihove smrdljive leseve.

ali , ipak je zivot takav da slabiji moraju cutat dok bitange vladaju pod zastitom drzave koja im ne smije nista.

da covijek nema nekih vecih ideala u zivotu koje bi zelio postici , najljepse bi bilo rasciscavat racune sa takvom bagrom.

na zalost ima razloga sto se mora prelaziti preko tih stvari.
paratrooper

#20 Re: MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by paratrooper »

zonbirile wrote:Jeli to onaj prusac dovište muslimansko,haman sveto mjesto ,sve vjernik do vjernika.
Evropa da,ali to onada znači nema klanja životinja (posjek)kod sve tri strane,pečenja rakije i rakijanja i svih ostalih domaćih gadosti.Ovo je za nas normala,jer su svi navikli na bol ,patnju ,krv.U Evropi meso vidiš vakumizirano u marketu,a ne vodiš djecu na mobe klanja(evo sada će početi,novembar)..To da se znaju krivci ne znači ništa,pa ko ćeih procesuirati u ovoj zemlji i za što.Boga pitaj je li medo zaštičen ,kod nas je čojek hajvan ,a ne međed.
Evo 13 godina od rata ko fol ne mogu pokupiti oružje od građana (pišem iz Sarajeva),mogu misliti šta papci imaju po selima.Pa Dedo im je rekao da muslimani ne smiju više biti bez oružja.Potpuno se slažem da bi bili isti samo da je prilike,uopstalom to su svi pokazali i u Hravatskoj i u BiH.
Šta još reči , mogao bi pisati do sutra o sveopštoj nekulturi,neobrazovanju,teroru klera nad takvim stanovnišvom,a oni zajedno nad nama ostalima-fuj,fuj
svaka cast zonbirile
atko

#21 Re: MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by atko »

zonbirile wrote:Jeli to onaj prusac dovište muslimansko,haman sveto mjesto ,sve vjernik do vjernika.
Svaka ti je zlatna

Bagra balkanska :( :x ... malo nas je al smo govna :x
paratrooper

#22 Re: MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by paratrooper »

bilo bi dobro znati imenom i prezimenom te ne-ljude - cisto radi toga da se ne desi da im slucajno necim pomognes ne znajuci kakve su hulje.
bhpatriot

#23 Re: MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by bhpatriot »

zar u nas postoje jos medvjedi? zar ovi idioti nisu sve ih pobili? wow jedino me to iznenadilo ovdje nista drugo,

ne znam sta je ovdje smijesno ovaj idiot sto se smije mj savjet brzo od umobolnice nek ti spase to malo mozga sto ti je ostalo budaletino glupa.....
mycy

#24 Re: MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by mycy »

Stvarno odvratno... slazem se sto se ovo snimalo jer smo uspjeli na taj nacin vidjeti kakve gadosti jos rade! Fuuuuj! Ja se uopste ne slazem sa lovom. Odkud njima pravo da odredjuju kad mogu nekog ubiti a kad ne mogu?! To bi regulisala tek kad bi po zivot bilo opasno od prevelike populacije ili sl. Ali njih skoro da i nema i oni ih jos ubijaju!!! Kad su lovci i krivolovci takvi lafci zasto se golim rukama ne suoce sa zivotinjama, ako vec hoce da se trofeisu, kao sto su radili gladijatori - heroji. Lakse je tu titulu zaraditi sa oruzijem i "golim" protivnikom...
tratinčica78

#25 Re: MUCKI UBIJENA MEDVJEDICA U PRUSCU

Post by tratinčica78 »

isto ce se desiti i njima. ista smrt ih ceka.
what goes around comes around!
Post Reply