mrziti žene
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#176 Re: mrziti žene
odmah sam dobio proljevitis

- tendzera
#177 Re: mrziti žene
Šta ti je reć' iskreno žensko 
-
pakica_
#178 Re: mrziti žene
kako si samo duhovitBlack swan wrote:odmah sam dobio proljevitis![]()
- MedenoSrce
#179 Re: mrziti žene
pakice de ziva bila odvadi ... pa majka mu stara ovo sve sto si napisala ta tvoja zenska ima 16 i hormoni je pucaju u sesnes'
-
pakica_
#180 Re: mrziti žene
s kakvim se onda ja izrodima susrecemMedenoSrce wrote:pakice de ziva bila odvadi ... pa majka mu stara ovo sve sto si napisala ta tvoja zenska ima 16 i hormoni je pucaju u sesnes'
-
betametazon
#181 Re: mrziti žene
u pravu je pakica. i ne vrijedi to samo za one od sesnesMedenoSrce wrote:pakice de ziva bila odvadi ... pa majka mu stara ovo sve sto si napisala ta tvoja zenska ima 16 i hormoni je pucaju u sesnes'
- MedenoSrce
#182 Re: mrziti žene
ma kod mene doduse ove sve muskobanjastepakica_ wrote:s kakvim se onda ja izrodima susrecemMedenoSrce wrote:pakice de ziva bila odvadi ... pa majka mu stara ovo sve sto si napisala ta tvoja zenska ima 16 i hormoni je pucaju u sesnes'
-
pakica_
#183 Re: mrziti žene
pa dobro, ne kazem da nema normalnih koja zna sta hoce, al' Bogme, urijetkoMedenoSrce wrote:ma kod mene doduse ove sve muskobanjastepakica_ wrote:s kakvim se onda ja izrodima susrecemMedenoSrce wrote:pakice de ziva bila odvadi ... pa majka mu stara ovo sve sto si napisala ta tvoja zenska ima 16 i hormoni je pucaju u sesnes'nemam ja zivaca za prenemaganje
evo ti primjer moja jaranica- sanja vjecnu ljubav, a ostavila frajera jer je previse smar'o emocijama
- MedenoSrce
#184 Re: mrziti žene
tito lijepi i jos je ti garant moras tjesiti kako je zivot nepravedanpakica_ wrote: evo ti primjer moja jaranica- sanja vjecnu ljubav, a ostavila frajera jer je previse smar'o emocijama![]()
- Capajebo
#185 Re: mrziti žene
de nam samo reci sta je njemu rekla kad ga je ostavljala?pakica_ wrote: evo ti primjer moja jaranica- sanja vjecnu ljubav, a ostavila frajera jer je previse smar'o emocijama![]()
-
pakica_
#186 Re: mrziti žene
bingo! morat cu joj slomiti roze naocale kroz koje posmatra svijet jos uvijekMedenoSrce wrote:tito lijepi i jos je ti garant moras tjesiti kako je zivot nepravedanpakica_ wrote: evo ti primjer moja jaranica- sanja vjecnu ljubav, a ostavila frajera jer je previse smar'o emocijama![]()
nije do tebe, do mene je, ti si divan i neku ces jako usreciti, ali jednostavno ja ne mogu i ostale klise glupostipurifier wrote:de nam samo reci sta je njemu rekla kad ga je ostavljala?pakica_ wrote: evo ti primjer moja jaranica- sanja vjecnu ljubav, a ostavila frajera jer je previse smar'o emocijama![]()
![]()
-
GaRGa
#187 Re: mrziti žene
nije se rodio ko je zenama ugodio zato i ne pokusavajte...
- WildRedRose
#188 Re: mrziti žene
pakica_ wrote:ma dobro, budimo realne, i mi malo serendamo.. mi bismo nekako da nas pita gdje cemo na kafu, a kad kazemo tu i tu da on kaze e necemo tamo.. pa onda da nam stalno poklanja paznju, a s druge strane da nije smor.. da nam pozeli dobro jutro i laku noc, a da ne pravi frku kad kazemo: haveru ohani s tolikim porukama, pa onda da nas mazi i drzi kao malo vode na dlanu, a opet da zna trehnut sakom od sto' kad mu nesto nije po volji.. da ima prijatelje, al' da ne izlazi s njima, jer bi ne daj Boze mog'o pokupit kakvu drugu (iako ce s rajom igrat sokera, al' sipak, haj' mu vjeruj..) s kontra strane, zelimo i mi svoju slobodu, da nam ne sere kad izlazimo s jaranicama jer zaboga necemo nista raditi sto ne bismo trebale (a sto onda ne vjerujemo njemu da nece on).. trazimo full povjerenje, a dajemo od sake do lakta zauzvrat.. ok, nismo sve takve, al' realno, vecina nas jeste.. pa ko ne bi pomahnit'o s nama, kad veze nemamo sta hocemo![]()
![]()
muski, hvala sto nas trpite
- Brkooo
#189 Re: mrziti žene
u mene obrnuto...
mene žene mrze

