mrziti žene

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
betametazon

#76 Re: mrziti žene

Post by betametazon »

scatman john wrote:

jbg s te tri djevojke s kojima sam izlazio u zivotu, sjedio sam pristojno,fino ih gledao u oci, slusao pozorno sta pricaju i na sta se zale,, podrzao ih u svemu sto zele rade ili branio im stavove...trudio sam se u momentima razgovora i okrenuti se sali i drzao sam nju da razgovara i povremeno je upitao nesto o njoj, dok nju nista o meni nije zanimalo (mislim na sve tri djevojke-sva tri slucaja)
jbg, ne mogu ti puno konkretno pomoci, ima muskaraca koji znaju o cemu pricas i vjerovatno si i sam zakljucio do sad a ako i nisi jedina stvar koju ti ja mogu savjetovati je - nemas nista od toga sto ces biti fin, kulturan i to, barem oko toga nema dileme - to nikome ne treba. znaci slobodno budi opusteniji, ne trudi se nikoga impresionirati, nemas sta izgubiti, istina je da mozda neces ni tako imati nekoga automatski ali barem ces zivjeti kako zelis... :-D stosta bih jos napisao al dovoljno valjda, ne daj se, nisu one vrijedne bas svake zrtve :)
whitelegend07

#77 Re: mrziti žene

Post by whitelegend07 »

ŽENA me rodila, ŽENA me odgojila, ŽENA zaslužna što sam uopšte živ, napravila od mene ovo što sam danas. Onda opet jedna druga ŽENA dala smisao mom daljem života, nikad nije odustala od mene, u lijepom i u ružnom uvijek bila tu, uvjerila me da prava ljubav i ljudska dobrota ipak nisu samo mit, bez te ŽENE se danas ne mogu uopšte zamisliti...i tako dalje i tako dalje.

I da mrzim žene? Bože sačuvaj.

E sad, znam najmanje dvije stvari koje mi možete natrljati na nos, al' ajde neka, i to je život. :D
gnjev

#78 Re: mrziti žene

Post by gnjev »

Čudak

Sent from my ST21i using Tapatalk 4
whitelegend07

#79 Re: mrziti žene

Post by whitelegend07 »

gnjev wrote:Čudak

Hvala, i meni je drago isto. :-)
gnjev

#80 Re: mrziti žene

Post by gnjev »

whitelegend07 wrote:
gnjev wrote:Čudak

Hvala, i meni je drago isto. :-)
Here we go again

whitelegend07

#81 Re: mrziti žene

Post by whitelegend07 »

Mislim da se pjesma zove "Here I go again", al' ajde, da ti ne kvarim koncepciju. :mrgreen: Uživaj.
gnjev

#82 Re: mrziti žene

Post by gnjev »

whitelegend07 wrote:Mislim da se pjesma zove "Here I go again", al' ajde, da ti ne kvarim koncepciju. :mrgreen: Uživaj.
Pošteno ipak čeka te vođenje dnevnika na forumu :D

whitelegend07

#83 Re: mrziti žene

Post by whitelegend07 »

E jesi mi ga šukn'o, svaka ti dala. :roll: Ako ti je interesantno uhoditi ljude po forumu, samo da bi im mogao napisati nešto što ti misliš da je spuštanje, onda O.K. Ponosan sam na tebe. :D

Neću dalje, već sam zbog jednog padobranca dobio ban jednom, što bih ponovo? Imaš pozdrave od pedera koji vodi dnevnik na forumu.

I ajd preskači moje komentare ubuduće, najljubaznije te molim.
gnjev

#84 Re: mrziti žene

Post by gnjev »

Ma jarane ne uhodi te niko namećeš se sam. Tvoji ljubavni jadi su prožeti od sporta preko filmova i muzike do forumaši kuhaju. Pozdrav i tebi.

whitelegend07

#85 Re: mrziti žene

Post by whitelegend07 »

Mišljenje je kao šupak, svi ga imamo. :)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#86 Re: mrziti žene

Post by ladyblue18 »

@ gnjev - opomena
una_bo

#87 Re: mrziti žene

Post by una_bo »

whitelegend07 wrote:Mišljenje je kao šupak, svi ga imamo. :)
ma joj bolan, pa to što je on rekao o tebi više je reklo o njemu nego o tebi :D
no sikiriki
The One and Only

#88 Re: mrziti žene

Post by The One and Only »

loose end wrote:a mozda si ruzan :mrgreen:

salim se, nemoj se ljutiti :lol:

@the One and Only
ne znam sta pricaju cure po forumu, ja vazda ka'em da trazim klosara, al me nece :lol:
Barem si iskrena, to se cijeni. Klošari vole kad ih počastiš pićem, probaj tako drugi put i neće biti problema. :D
whitelegend07

#89 Re: mrziti žene

Post by whitelegend07 »

Žena stoji, kao kapija, na izlazu i na ulazu ovoga sveta. Ivo Andrić
pakica_

#90 Re: mrziti žene

Post by pakica_ »

Boga mi, htio ne htio, morat ces pocet malo hodat po gradu da vidis kako to sve fercera :P
ako si bio ovak' sluzben i na "dejtovima" nije ni cudo sto su se cure smorile :-)
nabavi psa, s njim ces upoznat bruku ljudi 8-)
scatman john

#91 Re: mrziti žene

Post by scatman john »

pakica_ wrote:Boga mi, htio ne htio, morat ces pocet malo hodat po gradu da vidis kako to sve fercera :P
ako si bio ovak' sluzben i na "dejtovima" nije ni cudo sto su se cure smorile :-)
nabavi psa, s njim ces upoznat bruku ljudi 8-)
kad kazes da sam sluzben onda vec mogu reci da radim pri policji, a imam psa-vucijaka
anjaistkrank

