ajd pogledaj GT avalanche 2.0...730km.ž
A vjeruj mi...ovaj bajk ce ti biti i vise nego dovoljan za tvoje potrebe
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Poslušano... kontam idem danas uplatiti prvu ratu.....bavka wrote:ma jok...2.0 definitivno!

Hvala.d2 wrote:ja idem sada na krug, javim ako sta vidim
Probaj objavit na forumu na dernek.ba. Tu je najvise raje i mozda ga tako i nades. Ja bih ti pomogao ali nisam iz sa, tako da ne mogu. Ali probaj sa dernekom, mozda upali.zgembo_sa wrote:Hvala.d2 wrote:ja idem sada na krug, javim ako sta vidim
Inace, ukrao ga je decko od mozda nekih 17 godina, crna vrlo kratka kosa, sorc, majica kratkih rukava neka svjetlija, cini mi se kao siva ili isprana plava, onako mrsaviji malo, visine cca. 170-175, malo tamnije boje koze (ne bih da spekulisem da li je rom ili nije, vidjen je s ledja, al eto).
Bajk je ukraden na kosevskom brdu.
P.S. da Bog da vrat slomio na njemu
cca. 500 KM. Al raspizdio me pravo, ukraden mi u sred bijela dana s balkona dok sam u kupatilu bio. Bas sam se zainatio, kad tad cu ga negdje u gradu upratit, nema puno ovih bajkova koliko sam primjetio...Me_Name_Amir wrote:Probaj objavit na forumu na dernek.ba. Tu je najvise raje i mozda ga tako i nades. Ja bih ti pomogao ali nisam iz sa, tako da ne mogu. Ali probaj sa dernekom, mozda upali.zgembo_sa wrote:Hvala.d2 wrote:ja idem sada na krug, javim ako sta vidim
Inace, ukrao ga je decko od mozda nekih 17 godina, crna vrlo kratka kosa, sorc, majica kratkih rukava neka svjetlija, cini mi se kao siva ili isprana plava, onako mrsaviji malo, visine cca. 170-175, malo tamnije boje koze (ne bih da spekulisem da li je rom ili nije, vidjen je s ledja, al eto).
Bajk je ukraden na kosevskom brdu.
P.S. da Bog da vrat slomio na njemu
A koliko je kostao?
Ma znam, al da budem iskren, zivo mi se jebe. Jer ce ga vrlo vjerovatno kupit za neke sitne pare tako da ce bit svjestan da je ukraden. Al vise nego bajk, bi volio naci ovog majmuna da ga smjestim u bolnicu na koji mjesec, pa nek me prijavi policiji ako hoce i smije! Strpljiv sam ja, ima cijelo ljeto... kad tad ce naletit...d2 wrote:budi oprezan jer mozda uhvatis nekoga ko je kupio bajk a ne lopova... fakat mi je krivo radi bajka