MTV WMA 2008

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
maleno7

#1 MTV WMA 2008

Post by maleno7 »

Image
Image

Britney je otvorila WMA,odlicnim video clipom a nakon toga se pojavila na sceni u prelijepoj haljini,dok je dolazila na scenu citava sala je ustala na noge i najvecim aplauzom pozdravila POP Princezu,nakon nje nastupala je Rihanna koja je izvela svoj hit Disturbia.

MTV 2008 WMA

NA SINOĆ održanoj godišnjoj dodjeli MTV nagrada za najbolje video spotove gotovo sve je proteklo u znaku Britney Spears koja je, kako se to i nagađalo, svečano otvorila ceremoniju. Pjevačica je izgledala predivno u srebrnoj mini haljinici, a publika ju je pozdravila ovacijama i prije nego što je otvorila usta. "Hvala vam puno. Hvala vam za vašu ljubav. Došla sam večeras kako bi proslavila vrlo važan rođendan, 25. obljetnicu VMA nagrada. Ovo je 2008 MTV Video Music Awards i počinje upravo sada", rekla je Brit.

Britney dobija prvu nagradu Best Female
Image

Domaćin dodjele je bio britanski komičar Russell Brand koji se, zajedno s Britney, pojavio u promotivnom spotu za ovu dodjelu, a Brand je ovu večer nazivao "uskrsnućem Britney Spears" i "početkom njene ere". "Ako postoji ženski Isus Krist, onda je to Britney", rekao je komičar i dodao: "Ona je tako dobra, ali neke ljude jednostavno dotuče slava. Mediji su se nabacivali s njom, vidjeli su se emocionalni ožiljci, ali ona je slatka i divna osoba". Na pozornici su bili: Kanye West, Christina Aguilera, Rihanna, Kid Rock i Jonas Brothers koji su otpjevali svoje hitove, a Britney je po drugi puta užarila dvoranu kada je izišla na pozornicu da preuzme prvu svoju VMA nagradu - onu za najbolji ženski video za njezinu pjesmu "Piece Of Me". Brit je time potukla Rihannu, Jordin Sparks, Katy Perry i Mariah Carey koje su također bile nominirane za istu nagradu, a u kratkom govoru Britney je zahvalila "bogu koji ju je tako blagoslovio te sinovima koji je inspiriraju svakoga dana".

Britney dobija drugu nagradu BEST POP VIDEO,nagradu joj dodjeljuje Paris Hilton
Image
Image

Princeza popa za ovu je nagradu bila nominirana čak 16 puta prije nego ju je sinoć i zasluženo dobila, a ostali dobitnici nagrade ostali su u njezinoj sjeni. Nagradu za najbolji video spot u rock kategoriji osvojio je Linkin park za "Shadow Of The Day", najbolji video spot muškog izvođača otišla je Chrisu Brownu za "With You", dok je u kategoriji za najboljeg novog izvođača ili grupe nagradu odnijela grupa Tokio Hotel za album "Ready, Set, Go!". Britney je sinoć pokazala ono o čemu se priča već mjesecima - kraljica popa vraća se na vrh, kako glazbene scene, tako i privatnog života. Čini se da je sve napokon krenulo svojim tokom, a Brit itekako još uvijek ima što pokazati.

Britney odnosi i GLAVNU nagradu Video Of The Year
Image
Image
Image

Pjevacica koja je prodala 90 MILIONA ALBUMA se napokon vratila a na dodjeli ne samo sto je otvorila show,dobila tri nagrade i tako zasjenila sve svoje kolege koje niko i ne spominje jer su ostali u njenoj sjenci,Britney je proglasena i NAJBOLJE odjevenom na ovogodisnjoj dodjeli,nosila je dvije prelijepe Versace kreacije.

