msn zabavljanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
onaa
#1 msn zabavljanje
Evo vec tri mjeseca (od 2. januara ove godine) traje moje msn "zabavljanje" sa jednim mladim gospodinom.
zanimljiv je, pametan, krasan, divan, vodimo super razgovore po cijeli dan (krenemo ujutru od 11:00 pa sve do ponoci, naravno uz dosta pauza)
dogovor je da se upoznamo "uzivo" danas u 20:00.
mene je vise nego strah, bojim se da ce carobni trenutak u kome se sada nalazim, nakon upoznavanja ispariti.
cekam savjete iskusnih..
zanimljiv je, pametan, krasan, divan, vodimo super razgovore po cijeli dan (krenemo ujutru od 11:00 pa sve do ponoci, naravno uz dosta pauza)
dogovor je da se upoznamo "uzivo" danas u 20:00.
mene je vise nego strah, bojim se da ce carobni trenutak u kome se sada nalazim, nakon upoznavanja ispariti.
cekam savjete iskusnih..
- anais_nin
ma samo hrabro
jeste, divno je imati taj misteriozni prijatni osjecaj u prici s nekim svaki dan...tu napetost zbog "mozda"
ali mislim da ste izabrali dobar momenat da upoznat se...ono dovoljno dugo ste pricali online da se upoznate, ali ne previse dugo da bi sve to otislo totalno u stranu "nestvarnog"
mislim u smislu da totalno izgradis neku fiktivnu sliku te druge osobe
moj savijet: dishi duboko, budi ono sto jesi
u krajnjem slucaju ne moze ti biti loshe sa nekim s kim imas tako dobru pricu, cak i ako ne bude "romanticne povezanosti" uzivo
kako god okrenes na dobitku si... 
moj savijet: dishi duboko, budi ono sto jesi
-
onaa
nagovorena sam, recimo 80 %, hvala ti,anais_nin wrote:ma samo hrabrojeste, divno je imati taj misteriozni prijatni osjecaj u prici s nekim svaki dan...tu napetost zbog "mozda"
ali mislim da ste izabrali dobar momenat da upoznat se...ono dovoljno dugo ste pricali online da se upoznate, ali ne previse dugo da bi sve to otislo totalno u stranu "nestvarnog"
mislim u smislu da totalno izgradis neku fiktivnu sliku te druge osobe
![]()
moj savijet: dishi duboko, budi ono sto jesiu krajnjem slucaju ne moze ti biti loshe sa nekim s kim imas tako dobru pricu, cak i ako ne bude "romanticne povezanosti" uzivo
kako god okrenes na dobitku si...
- kriticarka_nikova
Evo ja imam iskustvo.
Kad smo se trebali naci nisam ocekivala nista.Ustvari vise me je bilo strah.Pricali smo uvijek kratko,ali jako duhovito i opustali smo jedno drugo.
Vise sam ocekivala da cu se razocarati,jer poslije duge veze koju sam imala nisam vidjela nikog drugog,ali....kad sam ga srela...stali su svi casovnici na svijetu da kucaju......
Dovoljno?
Kad smo se trebali naci nisam ocekivala nista.Ustvari vise me je bilo strah.Pricali smo uvijek kratko,ali jako duhovito i opustali smo jedno drugo.
Vise sam ocekivala da cu se razocarati,jer poslije duge veze koju sam imala nisam vidjela nikog drugog,ali....kad sam ga srela...stali su svi casovnici na svijetu da kucaju......
Dovoljno?
-
onaa
Dovoljno..kriticarka_nikova wrote:Evo ja imam iskustvo.
Dovoljno?
- kriticarka_nikova
Ponesite tablete protiv sracke....daduli_sa wrote:Sretno!
I ako je imalo "utjeha" - siguran sam da je i kod njega frka![]()
Znaci, sve je to dobar znak!
