smatraš da bi te prošlo?Woole Triwunovich wrote:hmm, i to zavisi od čovjeka do čovjeka
mrziti žene
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Mutivoda
#251 Re: mrziti žene
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#252 Re: mrziti žene
neću pravit' djecu pa neću doć' u tu situaciju 
-
Mutivoda
#253 Re: mrziti žene
Pa onda i ne komentariši ništa u vezi toga bgt.Woole Triwunovich wrote:neću pravit' djecu pa neću doć' u tu situaciju
- Ramzess Veliki
#254 Re: mrziti žene
Srećom ... inače bi navijali za bordo, kud ćeš veće sramote ...Woole Triwunovich wrote:neću pravit' djecu pa neću doć' u tu situaciju
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#255 Re: mrziti žene
ti izgubila dijete?
@ramo
jebem te plava
@ramo
jebem te plava
- Ramzess Veliki
#256 Re: mrziti žene
Nisam ja plav nego me sramota da navijam za bordo pa rađe ne navijam nizakoga.Woole Triwunovich wrote:ti izgubila dijete?
@ramo
jebem te plava
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#257 Re: mrziti žene
samo toneš ramize 
-
Mutivoda
#258 Re: mrziti žene
Ne.Woole Triwunovich wrote:ti izgubila dijete?
Ali kao neko ko neće da ima djecu, i smatra da bol uzrokovan gubitkom djeteta eto prođe, kao i bol prouzrokovana nekom banalnom stvari poput npr. prekida veze, što uopće pričaš o tome? Dosta je onda ovo što si rekao na tu temu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#259 Re: mrziti žene
Prođe sve, pogotovo kad umreš. 
- Ramzess Veliki
#260 Re: mrziti žene
Zafrkavam, ja i fudbal k'o žene i logika.Woole Triwunovich wrote:samo toneš ramize
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#261 Re: mrziti žene
Ramzess Veliki wrote:Zafrkavam, ja i fudbal k'o žene i logika.Woole Triwunovich wrote:samo toneš ramize![]()
![]()
-
sha_ba
#262 Re: mrziti žene
ma znam, ali mislila sam da covjek nastavi sa zivotom, da krene dalje....Mutivoda wrote:Ima, ali nije to temasha_ba wrote:nema te boli koja vremenom ne prodjedirektni wrote:@sha_ba, ...čak ni one koje su mi bol nanijele, a bol je najintezivnija od najbližih i od najbližih to nikada ne očekuješ...
-
Mutivoda
#263 Re: mrziti žene
Mah znam, ali morala samsha_ba wrote:
ma znam, ali mislila sam da covjek nastavi sa zivotom, da krene dalje....
-
sha_ba
#264 Re: mrziti žene
e neka siMutivoda wrote:Mah znam, ali morala samsha_ba wrote:
ma znam, ali mislila sam da covjek nastavi sa zivotom, da krene dalje....
- Bloo
- Globalna šefica
#265 Re: mrziti žene
koliko naplacujes sat vremena peglanja sliferadirektni wrote:
Kuham, perem, peglam, krečim, kopam, sijem, sadim, slikam, pokušavam pomoći savjetom ko savjet želi primite, jer je taj savjet uvijek dobronamjeran jer isti je upućen najrođenijima. Dajem svoj maksimumu, borim se i idem svojim putem.
- Ramzess Veliki
#266 Re: mrziti žene
Ma pegla k'o i ja - složi, malo zategne ... i k'o novo.Bloo wrote:koliko naplacujes sat vremena peglanja sliferadirektni wrote:
Kuham, perem, peglam, krečim, kopam, sijem, sadim, slikam, pokušavam pomoći savjetom ko savjet želi primite, jer je taj savjet uvijek dobronamjeran jer isti je upućen najrođenijima. Dajem svoj maksimumu, borim se i idem svojim putem.?
- PravimHaos
#267 Re: mrziti žene
scatman john wrote:ovako ,,, muškarac sam kojem ne ide sa ženama ama baš nikako ,,, ni dok sam bio djete ni dok sam bio u osnovnoj a ni u srednjoj skoli nisam imao gotove nikakve veze sa djevojkama i nisam se druzio sa istima ..
ne predstavlja mi problem inicirati razgovor nit prici djevojci nego eto jenostavno imam osećaj da me ne prihvataju ovakvim kakav jesam
sad imam 25 godina i nemam djevojku, ali izlazio sam sa par djevojaka ali bez ponavljanja izlaska niti ostvarivanja ikakve veze, ... inace dok sam bio mladji nisam bio najbolje situiran pa sam morao mnogo raditi da bi si obezbjedio nesto i ostvario se u necemu
ne izlazim cesto niti imam aktivan drustveni zivot, niti mnogo prijatelja-znam dosta poslovno sposobnih ljudi, itd
inace nastaje problem taj sto moje ponasanje i ostalo nije u skladu sa zeninim zahtjevima, tj zahtjevima svih zena, drustvena pravila... uspjesan sam i zeni mogu ponuditi materijalnu sigurnost koja je najbitnija u zivotu danas
kažite mi ima li još muskaraca koji mrze zene zbog ovakvih i slicnih razloga?
