MTV Adria stiže!

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

dinash

Post by dinash »

Alfons Kauders wrote:
dinash wrote:samo da znate, bosanski bendovi (tj. ona tri sto rade na selfpromousnu van mahale) su na slovenackim televizijama (mimo i prije MTVa) bili zastupljeniji nego na hrvaCkim. slovenci vole bosance vise od hrvata, a hrvati [jel] vole samo sebe te jedine sebe ... :D
ne slazem se...

nije istina da nas vise vole od hrvata...

samo nas manje mrze, pa ti se cini...
ok. ili ih, jednostavno, vise boli neka stvar za nas. svejedno je. neko vidi casu polupraznu, a neko polupunu ... cinjenica je da je nekom BH bendu lakse dobiti airing na nekoj slovenackoj televiziji nego na bilo kojoj hrvatskoj.
sunday_morning

Post by sunday_morning »

sunday_morning wrote:zaboravih reci...mogu razumjeti inekako za BIH muzicare...ali sta je sa HR grupama..oni imaju toliko materijala da zasluzuju barem vise promidzbe u odnosu na nas :roll: :roll: ... * slovence!
dobro dinash...et' vole nas..znamo mi koliko, kad dodjemo na granicu :D

nego cuj, evo citiram samu sebe, pa van mor tajm..pitam..sta je sa HR bandovima? :roll:
dinash

Post by dinash »

sunday_morning wrote:dobro dinash...et' vole nas..znamo mi koliko, kad dodjemo na granicu :D
super ti je ta "slovenci su supci jer nas jebu na granicama".

koliko znam, bosance jebu na svim granicama kako ko stigne i kako mu se prohtije. :-?
davis.ba

Post by davis.ba »

Više sam očekivao od MTV Adrie, dosadan je program. Kad počnu puštati one slovenske "zvijezde", ili neke skroz lijeve spotove, kriza prava. Onaj muškarac što vodi news, ne znam odakle je ima totalno loš glas, nikako nije za tv, ili radio, ah da, imao je još jedan pametan komentar za SFF, kaže:"pravi razlog zašto smo otišli u Sarajevo su bili ćevapi" kad se završio prilog o SFF. Divota.
7th_Heaven

Post by 7th_Heaven »

Slusala The Hivese i Darkwood dub na tom MTv Adria koncertu u Krizankama... :roll:

Koncert je bi trebao biti besplatan s obzirom da je svojevrsna promocija MTV-a, kako sam mogla primjetiti posjeta i nije bila nekaa..ovaj..i..

:zzzz:

Nemam snage vise srat'.
Post Reply