-
razmazena
I nakon nekoliko mjeseci msnanja i smsanja, dosao je i taj dan. Sve sto sam osjecala bio je bas strah. Od cega.. Strah od toga da sve to ne nestane. Mada sam tamo negdje duboko u djelicu sebe znala da je to covjek mog zivota, ma koliko fraza zvucala izlizano, i da ce sve dobro proci.
On je dosao. Prisao mi. Poljubio me. I evo vec dvije godine se ljubimo.
I jos stosta.
I da samo znate kako je divan. Bio tada. I jos uvijek je.
Sretno. I javi kako je proslo.
On je dosao. Prisao mi. Poljubio me. I evo vec dvije godine se ljubimo.
-
onaa
i to po principu, ovo sam ja kao mala, ovo ja u obdanistu, ovo ja u osnovnoj, na ekskurziji, sa rajom na derneku, itd.tigris wrote:razmijenili ste slike pretpostavljam
znaci nema iznenadjenja kada je izgled u pitanju, osim..
boja glasa je uzasno bitna za mene, to moze biti problem ako ne bude onako kako ja to vec tri mjeseca zamisljam
-
onaa
Svakako, hvala,razmazena wrote:I nakon nekoliko mjeseci msnanja i smsanja, dosao je i taj dan. Sve sto sam osjecala bio je bas strah. Od cega.. Strah od toga da sve to ne nestane. Mada sam tamo negdje duboko u djelicu sebe znala da je to covjek mog zivota, ma koliko fraza zvucala izlizano, i da ce sve dobro proci.![]()
On je dosao. Prisao mi. Poljubio me. I evo vec dvije godine se ljubimo.I jos stosta.
-
Max.Cherry
Vidi Tigris se pojavila nakon duže apstinencije... Sta ima kitty na pruge...?
Imam i ja iskustvo sa MSNa, cura me isfolirala da je ovdje u stvari bila u Južnoj Carolini. Ali doduše mi nismo čekali tako dugo, ja odmah pitao da izađemo, nakon dva sata šupljiranja online. Ali uspjeće to samo se ti nemoj nama sikirat'...
Imam i ja iskustvo sa MSNa, cura me isfolirala da je ovdje u stvari bila u Južnoj Carolini. Ali doduše mi nismo čekali tako dugo, ja odmah pitao da izađemo, nakon dva sata šupljiranja online. Ali uspjeće to samo se ti nemoj nama sikirat'...
Last edited by Max.Cherry on 14/03/2006 11:45, edited 1 time in total.
- anais_nin
ma slike ti daju samo okvironaa wrote: znaci nema iznenadjenja kada je izgled u pitanju, osim..
boja glasa je uzasno bitna za mene, to moze biti problem ako ne bude onako kako ja to vec tri mjeseca zamisljam
znaci preskocen je telefonski dio, tako da nisi degustirala glas?
-
monolog
Ponesi ti kakvih... kontraceptivnih tableta.kriticarka_nikova wrote:Ponesite tablete protiv sracke....daduli_sa wrote:Sretno!
I ako je imalo "utjeha" - siguran sam da je i kod njega frka![]()
Znaci, sve je to dobar znak!
Sretno i grlom u jagode!
Last edited by monolog on 14/03/2006 11:54, edited 1 time in total.
- manijak1
- kriticarka_nikova
manijak da ti nisi taj tip koji treba veceras u 20.h da se vidi s njom? 
-
onaa
nazalost preskocen,anais_nin wrote:ma slike ti daju samo okvironaa wrote: znaci nema iznenadjenja kada je izgled u pitanju, osim..
boja glasa je uzasno bitna za mene, to moze biti problem ako ne bude onako kako ja to vec tri mjeseca zamisljambude nekad i iznenadjenja...ali ne mora znaciti da su negativna
nekad je puno puno bolje uzivo nego na slikama
![]()
znaci preskocen je telefonski dio, tako da nisi degustirala glas?
jos jedno pitanje: 20:00 na cheki a onda??? najsigurnije je otici gdje? mislim u slucaju da se gore navedeni manijak pojavi.