Mucenje maca u Aleji lipa
Moderator: anex
-
VeljaPas
#1 Mucenje maca u Aleji lipa
Iako smo jucer o ovome obavijesteni, gradjanka koja nam je javila o izivljavanju pojedinaca na macama,iz straha nije htjela kazati svoje ime.
Danas se javila njena hrabrija prijateljica Jurcević Jelica (sa cijom dozvolom navodim njeno ime) i navela imena ljudi koji se u Aleji lipa 61 izivljavaju na macama.
Radi se o: Pojatic Ismetu, Coralic Mustafi i Music Saciru.
Danas se javila njena hrabrija prijateljica Jurcević Jelica (sa cijom dozvolom navodim njeno ime) i navela imena ljudi koji se u Aleji lipa 61 izivljavaju na macama.
Last edited by VeljaPas on 28/11/2008 16:27, edited 1 time in total.
-
jaca78
#2 Re: Mucenje maca u Aleji lipa
Opet Aleja lipa?
Prijave policiji?
Prijave policiji?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#3 Re: Mucenje maca u Aleji lipa
Je li to ova Gamad?
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &sk=t&sd=a
PS Ko god mi kaze da to nisu gamad vec neshvacena i zapustena djeca, nek ih vodi svojoj kuci...
svako ko je u stanju muciti bilo koje drugo zivo bice NIJE NORMALAN i treba biti na lijecenju u instituciji zatvorenog tipa..
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &sk=t&sd=a
PS Ko god mi kaze da to nisu gamad vec neshvacena i zapustena djeca, nek ih vodi svojoj kuci...
svako ko je u stanju muciti bilo koje drugo zivo bice NIJE NORMALAN i treba biti na lijecenju u instituciji zatvorenog tipa..
-
jaca78
#4 Re: Mucenje maca u Aleji lipa
nisu mala gamad. vec stari kreteni, "ozbiljni i odrasli" ljudi

-
mIRCerka
#5 Re: Mucenje maca u Aleji lipa
jos gore...cika Velja je li iko prijavio policiji i kako se policija nasmijala svemu tome?jaca78 wrote:nisu mala gamad. vec stari kreteni, "ozbiljni i odrasli" ljudi![]()
![]()
![]()
sta uradise mackama?
sta je uopste sa tom Alejom Lipa? kakva je to prokleta ulica???
I sto im macke smetaju toliko???
Kako im ne smetaju dileri sa stalnim kotama na kojima prodaju???
joj da nas hoce spicit meteor da samo zivotinje prezive....
-
VeljaPas
#6 Re: Mucenje maca u Aleji lipa
kazale su da su bile u policiji ali da su dobile odgovor da se oni time ne bave.mIRCerka wrote:jos gore...cika Velja je li iko prijavio policiji i kako se policija nasmijala svemu tome?jaca78 wrote:nisu mala gamad. vec stari kreteni, "ozbiljni i odrasli" ljudi![]()
![]()
![]()
sta uradise mackama?![]()
-
mIRCerka
#7 Re: Mucenje maca u Aleji lipa
Sto naravno nije istina. I to znamo.Velja wrote:kazale su da su bile u policiji ali da su dobile odgovor da se oni time ne bave.mIRCerka wrote:jos gore...cika Velja je li iko prijavio policiji i kako se policija nasmijala svemu tome?jaca78 wrote:nisu mala gamad. vec stari kreteni, "ozbiljni i odrasli" ljudi![]()
![]()
![]()
PS Kako su primili prijavu da je nestao moj Husnija?
- Robyn
#8 Re: Mucenje maca u Aleji lipa
Ma sta se ne bave, ima da se bave, sta im je posao, Pi im mater, da pustimo kretene da muce zivotinje pa ce i sutra i nas. Koliko je tim kretenima godina, kakve su to zvijeri. Nije mi jasno, kako tim sadistima ne dosadi, ili valjda nema niko da ih zaustavi.Velja wrote:kazale su da su bile u policiji ali da su dobile odgovor da se oni time ne bave.mIRCerka wrote:jos gore...cika Velja je li iko prijavio policiji i kako se policija nasmijala svemu tome?jaca78 wrote:nisu mala gamad. vec stari kreteni, "ozbiljni i odrasli" ljudi![]()
![]()
![]()
Zakon i red, malo sutra, Stoku treba satrat! I sta im komsiluk koji to gleda kaze, ili sute ko i obicno ***ke...
Zovite muriju, nek se malo mrdnu debelim guzicama!!!! Ili oni......
-
jaca78
#9 Re: Mucenje maca u Aleji lipa
KRIVIČNI ZAKON FEDERACIJE
Član 318.
Mučenje i ubijanje životinje
(1) Ko životinju teško zlostavlja ili izlaže nepotrebnim ili dugotrajnim mukama, ili joj nanosi
nepotrebne boli, ili protupravno razara životinjska staništa u većoj mjeri ili na širem
prostoru, ili protivno propisima ubija životinje, kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom
zatvora do šest mjeseci.
Član 318.
Mučenje i ubijanje životinje
(1) Ko životinju teško zlostavlja ili izlaže nepotrebnim ili dugotrajnim mukama, ili joj nanosi
nepotrebne boli, ili protupravno razara životinjska staništa u većoj mjeri ili na širem
prostoru, ili protivno propisima ubija životinje, kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom
zatvora do šest mjeseci.
-
LSD
#10 Re: Mucenje maca u Aleji lipa
E nece više ovi bolesnici muciti macke...gotova stvar...bar ne ovi iz Aleje Lipa...za druge lokacije po gradu ne znam.
