Mrzite li Sarajlije?
-
prleitihi
#1 Mrzite li Sarajlije?
Molim samo odgovor na pitanje!
-
Dino007
#2 Re: Mrzite li Sarajlije?
Smijesno pitanjeprleitihi wrote:Molim samo odgovor na pitanje!
- ArtefakT
#3 Re: Mrzite li Sarajlije?
Mora da si iz Zeniceprleitihi wrote:Molim samo odgovor na pitanje!
-
black_noke
kakva je ovo tema, cemu ovo 
- dacina_curica
ja pitanja
...........
Jok vala, sto cu ih mrziti.........
Jok vala, sto cu ih mrziti.........
-
BIHBOSNJAK
brisi ovo fakat glupost,gradjani BiH su prelezali te djecije bolesti VOLIMO SVE BOSANCE I HERCEGOVCE
-
dino_va..djevojcica
neka ljudi, ovo mora zbog statistike, koliko se i koji gradjani bosne i hercegovine medjusobno mrze 
- SaraLe
#12 Re: Mrzite li Sarajlije?
ArtefakT wrote:Mora da si iz Zeniceprleitihi wrote:Molim samo odgovor na pitanje!
- justahiker
Mislim da je tema jako stupidna.
Ne vidim zasto bih ikoga mrzio po bilo kojoj osnovi, bez jako dobrog razloga, pa cak i tad, a kamoli po nekakvoj smijesnoj regionalnoj osnovi. Pa makar bio iz Sarajeva, Zenice, Lukomira, Mrduse Donje...
Da dodam, da tema ne zasluzuje mjesto na ovom forumu!!!
Ne vidim zasto bih ikoga mrzio po bilo kojoj osnovi, bez jako dobrog razloga, pa cak i tad, a kamoli po nekakvoj smijesnoj regionalnoj osnovi. Pa makar bio iz Sarajeva, Zenice, Lukomira, Mrduse Donje...
Da dodam, da tema ne zasluzuje mjesto na ovom forumu!!!
- Suicidal Siberian
Vecina BiH ima kompleks do grada Sarajeva....pogotovo Zenica 
-
BIHBOSNJAK
Ma to je glupost i sta je bit ove teme,molim da mi autor objasni????? 
- Suicidal Siberian
Nije glupost....fakt....tako je bilo i uvijek ce biti....SaraLe wrote:Jaooo, koja glupostSuicidal Siberian wrote:Vecina BiH ima kompleks do grada Sarajeva....pogotovo Zenica
Nije to samo kod nas...u ex yu, vecina manjih sredina ima kompleks do glavnih gradova....Maribor prema Ljubljani....Split prema Zagrebu....Ohrid prema Skopju....itd....Kragujevac prema Beogradu....itd.....ovo nisam isisao iz prsta, zivjeo sam u vecini gore pomenutih gradova....
- SaraLe
Ako ti kao Sarajlija, imas komplekse prema vecim gradovima, kao sto su Bg, Zg, Sp. itd.Suicidal Siberian wrote:Nije glupost....fakt....tako je bilo i uvijek ce biti....SaraLe wrote:Jaooo, koja glupostSuicidal Siberian wrote:Vecina BiH ima kompleks do grada Sarajeva....pogotovo Zenica
Nije to samo kod nas...u ex yu, vecina manjih sredina ima kompleks do glavnih gradova....Maribor prema Ljubljani....Split prema Zagrebu....Ohrid prema Skopju....itd....Kragujevac prema Beogradu....itd.....ovo nisam isisao iz prsta, zivio sam u vecini gore pomenutih gradova....
Onda i ja imam kompleksa prema Sarajevu
- Suicidal Siberian
Nemam razloga....jer je Sarajevo u ex yu bio grad koji je iznjedrio najvise talenata, od umjetnosti do sporta....SaraLe wrote:Ako ti kao Sarajlija, imas komplekse prema vecim gradovima, kao sto su Bg, Zg, Sp. itd.Suicidal Siberian wrote:Nije glupost....fakt....tako je bilo i uvijek ce biti....SaraLe wrote: Jaooo, koja glupost
Nije to samo kod nas...u ex yu, vecina manjih sredina ima kompleks do glavnih gradova....Maribor prema Ljubljani....Split prema Zagrebu....Ohrid prema Skopju....itd....Kragujevac prema Beogradu....itd.....ovo nisam isisao iz prsta, zivio sam u vecini gore pomenutih gradova....
Onda i ja imam kompleksa prema Sarajevu
Sarajevo je bilo pojam za sve gradove u ex yu...i po sharmu...i po shanerluku
- SaraLe
Smijesan siSuicidal Siberian wrote:Nemam razloga....jer je Sarajevo u ex yu bio grad koji je iznjedrio najvise talenata, od umjetnosti do sporta....SaraLe wrote:Ako ti kao Sarajlija, imas komplekse prema vecim gradovima, kao sto su Bg, Zg, Sp. itd.Suicidal Siberian wrote: Nije glupost....fakt....tako je bilo i uvijek ce biti....
Onda i ja imam kompleksa prema Sarajevu![]()
Sarajevo je bilo pojam za sve gradove u ex yu...i po sharmu...i po shanerluku
"Svaki cigo svog konja hvali"
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
molis samo odgovor?
A reci mi ko su PRAVE SARAJLIJE? Nemoj da kopam forum da trazim certifikat PRAVOG SARAJLIJE sto sam pravila sa sve ISO certifikatom!!!!!

suicidal, gdje se dijeli dildo, daj i meni jedan!
PS Mrzim Sarajlije.
Eto cisto talasanja radi
A reci mi ko su PRAVE SARAJLIJE? Nemoj da kopam forum da trazim certifikat PRAVOG SARAJLIJE sto sam pravila sa sve ISO certifikatom!!!!!
PS Mrzim Sarajlije.
Eto cisto talasanja radi
- Suicidal Siberian
Certifikat ne postoji.....
To ti je nesto kao Jedi Knights....il imas u sebi....ili nemash
....
May The Maniacs Be With You..

To ti je nesto kao Jedi Knights....il imas u sebi....ili nemash
May The Maniacs Be With You..
- Tesssa
Mirci, hajd ga nadji please, zivo me interesuje!mIRCerka wrote:molis samo odgovor?
PS Mrzim Sarajlije.
Eto cisto talasanja radi