uzroci,posljedice,razlozi,motivi,rjesenja itd.
P.S. Ja sam iz Zenice

Pravda30 wrote:Ma par napaljenih kretena i besposlicara koji nemaju pametnija posla.Ali sve do jednom.
e to je problem jarane upravonineac wrote: Pa Vi stvarno nemat pametnija posla nego o tome raspravljati!
Onda neko spomenu nemaju šta raditi! Tako je, dok Zenica,Tuzla i ostali gradovi rade, vi, mostarci i banjalučani raspravljate gdje će koja državna institucija biti!
Tako samo kod nas može sjedište elektroenergetskog sistema biti u sarajevu, dok bi trebo biti u Tuzli, jer su svi tehnički uslovi na strani Tuzle! Ali, da bi Vi imali šta raditi sada ve nanovo tamo treba praviti!
Tako Vi imate posla, tako što nas zajebavate, i primate platu od naših poreza!
Ovo je najgluplji post koji sam vidio u životuDaysleepeR wrote:Obecavali Zenici u ratu da cim padne Sarajevo da ce Zenica biti proglasena glavnim gradom BiH, pa su neki ljudi prizeljkivali da Sarajevo sto prije padne, nebi li postali prijestolnica u Bosnjaka.
To cula Sarajlije pa im nije bilo drago, pa dadose sve od sebe da padnu u ruke agresoru.
A posto Sarajevo ne pade, Zenicanima ne bi drago sto nece postat prijestolnica, pa krenuse psovat Markale Sarajlijama, svakom prilikom koja im se ukazase.
Eh sad, za ova obecavanja u ratu nisam siguran da su istina, ali sam cuo prica, ali ovo za psovanje Markala sam siguran 100%, i ja mislim da je to sasvim dovoljan razlog za netrpeljivost.
Cuj psovat Markale, ciganska posla prava.
Fuj.
coltrane wrote:Vjerujte price je isla ovako:
grupica KRETENA sa juga (znaci ne svi) je navijala :"ale ale, ale ale jebemo vam Markale..."
Istog trenutka je nastala neugodna tisina na stadionu i onda je ostatak stadiona poceo zvizdati i negodovati (cijeli stadion, mislim).