A ti Mircerko nemoj da mi vrijedjaš komšiluk
...cuj prokleta ulica 
A ti Mircerko nemoj da mi vrijedjaš komšiluk
- Cholina_Lokica
#11 Re: Mucenje maca u Aleji lipa
drzava nam puna Hebenih idiota, fuj... ooo sve bi ih spalila u pm
- hakazvaka
#12 Re: Mucenje maca u Aleji lipa
kako je rjesena stvar? mislim da ovog jednog licno znam.. al nisam siguran jedino kad bi mi rekli kolko koji ima godinaLSD wrote:E nece više ovi bolesnici muciti macke...gotova stvar...bar ne ovi iz Aleje Lipa...za druge lokacije po gradu ne znam.
A ti Mircerko nemoj da mi vrijedjaš komšiluk...cuj prokleta ulica
-
VeljaPas
#13 Re: Mucenje maca u Aleji lipa
Kako mi je javljeno(imam ime informatora) u Aleji lipa su opet pronadjene mrtve 3 mace i 4 macica. izvadjene su iz kontejnera i pokopane.
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#14 Re: Mucenje maca u Aleji lipa
- Karabaja
#15 Re: Mucenje maca u Aleji lipa
da hoce spicit meteor i da samo ti i srebren dizdar ostanete zivimIRCerka wrote: joj da nas hoce spicit meteor da samo zivotinje prezive....
- Robyn
#16 Re: Mucenje maca u Aleji lipa
Jel to opet mucenje i ubijanje maca, to su vjerovatno isti likovi, povratnici, opet ih opalilo u glavu pa im macke krive!
Pa dajte da saznamo ko su, imanom i prezimenom pa da zovemo policiju? Mislim, stvarno hoce li iko radit svoj posao, a ako neko vidi sa prozora il balkona da neko ganja i uci macke ili bilo koje druge zivotinje, givihtom ili pepeljarom ga u glavu, balonom vode.
Sto neko rece ako ne volis macke, okreni se, ne diraj ih, sta ti smetaju. Ja licno vise volim cuke i ptice al mi ni jedno drugo zivo bice ne smeta.
Stop Sadistima!!!
Pa dajte da saznamo ko su, imanom i prezimenom pa da zovemo policiju? Mislim, stvarno hoce li iko radit svoj posao, a ako neko vidi sa prozora il balkona da neko ganja i uci macke ili bilo koje druge zivotinje, givihtom ili pepeljarom ga u glavu, balonom vode.
Sto neko rece ako ne volis macke, okreni se, ne diraj ih, sta ti smetaju. Ja licno vise volim cuke i ptice al mi ni jedno drugo zivo bice ne smeta.
Stop Sadistima!!!
- Phia
#17 Re: Mucenje maca u Aleji lipa
Ovi zaslužuju da im se desi ono što rade tim mačkama.Nadam se da će ih stići sve to..i jedva čekam stupanje zakona na snagu..Velja wrote:Iako smo jucer o ovome obavijesteni, gradjanka koja nam je javila o izivljavanju pojedinaca na macama,iz straha nije htjela kazati svoje ime.
- to sam ja
#18 Re: Mucenje maca u Aleji lipa
Trebalo je uslikati te jadne mace i ispod slike napisati njihova imena pa fino poljepiti naselje i u svako sanduce ubaciti

-
mIRCerka
#19 Re: Mucenje maca u Aleji lipa
Karabaja wrote:da hoce spicit meteor i da samo ti i srebren dizdar ostanete zivimIRCerka wrote: joj da nas hoce spicit meteor da samo zivotinje prezive....
- lord-executioner
#20 Re: Mucenje maca u Aleji lipa
Ima odgovornost po krivicnom zakonu. Mozda bi bolje bilo prijavu uputiti tuziocu umjesto policiji, ne znam da li je to pokusano.
-
mIRCerka
#21 Re: Mucenje maca u Aleji lipa
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &sk=t&sd=alord-executioner wrote:Ima odgovornost po krivicnom zakonu. Mozda bi bolje bilo prijavu uputiti tuziocu umjesto policiji, ne znam da li je to pokusano.
Ista djeca, razlicita vremena...probalo se sve...
al kad skontas da su onog R.Mucista pustili nakon sto je ucestvovao u spaljivanju zene, pa 2 dana poslije napao drugu zenu na Alipashinu, kako da ocekujes da ti Organi djeluju kad se djeca izivljavaju na mackama...
Ali, sad ce morati...
-
ajsela
#22 Re: Mucenje maca u Aleji lipa
S obzirom da je gosp Miokovic iz MUP KS odmah reagovao kada smo ga informisali o planiranom odstrelu , postoji li mogucnost da njega obavijestimo o tim budalama iz ulice Aleja Lipa?
-
mIRCerka
#23 Re: Mucenje maca u Aleji lipa
obratite paznju na datum otvaranja ove teme...ajsela wrote:S obzirom da je gosp Miokovic iz MUP KS odmah reagovao kada smo ga informisali o planiranom odstrelu , postoji li mogucnost da njega obavijestimo o tim budalama iz ulice Aleja Lipa?
ono sto se moze uraditi jeste sa svim informacijama ih upoznati, da makar pojacaju patrole tamo u periodu kad su Zvijeri od djece vani...
PS Onaj ko opetovano muci zivotinju je zvijer. A vi psiholozi i pedagozi se ibretite koliko zelite. I budite sretni sto mozda jos uvijek nemate djecu, jer bi ovi mogli vrlo lako nakon sto potamane sve macke u komsiluku preci na vasu djecu.