#92 Re: mrziti žene

Post by anjaistkrank »

scatman john wrote:kad kazes da sam sluzben onda vec mogu reci da radim pri policji, a imam psa-vucijaka
Pa kad izvedes malo cuku u park, igrajte se, zezajte se, opustite se... Ja ti garantujem da ce ti neka cura prici. Ja kad izadjem u park sa cukom citav park mi se smije i gleda u nas sta radimo, ali zato bude i finih upooznavanja. I sa curama i sa muskarcima, tako da mozes upoznati i nekog prijatelja za otic na pivu nekad navece ;) jos imas vucijaka. mozes biti ko james belushi u K-9 :)
scatman john

#93 Re: mrziti žene

Post by scatman john »

anjaistkrank wrote:
scatman john wrote:kad kazes da sam sluzben onda vec mogu reci da radim pri policji, a imam psa-vucijaka
Pa kad izvedes malo cuku u park, igrajte se, zezajte se, opustite se... Ja ti garantujem da ce ti neka cura prici. Ja kad izadjem u park sa cukom citav park mi se smije i gleda u nas sta radimo, ali zato bude i finih upooznavanja. I sa curama i sa muskarcima, tako da mozes upoznati i nekog prijatelja za otic na pivu nekad navece ;) jos imas vucijaka. mozes biti ko james belushi u K-9 :)
jbga ja i Turbo cesce idemo trcati na trebevic ili do skakavca... nekad i na vilsu ili vrelu bsone... sad mozda nam ljudi ne prilaze jer smo obojica ozbiljni...
vjesticanametli

#94 Re: mrziti žene

Post by vjesticanametli »

anjaistkrank wrote:
super ti je nick :lol: anjaistkrank

na temu nemam sta reci :-)
anjaistkrank

#95 Re: mrziti žene

Post by anjaistkrank »

sherbett wrote:ja obožavam vučjake :D :thumbup:

Evo vidis... Odma na cuku pecas djevojke. I to fine djevojke. sherbett ce ti sada poslati PP, pa cete izaci na pice, pa ovo, pa ono... i eto.. a ako ona tebi ne posalje PP do 22.00, onda posalji ti njoj i super. ;-) I dodji nekad do vilsa sa cukom. Bude pravo fine raje, sa finim cukama. I normalno je da ti je pas ozbiljan ako si i ti ozbiljan.
anjaistkrank

#96 Re: mrziti žene

Post by anjaistkrank »

vjesticanametli wrote:super ti je nick :lol: anjaistkrank
hvala :D
iz zadnje klupe

#97 Re: mrziti žene

Post by iz zadnje klupe »

E ovako..

Ne pripadaš prosjecnom tipu muskarca, prema tome za trebe nije prosjecna djevojka, ne gubi vrijeme na njih...

Neces vjerovati ali medju outcast djevojkama ima toliko zanimljivih, neshvacenih, koje imaju iste probleme sa sredinom i prihvacanjem kao i ti...

E sad, gdje takve naci, nismo velika sredina, pa da postoje specijalizovani sajtovi gdje se "neprilagodjeni" srecu...

Batali standardne izlazke na klasicna mjesta, tu se takve ne krecu, idi na cudna mjesta, tipa festival indijske kulture, kineske grncarije, bilo gdje gdje gdje bi mogle biti cure nekih drugacijih zivotnih iskustava, a kojima nije od prioriteta ta tvoja osobina koja mozda odbija prosjecnu curu

Opet ne znam te, onako generalizovano pricam, steta sto nemas blisku osobu koja bi ti rekla gjde grijesis...
mala_curica

#98 Re: mrziti žene

Post by mala_curica »

scatman john wrote:
anjaistkrank wrote:
jbga ja i Turbo cesce idemo trcati na trebevic ili do skakavca... nekad i na vilsu ili vrelu bsone... sad mozda nam ljudi ne prilaze jer smo obojica ozbiljni...

Ti samo nemas srece u ljubavi, ali ne brini se nisi jedini, :roll:
pakica_

#99 Re: mrziti žene

Post by pakica_ »

iz zadnje klupe wrote:
Batali standardne izlazke na klasicna mjesta, tu se takve ne krecu, idi na cudna mjesta, tipa festival indijske kulture, kineske grncarije, bilo gdje gdje gdje bi mogle biti cure nekih drugacijih zivotnih iskustava, a kojima nije od prioriteta ta tvoja osobina koja mozda odbija prosjecnu curu
znaci da krene ic' u kriterion :lol: :lol:

@sketmen- jbg, malo batali osamu s pascetom :D malo parkici po gradu, da vidis kol'ko nas bude, i kol'ko sam ljudi upoznala otkako imam kerove ni broja im se ne zna :-)
i nemoj ti meni "radim u muriji, zato sam sluzben" jer znam masu drotova koji su spadalo zivo i koji imaju brdo raje i super karijeru, a opet imaju drustveni zivot :D osjecaj se pozvanim na druzenje u lakiju na skenderiji.. upoznam te s drugaricama pa mozda sta i hajrujes :P upoznam te sa safetom susicem i bude ti super.. hajmoooooo! samo reci kad :evil:
kapučino

#100 Re: mrziti žene

Post by kapučino »

nabavi sebi pekinezera, zene su pih kaka :meza1:
Post Reply