Imal rješenja il je opet "luda" došla Microsoftu
MSN Messenger - ne može se konektovat?!
Moderator: Benq
-
Frutek
#1 MSN Messenger - ne može se konektovat?!
Ja se evo danima ne mogu da konektujem na msn. Jel i vi imate isti problem? Probao sam i preko Trilliana al nema šanse 
- Lady Saray
kod mene sve ok
a koristim i mozilu i nisam nikad morala otvarat ie da bi se konektovala
kod mene je msn7.5
kod mene je msn7.5
-
Frutek
I ja koristim msn 7.5, ali eto, sad zasad se ne mogu konektovat. Probat ću ga izbrisat, pa napravit novi clean installLady Saray wrote:kod mene sve ok
kod mene je msn7.5
Takođe koristim Mozillu, ali browser ne treba da ima ikakve veze sa chat programima...
- ja_sarajevo
Ista stvar.. Nekoliko dana nisam mogao da se konektujem na MSN i onda sam promjenio lozinku, pasword i sad radi,,,
-
nidll
Ova verzija 7.5 ima mnogo problema.Jedan od njih je i samo konektovanje...ali i pored ovoga ima problema vezanih zajedno za IE6-SP1.Pa se pojavljuje Error...pokazuje prozor u kojem ima Repair,IP Check...
Ja koristim takoder MSNMsgr 7.5 i nemam nikakvih problema sto se tice konektovanja,zato sto mi se 'automatski' IE pokrece kao proces u TaskMenager-u.I pored toga sto sam stavio da nikako nekoristi IE on se izgleda mora pokrenuti da bi MSN radio...ali nema veze,ne smeta
I ja kraju sto je najgore od MSNa mi se pune "Offline Files" ...radi goOposti
Ja koristim takoder MSNMsgr 7.5 i nemam nikakvih problema sto se tice konektovanja,zato sto mi se 'automatski' IE pokrece kao proces u TaskMenager-u.I pored toga sto sam stavio da nikako nekoristi IE on se izgleda mora pokrenuti da bi MSN radio...ali nema veze,ne smeta
I ja kraju sto je najgore od MSNa mi se pune "Offline Files" ...radi goOposti
- perke
c4dinamit wrote:pokusajte ljudi, sto koristite Firefox (sto bi nase komsije hrvati rekli Vatrolisac![]()
) iskljuciti Work Offline....mene cesto to zeza
good luck
iskljuciti work offline
7.5 verzija radi sasvim ok kod mene