mene žene mrze
- animals
#190 Re: mrziti žene
Ali koliko god muskarci se plasili zena, znajte da se i one isto tako plase nas 
- Ramzess Veliki
#191 Re: mrziti žene
Jesam ja ... ma to je sasvim lako, samo ne mislite gornjom nego donjom glavom i sve super.GaRGa wrote:nije se rodio ko je zenama ugodio zato i ne pokusavajte...
-
pakica_
#192 Re: mrziti žene
i opet me iznapadase, moja ruzoWildRedRose wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
opisala si jedno 90% cura koje poznajem
![]()
![]()
-
anjaistkrank
#193 Re: mrziti žene
objasnio covjek sve u prvih 30 sec 
i nemojte da se neka cura nadje uvrijedjena ovim videom. ipak se radi o stand up komicaru.
i nemojte da se neka cura nadje uvrijedjena ovim videom. ipak se radi o stand up komicaru.
- Ramzess Veliki
#194 Re: mrziti žene
Iskreno. I istina. Svaka je takva.pakica_ wrote:ma dobro, budimo realne, i mi malo serendamo.. mi bismo nekako da nas pita gdje cemo na kafu, a kad kazemo tu i tu da on kaze e necemo tamo.. pa onda da nam stalno poklanja paznju, a s druge strane da nije smor.. da nam pozeli dobro jutro i laku noc, a da ne pravi frku kad kazemo: haveru ohani s tolikim porukama, pa onda da nas mazi i drzi kao malo vode na dlanu, a opet da zna trehnut sakom od sto' kad mu nesto nije po volji.. da ima prijatelje, al' da ne izlazi s njima, jer bi ne daj Boze mog'o pokupit kakvu drugu (iako ce s rajom igrat sokera, al' sipak, haj' mu vjeruj..) s kontra strane, zelimo i mi svoju slobodu, da nam ne sere kad izlazimo s jaranicama jer zaboga necemo nista raditi sto ne bismo trebale (a sto onda ne vjerujemo njemu da nece on).. trazimo full povjerenje, a dajemo od sake do lakta zauzvrat.. ok, nismo sve takve, al' realno, vecina nas jeste.. pa ko ne bi pomahnit'o s nama, kad veze nemamo sta hocemo![]()
![]()
Zato mene nije baš previše briga ... bitno da sam sit, da umočim dva puta heftično i na svako pitanje odgovaram sa "da draga", a zauzvrat se ponekad izvučem sa ekipom i ponapijamo se u automehaničarskoj radioni a dragoj slažem da sam se napio u Cheers-u.
Čekaj malo ... a da ... nemam dragu.
Moraću jednu nafatat'.
- shmizlica
#196 Re: mrziti žene
ramke ti je zapravo višestruka ličnost.....za vjerovati je da još nismo upoznali sve 
- fantom slobode
#197 Re: mrziti žene
pakica_ wrote:ma dobro, budimo realne, i mi malo serendamo.. mi bismo nekako da nas pita gdje cemo na kafu, a kad kazemo tu i tu da on kaze e necemo tamo.. pa onda da nam stalno poklanja paznju, a s druge strane da nije smor.. da nam pozeli dobro jutro i laku noc, a da ne pravi frku kad kazemo: haveru ohani s tolikim porukama, pa onda da nas mazi i drzi kao malo vode na dlanu, a opet da zna trehnut sakom od sto' kad mu nesto nije po volji.. da ima prijatelje, al' da ne izlazi s njima, jer bi ne daj Boze mog'o pokupit kakvu drugu (iako ce s rajom igrat sokera, al' sipak, haj' mu vjeruj..) s kontra strane, zelimo i mi svoju slobodu, da nam ne sere kad izlazimo s jaranicama jer zaboga necemo nista raditi sto ne bismo trebale (a sto onda ne vjerujemo njemu da nece on).. trazimo full povjerenje, a dajemo od sake do lakta zauzvrat.. ok, nismo sve takve, al' realno, vecina nas jeste.. pa ko ne bi pomahnit'o s nama, kad veze nemamo sta hocemo![]()
![]()
-
betametazon
#198 Re: mrziti žene
prvo ramke "pogubljeni u vremenu i prostoru" je legenda...de odluci se odakle si i sta si, znas li na cijoj bi strani bio da rat izbije sutra )nadam se na mojoj jer bi ti mene tako sabran i sposoban branio valjda)
drugo - cini se da se postavljac teme ne javlja otkako je ugovorio sastanak sa onom curom...ostasmo samo mi da naprdjujemo o temi...
drugo - cini se da se postavljac teme ne javlja otkako je ugovorio sastanak sa onom curom...ostasmo samo mi da naprdjujemo o temi...
- ho oponopono
#199 Re: mrziti žene
...u čemu je ovdje fol prosim lijepo?scatman john wrote:ovako ,,, muškarac sam kojem ne ide sa ženama ama baš nikako ,,, ni dok sam bio djete ni dok sam bio u osnovnoj a ni u srednjoj skoli nisam imao gotove nikakve veze sa djevojkama i nisam se druzio sa istima ..
ne predstavlja mi problem inicirati razgovor nit prici djevojci nego eto jenostavno imam osećaj da me ne prihvataju ovakvim kakav jesam
sad imam 25 godina i nemam djevojku, ali izlazio sam sa par djevojaka ali bez ponavljanja izlaska niti ostvarivanja ikakve veze, ... inace dok sam bio mladji nisam bio najbolje situiran pa sam morao mnogo raditi da bi si obezbjedio nesto i ostvario se u necemu
ne izlazim cesto niti imam aktivan drustveni zivot, niti mnogo prijatelja-znam dosta poslovno sposobnih ljudi, itd
inace nastaje problem taj sto moje ponasanje i ostalo nije u skladu sa zeninim zahtjevima, tj zahtjevima svih zena, drustvena pravila... uspjesan sam i zeni mogu ponuditi materijalnu sigurnost koja je najbitnija u zivotu danas
kažite mi ima li još muskaraca koji mrze zene zbog ovakvih i slicnih razloga?
(nema veze sa homo ili biseksualizmom, strejt sam)
...šta to djeve, odnosno kako veliš sve žene od tebe zahtjevaju?
...a kakvo je to tvoje ponašanje?
... i ja sam u klincu vazda sa svima i ništ mi ne fali, znam po difoltu do mene je

- fatamorgana
#200 Re: mrziti žene
![]()