Image
mofo33

#2 Re: MTV WMA 2008

Post by mofo33 »

je li bila gole guze ispod haljine? :mrgreen:
sheilak

#3 Re: MTV WMA 2008

Post by sheilak »

Koji uzas je MTV postao! :sad:
tazmaniaBAN

#4 Re: MTV WMA 2008

Post by tazmaniaBAN »

evo ko hoce da glasa za Laku

http://ema.mtvadria.com/vote/#__

ako sam fulio temu sorry :D
Comrad

#5 Re: MTV WMA 2008

Post by Comrad »

Ma sranje zesce... i btw nije WMA nego VMA - tj. Video Music Awards
Phobius

#6 Re: MTV WMA 2008

Post by Phobius »

jedna rijec opisuje sve ovo: ODRON!
DeewaniGirl

#7 Re: MTV WMA 2008

Post by DeewaniGirl »

kurt cobain wrote:Meni se cini da je Britney ove nagrade dobila kao milostinju jer pjesma za koju je dobila nagrade je nevjerovatno losa kao i sam spot.
Mislim da bi sto se tice same dodjele treba pomenuti nastup banda Paramore koji su najavljeni da sviraju u bar Whiskey, ali ustvari su svirali u samom studiju gdje je bila dodjela. Moc filmske magije:)))
Takode treba spomenuti povratnicki nastup Pink koja je otpjevala najavni singl novog albuma "So what" kao i nastup na samom zatvaraanju ceremonije, Kanye West s pjesmom "Love Lockdown".
Linkin Park su zasluzeno dobili nagradu za Najbolji Rock Video za pjesmu "Shadow of the day", reziser spota je i clan LP-a Mr. Joe Han.
Tokio hotel takode po meni nije zasluzio nagradu za Best New Act koju je trebala dobiti trenutno najbolja malda pjevacia, tekstopisac Katy Perry.
Na kraju, MTV je poprilicno obavio dobar posao.
od tog svega slazem se samo da Britney nije zasluzila, da je Katy exxxtra zasluzila ( nazalost nije dobila niti jednu nagradu) i da je Kanye bio najbolji :D
Linkin Park?? Meni su bas postali...bezveze... ja sam u "Best Rock" glasala za Fall Out Boy...al' eto nista od toga :sad:
mawww

#8 Re: MTV WMA 2008

Post by mawww »

Britney izgleda fantasticno,prezgodno,prelijepoooooo....prije svega ja se ne slazem,mislim da jeste zasluzila definitivno,spot je orginalan i dobar,smijesan...OVE GODINE nije imala ni konkurencije,Kate Perry pa njen spot je uzas,Jonas Brothers djecurlija bzv,Forever spot sranje zesce,Tokio Hotel ubij se mislim...tako da i ostali nominovani su bili jos gori...Ipak sjetimo se spota za Toxic,Everytime,I m slave4you,baby one more time,ooops pa spot sa madonnom svi su oni sigurno zasluzili nagradu a nisu je dobili,sjetimo se njenih nastupa na ovoj dodjeli,a ove nagrade joj sigurno znace sada jer joj pomazu da se vrati,nije njoj do nagrada ima ih preko 200 to sam negdje citala,medjutim...ovo joj dodje ko i neko priznanje za 10 godina sto je prodala 90 Milijuna albuma...meni je iskoreno drago sto se vraca,sto snima novi album,sprema turneju,sto ponovno izgleda odlicno,prelijepo,jedna je Britney ove sada zvjezdice to su sve lose kopije njenih spotova,pjesama,nastupa i ideja,drago mi je sto se vraca da ih opet sve rasturi ko i uvijek sto je to radila,nije joj bilo lako ali napokon se vratila,SVAKA JOJ CAST
Layne

#9 Re: MTV WMA 2008

Post by Layne »

Mawww, Boga ti, kolko imaš godina? Al iskreno.
mofo33

#10 Re: MTV WMA 2008

Post by mofo33 »

Layne wrote:Mawww, Boga ti, kolko imaš godina? Al iskreno.
:lol: roditelji smatraju internet i TV dadiljom...
dezurni_ucenik

#11 Re: MTV WMA 2008

Post by dezurni_ucenik »

.
Post Reply