Muamer Tanković

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
m-m

#1 Muamer Tanković

Post by m-m »

Image

Porijeklom iz Srebrenice ... počeo igrati u Švedskoj... preko Fulham-a otišao u Holandski AZ.

Tek mu je 19 godina, talentovan igrač, brz, dobar pregled igre, nije sebičan, zna dati go.

Bila bi velika šteta ne pozvati ga da igra za našu reprezentaciju...

Talenat je a možda i budući Zmaj, nek ima svoju temu.
House

#2 Re: Muamer Tanković

Post by House »

Davnih dana odbio reprezentaciju

briši temu
Point.

#3 Re: Muamer Tanković

Post by Point. »

Poserem se na ovu prodanu dusu. Supak je rekao je da se osjeca ko sved, igro je vec za svedsku reprezentaciju tako da je izgubljen za nas sve i da hoce. Usput, jesam li rekao da je supak sa dna kace? Seljacina. Tako nek ova tema ide pod kljuc, pronto.
m-m

#4 Re: Muamer Tanković

Post by m-m »

Point. wrote:Poserem se na ovu prodanu dusu. Supak je rekao je da se osjeca ko sved, igro je vec za svedsku reprezentaciju tako da je izgubljen za nas sve i da hoce. Usput, jesam li rekao da je supak sa dna kace? Seljacina. Tako nek ova tema ide pod kljuc, pronto.
Jel to tebi rekao kad ste kafu pili... ili si negdje cuo?

Za Svedsku jos nije igrao i zato ne rise, sto si taki?

Kad ga savez pozove a on odbije onda je izgubljen... sve do tada super talenat koji jos 10-12 godina moze igrati za BiH.

I nije ti stvarno fol napadat momka ako ne znas kakav je iz prve ruke... Lp.
smijesni_ste

#5 Re: Muamer Tanković

Post by smijesni_ste »

Jel to onaj što mu se san ostvario kad ga je Ibra nazvao iako mu je Džeko obećao raj? :D
m-m

#6 Re: Muamer Tanković

Post by m-m »

smijesni_ste wrote:Jel to onaj što mu se san ostvario kad ga je Ibra nazvao iako mu je Džeko obećao raj? :D
Ne znam zato... ali me i ne iznenadjuje. Ibra je svjetska institucija. S obzirom da je Tankovic rodje u S to mi je potpuno normalno, isto sto je normalno da se vise osjeca S nego BiH. Ali sve to nije razlog da momak ne bude pozvan i da ne jede travu za nas dres.

Eto vi sve sto ste rekli u svom zivotu je normala i nikad se niste pokajali zbog toga...
m-m

#7 Re: Muamer Tanković

Post by m-m »

smijesni_ste wrote:Jel to onaj što mu se san ostvario kad ga je Ibra nazvao iako mu je Džeko obećao raj? :D
I na kraju krajeva ko je to Dzeko da nekoga zove i obecava nesto, valjda tu ima savez, selektor, pm pa nek oni zovu.

Sve dok je to tako necemo mi dogurat dalje od ofsajda.
Point.

#8 Re: Muamer Tanković

Post by Point. »

m-m wrote:
Point. wrote:Poserem se na ovu prodanu dusu. Supak je rekao je da se osjeca ko sved, igro je vec za svedsku reprezentaciju tako da je izgubljen za nas sve i da hoce. Usput, jesam li rekao da je supak sa dna kace? Seljacina. Tako nek ova tema ide pod kljuc, pronto.
Jel to tebi rekao kad ste kafu pili... ili si negdje cuo?

Za Svedsku jos nije igrao i zato ne rise, sto si taki?

Kad ga savez pozove a on odbije onda je izgubljen... sve do tada super talenat koji jos 10-12 godina moze igrati za BiH.

I nije ti stvarno fol napadat momka ako ne znas kakav je iz prve ruke... Lp.
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/f ... 8472484.ab

Obrati paznju na zadnju recenicu. Dzeko mu ko obecavo brda i doline, ali jedan poziv Zlatana je bio dovoljan da zaboravi sta je, ko je i sta su mu zemljaci prolazili, posebno u Srebrenici. Takvi nam nisu potrebni. Vjerovatno i onaj nas smrad mu od agenta ima umjesane tu prste, mamu jebo svoju.
Point.

#9 Re: Muamer Tanković

Post by Point. »

m-m wrote:
I na kraju krajeva ko je to Dzeko da nekoga zove i obecava nesto, valjda tu ima savez, selektor, pm pa nek oni zovu.

A razlika je to sto ga je zvao i nagovorio Zlatan Ibrahimovic da igra za Svedsku u cemu, molicu lijepo?
pedeset

#10 Re: Muamer Tanković

Post by pedeset »

m-m wrote:

Ustani kad spominješ Džeku, a što se tiče ovog Muamera, mora da su ga Šveđani otpuhali pa sad želi izvršiti pritisak na njih tako što ga ko biva zovu među zmajeve. Sve je jasno, bilo je i ranije ovakvih pokušaja ali ko god odbije jednom BIH doviđenja zauvijek.
Magarece_godine

#11 Re: Muamer Tanković

Post by Magarece_godine »

A što bi lik igrao za BiH, pogotovo što je iz Srebrenice ?
m-m

#12 Re: Muamer Tanković

Post by m-m »

E ba, meni svejedno, igro za SWE ili za BiH, nisam za prepucavanja po forumima ;)

Reko ovo reko ono, pa sta... nek odigra dvije u Zenici i zaboravice SWE.

Moje je misljenje da ga treba pozvati. Pa ne mozemo sve tjerati zbog neka dva intervjua.

Ustajem samo mater svoju kad spominjem, ebo vas Dzeko i njegova obecanja... dao 5 golova i idol nacije :?:
Point.

#13 Re: Muamer Tanković

Post by Point. »

Magarece_godine wrote:A što bi lik igrao za BiH, pogotovo što je iz Srebrenice ?
Mozda zbog onih pobijenih sto dadose zivote za BiH? Sto bi igrao za Svedsku, to on sved? Sto ne mogu ova novopopulisticka razmisljanja.
Point.

#14 Re: Muamer Tanković

Post by Point. »

m-m wrote:E ba, meni svejedno, igro za SWE ili za BiH, nisam za prepucavanja po forumima ;)

Reko ovo reko ono, pa sta... nek odigra dvije u Zenici i zaboravice SWE.

Moje je misljenje da ga treba pozvati. Pa ne mozemo sve tjerati zbog neka dva intervjua.

Ustajem samo mater svoju kad spominjem, ebo vas Dzeko i njegova obecanja... dao 5 golova i idol nacije :?:
Nije 5, vec 38. I ako ti je svejedno gdje ce Mujo igrati, zasto ga toliko forsiras? Odabro je svoj put, sretno mu sa Zlatanom i kompanijom, ko mu jebe mater.
Locked