Mrzite li Sarajlije?
-
biscanka84
pa sad zavisi,neke mrzim neke ne.Nisu sarajlije svi isti nego narod kao i svugdje, i izmedju jednog sarajlije i npr zenicanina moze biti veca slicnost nego izmedju sarajlije i sarajlije
-
FFK as Lucy01
Da pokazem kako su ankete ove vrste glupe.dinchy84 wrote:sto?Lucy01 wrote:Ne mrzim Sarajevo, al' mrzim Capljinu u PM
Mrzim i luk u kuhanju, but who gives a shit
-
FFK as Lucy01
Dok ima take-out kod Kineza i Pizza Hut-a, ne berem brigupitt wrote:i zbog luka ne kuha.....samo da znate:D:D
-
_ambassador
stanite ljudi. mrznja je rijc koju svak olako izgovara a nema pojma da li to uopste osjeca, bas kao ljubav
mislim da je pravilan naslov teme trebao biti:
- preferirate li sarajlije? ili
- da li ne volite sarajlije ono bas najvise?
ono malo ublazeno, blizu dupelizanja. al ova tema je stvarnost, ma koliko glupo izgledalo. rivalitet izmedju glavnog grada i onog drugog na tabeli postoji sirom svijeta. ustvari, taj rivalitet obicno stvara onaj "donji" u toj utrci, ali je takoder istina da gradjani glavnog grada vole to ponosno svima o'nos nabacivati, kulirati se na osnovu toga, ili jednostavno smatrati se nekim "visim slojem drustva", kao da lebdis nekoliko cm iznad tla. to jeste istina i ja licno ne volim takve tipove, bili iz rajvosa, tuzle ili L.A.-a.
da li govorimo o ljaksetima ili o prosjecnim gradjanima??? thats the question
mislim da je pravilan naslov teme trebao biti:
- preferirate li sarajlije? ili
- da li ne volite sarajlije ono bas najvise?
ono malo ublazeno, blizu dupelizanja. al ova tema je stvarnost, ma koliko glupo izgledalo. rivalitet izmedju glavnog grada i onog drugog na tabeli postoji sirom svijeta. ustvari, taj rivalitet obicno stvara onaj "donji" u toj utrci, ali je takoder istina da gradjani glavnog grada vole to ponosno svima o'nos nabacivati, kulirati se na osnovu toga, ili jednostavno smatrati se nekim "visim slojem drustva", kao da lebdis nekoliko cm iznad tla. to jeste istina i ja licno ne volim takve tipove, bili iz rajvosa, tuzle ili L.A.-a.
da li govorimo o ljaksetima ili o prosjecnim gradjanima??? thats the question
-
peco
*ebo te, kakav idiotizam.
ko postavlja ove teme, neko iz pecine? mozes danas reci mrzim sarajlije, tuzlake, zenicene... i sutra naletis na super lika iz nekog od tih gradova, postanete dobri i sta onda? pa ovi forumi su zaista postali leglo za lijecenje raznih bolesti...fuj
-
PITARKA_SA
"mrzim"prejaka rijec fakat,ali definitivno postoji neki nategnut odnos izmedju gradova..
znam iz licnog iskustva ,gdje su me "napadali"jer sam rekla da sam iz sarajeva,ziva istina..ali zbog takvih iskustava ne mogu reci da su svi ljudi takvi,bilo bi maloumno to tvrditi
znam iz licnog iskustva ,gdje su me "napadali"jer sam rekla da sam iz sarajeva,ziva istina..ali zbog takvih iskustava ne mogu reci da su svi ljudi takvi,bilo bi maloumno to tvrditi