(nema veze sa homo ili biseksualizmom, strejt sam)
Vidi stari,25 ti je,to je trećina tvog života,aproksimativno govoreći.
To znači da imaš preostale dvije da konkretno popraviš taj segment života,što je i više nego dovoljno.
Kažeš žene te ne prihvataju takvim kakav jesi.A jesi li se možda nekada zapitao da li ti sam sebe prihvataš takvim kakav jesi.
Odgovor je vjerovatno ne,jer da je obratno i žene bi te prihvatale takvim kakav jesi.
Što automatski povlači pretpostavku da nisi zadovoljan samim sobom.Šta ćeš uraditi? Pa promjeniti to yebemu
Kao prvo batali djevojke sada.Počni da se socijalizuješ,izlazi,sklapaj nova prijateljstva,nemoj biti introvertan,budi otvoren i pričaj sa svima. Pitaš se o čemu? Sasvim nebitno. Previše razmišljaš. Nebitno, pričaj o majmunima, o fudbalu, školi, vremenu.
Ne možeš očekivati da će ti se sutra ispred vrata pojaviti sisata plavuša i reći:"E macane jeli mogu da ti ga popušim molim te"
Ne to se neće desiti sve dok ne poduzmeš nešto u vezi toga.
Odgovor je rad na sebi.Postavi si neke ciljeve i radi na njihovom ostvarenju.
Promjeni SEBE, a ne svoj pristup zenama. Kad promjenis sebe, bices muskarac kakvog zene zele, i neces imati nikakvih problema. To je cijela poenta. Zene hoce muskarca koji je kvalitetan, a ne muskarca koji samo umije da muva.
Ne znam koliko ozbiljno ćeš prihvatiti savjete jednog 19estogodišnjaka,ali to nije moja stvar,ja sam samo uradio ono što sam osjećap da trebam da uradim.
Mogao bih ovako kucati do sutra,ali dosta od mene,i od ovoga me prsti zaboleše
Osmijeh na lice i samo pozitivno
-
sha_ba
#268 Re: mrziti žene
ovo se zove fuseritidirektni wrote: ...al' zato ne pušim![]()
![]()
....motam duhan i u istom uživam....
ostao sam nedorečen. Ako nosim majicu ispod džempera, peglam samo kragnu...
- Bloo
- Globalna šefica
#269 Re: mrziti žene
PravimHaos wrote:
Ne znam koliko ozbiljno ćeš prihvatiti savjete jednog 19estogodišnjaka,ali to nije moja stvar,ja sam samo uradio ono što sam osjećap da trebam da uradim.
beba!
daj licnu
- Ramzess Veliki
#270 Re: mrziti žene
Ja isto - košulju nosim uvijek ispod džempera - peglam samo kragnu, a na kravati samo čvor.direktni wrote:ostao sam nedorečen. Ako nosim majicu ispod džempera, peglam samo kragnu...
Samo kad dođe ljeto malo bude vruće ...
- Bloo
- Globalna šefica
#271 Re: mrziti žene
Ramzess Veliki wrote:Ja isto - košulju nosim uvijek ispod džempera - peglam samo kragnu, a na kravati samo čvor.direktni wrote:ostao sam nedorečen. Ako nosim majicu ispod džempera, peglam samo kragnu...
Samo kad dođe ljeto malo bude vruće ...
kupiš uže košulja i to se ispegla na tebi
tako ja sam majicama
- PravimHaos
#272 Re: mrziti žene
Bloo wrote:PravimHaos wrote:
beba!
daj licnu
Nemam ju,mama mi oduzela nakon što je skontala da pare za faks prokockam u kladionici
- ExNihilo
#273 Re: mrziti žene
Šta bi s pokretačem teme, jel evoluirao u serijskog ubicu?
Inače, problem je što se muškarci sreću uglavnom s uglađenim maminim princezama koje maštaju o "Apolonu s diplomom magistra koji radi u BH Telecomu, posjeduje manekensku pedantnost i na kome im prijateljice otvoreno zavide".
Treba se malo okrenuti alternativi. Samo što smo mi zatucano i ograničeno društvo kome su emblem alternative cure koje nose starke, slušaju rock za pičkice, piju pivu i žele potpuno isto što i mamine princeze.
Inače, problem je što se muškarci sreću uglavnom s uglađenim maminim princezama koje maštaju o "Apolonu s diplomom magistra koji radi u BH Telecomu, posjeduje manekensku pedantnost i na kome im prijateljice otvoreno zavide".
Treba se malo okrenuti alternativi. Samo što smo mi zatucano i ograničeno društvo kome su emblem alternative cure koje nose starke, slušaju rock za pičkice, piju pivu i žele potpuno isto što i mamine princeze.
- Zatamnjena stakla
#274 Re: mrziti žene
ja mrzim žene al' ih volim